• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ulun Uluğ benim doktorumdu. Çok güler yüzlü pozitif bir doktor. Ben ikinci denememde dondurulmuslarimla hamile kaldım. Iki deneme arasında sadece 1 ay bekledim. Ilk başarısız denemenin ardından beni çok güzel teselli edip yönlendirmisti. Ben memnundum tavsiye edebilirim.
Ulun Uluğ benim doktorumdu. Çok güler yüzlü pozitif bir doktor. Ben ikinci denememde dondurulmuslarimla hamile kaldım. Iki deneme arasında sadece 1 ay bekledim. Ilk başarısız denemenin ardından beni çok güzel teselli edip yönlendirmisti. Ben memnundum tavsiye edebilirim.
peki ytansfer ve yumurta toplama işleminiz hangi hastanede oldu.şuan ulun bey kendisine özel muayenehane açtı ama trabsfer ve opuyu kavacıkta medistate hastanesinde yapıyor.ulun bey iyidir ama o hastane embriyoloğu labratuvarı nasıl acaba o açıdan tereddütlerim var açıkcası

Merhaba arkadaşlar doğum yapanlar sağlıkla büyütün kuzularınizi. Doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah. .
ben geçen hafta çarşamba doğum yaptım sezeryan ile. Sutum gelmedi ilk başta. Sonra da süt goguslerde birikti genel cerrahi dr u boşalttı. Pazartesi gününden bu yana yavaş yavaş artış var fakat bebis memeyi hiçbir şekilde almıyor :KK43: makine ile sagiyorum yetmiyor tabi ki mama veriyoruz. Bu durum düzene girer mi ben çok üzülüyorum. . Uğraşıyorum memede tutturmak için o agliyo ben de aglıyorum :KK43: aranızda mama veren var mı hangisini kullaniyosunuz kaç saat aralıklarla veriyorsunuz. Inanin zor sahip olduğum bebeğime sevincimin önüne geçiyor emmeme durumu :KK43: yardım lutfen

Oglum dogdugunda ayni problemi yasadik. Meme ucum cok güzel olmasina ragmen bir türlü almadi biz de meme ucuna sapka takti (meme sapkasi) öyle emdi ama ikinci aydan sonra ek mamaya gectik cünkü sütüm doyurmasina ragmen beslemiyormus pek. bebegini illa memeden emecek diye zorlama. inanki mamalar da gayet iyi. biz Hipp ile basladik simdi Humana kullaniyoruz. oglum 3130 gr dogdu ve hasta cikisimizda 2850 gr'di. masallah mamaya basladigimizdan bu yana serpildi tombiklesti. 5 ayimizi bitirmemize 1 hafta kaldi ve 9 kiloya ulastik. kimsenin saat önerilerine kulak asma. ne kadar siklikla mama verecegini ancak bebegin belirler. sen onu dinle. her bebek birbirinden farklidir. mesela benim oglan su anda bir ögünde 200 ml üzerinde icmesi gerekirken 120 ml iciyor cünkü daha SIK araliklarla icmek istiyor. inanki keyif bebeklerimizde. en dogrusunu senden baska kimse bilemez ve sana da bu konuda ancak bebegin yol gösterir :)

Lütfen yardımmmm bebeğimin sariligi bitürlu geçmiyor emiyor kaka sarı ama geçmiyor bir turlu
bizde de sarilik belasi var hem de neredeyse 1 aydan fazla sürdü. emzirdigin sürece, anne sütünü ictigi sürece degerlerin düsmesi zor. bana doktorumun dedigi anne sütündeki bir madde degerlerin yükselmesine neden oluyormus ama endiselenecek bir durum yoktu. mama ile degerler daha cabuk normale dönmekte. bu arada ben yapilan yorumlari okudum bebegi günese cikar diye sakin yapma. bu yaz sicaginda perisan olur onun narin cildi. sariligin ilaci gün isigi, günes isigi degil. biz hep gün isigina tuttuk (günese degil) cok yardimci oldu. sakin diyeyim kavurma bebisin cildini güneste :)

peki ytansfer ve yumurta toplama işleminiz hangi hastanede oldu.şuan ulun bey kendisine özel muayenehane açtı ama trabsfer ve opuyu kavacıkta medistate hastanesinde yapıyor.ulun bey iyidir ama o hastane embriyoloğu labratuvarı nasıl acaba o açıdan tereddütlerim var açıkcası
Ben tedavi görürken ulun bey bahceci umut ta çalışıyordu. Orda oldu benim bütün işlemler. Ben pozitif sonucu aldığım gün oradan ayrıldı. Ondan sonra hiç gorusmedik bi daha. O yüzden dediğin hastaneyi bilmiyorum canım. Ben laboratuvarı iyi diye bahceciyi secmistim doktor hakkında pek bilgim yoktu. Allahtan doktorumdan da memnun kaldım.

Ben tedavi görürken ulun bey bahceci umut ta çalışıyordu. Orda oldu benim bütün işlemler. Ben pozitif sonucu aldığım gün oradan ayrıldı. Ondan sonra hiç gorusmedik bi daha. O yüzden dediğin hastaneyi bilmiyorum canım. Ben laboratuvarı iyi diye bahceciyi secmistim doktor hakkında pek bilgim yoktu. Allahtan doktorumdan da memnun kaldım.
ya benimde şua transfer yaptığı hastane çok duyulmamış cihazları falan nasıl bilmiyoruz. gerçi kötü bi yeri tercih etmez sanırım kendiside.ama tereddütlerim var bu konuda tabi deneyen varmı çok merak ediyorum

Kızlar merhaba bende ttüp bebekle hamileyim. 30 haftalık şuan. sormak istediğim aranızda hiç normal doğum yapan oldu mu? ben normal düşünüyorum şimdilik inşillah nasip olur. cevap verirseniz sevinirim. hamile olanlara kolay doğumlar, bebeklerine kavuşanlara da mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

Slm kızlar ve bizi unutan arkadaşlar. En Büyük KKWhatsapp dan ne güzel konuşuyorsunuz ama arada buralarda uğrayın ya ozlettiniz kendinizi:mad::mad::mad:
Canım merhaba yeni açtığın başlığı bulamadım silindi mi? Bu arada bebişleriniz nasıl? Benim kız maaşallah iyi büyüyor.Uykusu emmesi yerinde.Siz nasilsıniz?

Kızlar merhaba bende ttüp bebekle hamileyim. 30 haftalık şuan. sormak istediğim aranızda hiç normal doğum yapan oldu mu? ben normal düşünüyorum şimdilik inşillah nasip olur. cevap verirseniz sevinirim. hamile olanlara kolay doğumlar, bebeklerine kavuşanlara da mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

merhabalar, ben tüp bebek ile hamile kalip normal dogum yaptim.

Back