- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
Ulun Uluğ benim doktorumdu. Çok güler yüzlü pozitif bir doktor. Ben ikinci denememde dondurulmuslarimla hamile kaldım. Iki deneme arasında sadece 1 ay bekledim. Ilk başarısız denemenin ardından beni çok güzel teselli edip yönlendirmisti. Ben memnundum tavsiye edebilirim.
Ulun Uluğ benim doktorumdu. Çok güler yüzlü pozitif bir doktor. Ben ikinci denememde dondurulmuslarimla hamile kaldım. Iki deneme arasında sadece 1 ay bekledim. Ilk başarısız denemenin ardından beni çok güzel teselli edip yönlendirmisti. Ben memnundum tavsiye edebilirim.
peki ytansfer ve yumurta toplama işleminiz hangi hastanede oldu.şuan ulun bey kendisine özel muayenehane açtı ama trabsfer ve opuyu kavacıkta medistate hastanesinde yapıyor.ulun bey iyidir ama o hastane embriyoloğu labratuvarı nasıl acaba o açıdan tereddütlerim var açıkcasıUlun Uluğ benim doktorumdu. Çok güler yüzlü pozitif bir doktor. Ben ikinci denememde dondurulmuslarimla hamile kaldım. Iki deneme arasında sadece 1 ay bekledim. Ilk başarısız denemenin ardından beni çok güzel teselli edip yönlendirmisti. Ben memnundum tavsiye edebilirim.
Merhaba canım nasılsın? Doğum yaptınmı? Seni merak ettim.37 olmuşuz
Merhaba arkadaşlar doğum yapanlar sağlıkla büyütün kuzularınizi. Doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah. .
ben geçen hafta çarşamba doğum yaptım sezeryan ile. Sutum gelmedi ilk başta. Sonra da süt goguslerde birikti genel cerrahi dr u boşalttı. Pazartesi gününden bu yana yavaş yavaş artış var fakat bebis memeyi hiçbir şekilde almıyormakine ile sagiyorum yetmiyor tabi ki mama veriyoruz. Bu durum düzene girer mi ben çok üzülüyorum. . Uğraşıyorum memede tutturmak için o agliyo ben de aglıyorum aranızda mama veren var mı hangisini kullaniyosunuz kaç saat aralıklarla veriyorsunuz. Inanin zor sahip olduğum bebeğime sevincimin önüne geçiyor emmeme durumu yardım lutfen
bizde de sarilik belasi var hem de neredeyse 1 aydan fazla sürdü. emzirdigin sürece, anne sütünü ictigi sürece degerlerin düsmesi zor. bana doktorumun dedigi anne sütündeki bir madde degerlerin yükselmesine neden oluyormus ama endiselenecek bir durum yoktu. mama ile degerler daha cabuk normale dönmekte. bu arada ben yapilan yorumlari okudum bebegi günese cikar diye sakin yapma. bu yaz sicaginda perisan olur onun narin cildi. sariligin ilaci gün isigi, günes isigi degil. biz hep gün isigina tuttuk (günese degil) cok yardimci oldu. sakin diyeyim kavurma bebisin cildini güneste :)Lütfen yardımmmm bebeğimin sariligi bitürlu geçmiyor emiyor kaka sarı ama geçmiyor bir turlu
evet yaptı :) yoğunluktan giremiyordur belki whatssap dan görüşüyoruz biz de :)Merhaba canım nasılsın? Doğum yaptınmı? Seni merak ettim.
Ben tedavi görürken ulun bey bahceci umut ta çalışıyordu. Orda oldu benim bütün işlemler. Ben pozitif sonucu aldığım gün oradan ayrıldı. Ondan sonra hiç gorusmedik bi daha. O yüzden dediğin hastaneyi bilmiyorum canım. Ben laboratuvarı iyi diye bahceciyi secmistim doktor hakkında pek bilgim yoktu. Allahtan doktorumdan da memnun kaldım.peki ytansfer ve yumurta toplama işleminiz hangi hastanede oldu.şuan ulun bey kendisine özel muayenehane açtı ama trabsfer ve opuyu kavacıkta medistate hastanesinde yapıyor.ulun bey iyidir ama o hastane embriyoloğu labratuvarı nasıl acaba o açıdan tereddütlerim var açıkcası
ya benimde şua transfer yaptığı hastane çok duyulmamış cihazları falan nasıl bilmiyoruz. gerçi kötü bi yeri tercih etmez sanırım kendiside.ama tereddütlerim var bu konuda tabi deneyen varmı çok merak ediyorumBen tedavi görürken ulun bey bahceci umut ta çalışıyordu. Orda oldu benim bütün işlemler. Ben pozitif sonucu aldığım gün oradan ayrıldı. Ondan sonra hiç gorusmedik bi daha. O yüzden dediğin hastaneyi bilmiyorum canım. Ben laboratuvarı iyi diye bahceciyi secmistim doktor hakkında pek bilgim yoktu. Allahtan doktorumdan da memnun kaldım.
Allah analı babalı büyütsün, maşallah. Diğer topiğede uğrayın bari ara sıra.evet yaptı :) yoğunluktan giremiyordur belki whatssap dan görüşüyoruz biz de :)
Canım merhaba yeni açtığın başlığı bulamadım silindi mi? Bu arada bebişleriniz nasıl? Benim kız maaşallah iyi büyüyor.Uykusu emmesi yerinde.Siz nasilsıniz?Slm kızlar ve bizi unutan arkadaşlar.Whatsapp dan ne güzel konuşuyorsunuz ama arada buralarda uğrayın ya ozlettiniz kendinizi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/41978006/ konuyu takibe al canım senin için daha kolay olur. Maşallah prensese nazar değmesin.. Bizim bebişler de büyüyor günden güne :)Canım merhaba yeni açtığın başlığı bulamadım silindi mi? Bu arada bebişleriniz nasıl? Benim kız maaşallah iyi büyüyor.Uykusu emmesi yerinde.Siz nasilsıniz?
Kızlar merhaba bende ttüp bebekle hamileyim. 30 haftalık şuan. sormak istediğim aranızda hiç normal doğum yapan oldu mu? ben normal düşünüyorum şimdilik inşillah nasip olur. cevap verirseniz sevinirim. hamile olanlara kolay doğumlar, bebeklerine kavuşanlara da mutlu ve sağlıklı günler dilerim.
Ben varim.ekim ayinda umut tup bebek bmerkezinde tedavi oldum.arkadaşlar ulun uluğda tedavi gören varmı aranızda yardımcı olurmusunuz
jinemedde oluyor transfer acaba o hastane nasıl labratuvarı falanBen varim.ekim ayinda umut tup bebek bmerkezinde tedavi oldum.
Aaaa sonunda buldum birini, ya zahhmet vermezsem biraz anlatabilir misin? doktorunun tavrı vs nasıl oldu, kaçıncı haftada gildi bebeğin, Allah bebeğini güle güle büyütmek nasip etsin.merhabalar, ben tüp bebek ile hamile kalip normal dogum yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?