• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

emmiyor mu bebiş neden yükseliyor bu sarılık
Emiyor cnm hatta ek gida evolvia verdim onu icmiyor tukuryor. Tum tahliller yapildi bugun 4 tup kan alindi hersey temiz cikti ama yukselmis yine. Dr.dedi ek mama verin 4 ogun dedi hangi mama versem icer acaba. Sariligini atlatmasi icin mama vermem gerekyormus.

Emiyor cnm hatta ek gida evolvia verdim onu icmiyor tukuryor. Tum tahliller yapildi bugun 4 tup kan alindi hersey temiz cikti ama yukselmis yine. Dr.dedi ek mama verin 4 ogun dedi hangi mama versem icer acaba. Sariligini atlatmasi icin mama vermem gerekyormus.

mama konusunda Bi fikrim yok ben hiç vermedim henüz sık sık emziyorum

Mrb. Benim de bebeğimin sarılığı geçmiyor. Su verin diyolar. Bi de salatalık suyu duydum.güneşi ilk defa duyuyorum.kıyafetleriyle mi tutmak gerekir yoksa çıplak mı??
Kiyafetleriyle eli kolu yuzu gunes gorecekmis bebegin. Sizin kac gunluk bebeginiz. Bugun 22 gunluk olduk hala devam ediyor sarilik. Birde isik goren odaya uyutun diyorlar. Sizede cok gecmis olsun.

4 gün oldu doğum yapalı dün eve geldik ama. emzirme.isini bi cozemedik o agliyo sinirinden ben agliyorum 10 dak emiyo uyuyo kaliyo doyuyomudurki hastanede emiyodu hemşirelerin yaninda eve geldi birakti
Sarilik olmasin dikkat et cnm benim kiz hala sariligi atlatamadi moralim cok bozuk. bende aynen sizin gibi emziremedim bir turlu emzirmeyi beceremedim. Biraz rahatlamak sakin olmak gerekiyormus. Birkac gune alisir bebis. Fazla da sicak tutmayin bebeginizi.

4 gün oldu doğum yapalı dün eve geldik ama. emzirme.isini bi cozemedik o agliyo sinirinden ben agliyorum 10 dak emiyo uyuyo kaliyo doyuyomudurki hastanede emiyodu hemşirelerin yaninda eve geldi birakti
Hemşire sırtına bastırarak aglatiyordu ve aglayinca benim ki emiyordu canım emer inşallah sen sürekli vermeye çalış meme ucun küçükse kavrayamaya bilir. 10 dk da olsa iyi canım aç kalmasında sen sürekli vermeye çalış bi zaman sonra düzene girecektir

T
Kiyafetleriyle eli kolu yuzu gunes gorecekmis bebegin. Sizin kac gunluk bebeginiz. Bugun 22 gunluk olduk hala devam ediyor sarilik. Birde isik goren odaya uyutun diyorlar. Sizede cok gecmis olsun.

Tşk ediyorum cvp için.72 günlük. Prematüre benimki.düzeltilmiş 20 günlük oluyo.idrar yolu enfekdiyonu varmış.o yüzden geçmiyomış.önce enfeksiyonun geçmesi lazım.ama ben yine de uğraşıyorum nir umut.

ulun uluğda tedavi gören kimse yokmu kızlar ?varsa bi bakabilirmi acaba
Ulun Uluğ benim doktorumdu. Çok güler yüzlü pozitif bir doktor. Ben ikinci denememde dondurulmuslarimla hamile kaldım. Iki deneme arasında sadece 1 ay bekledim. Ilk başarısız denemenin ardından beni çok güzel teselli edip yönlendirmisti. Ben memnundum tavsiye edebilirim.

Hayirli dogumlar dilerim. Bizde 18 gunluk olmusuz bile. Bugun dr kontrolu vardi. Sariligi yukselmis 14 olmus offf.
Hiç sıkma arkadaşım canını bol bol emir ve hatta mama takviyesi yap. Mama vermem diye diretme sakin. 14 henüz çok yüksek bi rakam değil. Biz 20 gunlukken 20 ye yükseldi değerimiz ve 2 gece hastanede yattık. 12yle çıktık hastaneden ve her emzirmeden sonra mama verdim. Ancak hastanede yattıktan 2 hafta sonra 9 a düştü. Bi daha da baktırmadik. Şuan 56 gunluguz ve yeni yeni geçti diyebilirim. Önünde sonunda geçecek yani. Geçmiş olsun

Back