- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
Sürdüm hemde hergün ama giden gitti catladi hemde çok fena canı sağolsun kuzumunBelin mi catladiaaaa yag suruyormuydun cnm birde tirnaginizla kasimayin diyorlor ayy bende siskoluktan nerem catladigini bile goremiyorum :) gobegimde yok ama baska yerleri goremiyorum dogumdan sonra incelerim artik. Suan moralimi bozamam
kizlar kontrolumuz vardi bugun p.tesi dogum olacak ins. ama bebegim 10 gunde 100 gr almis bugun 3300 du :-( kucuk bi bebek olacak oglum :-(
37+3 doğum yaptım canım bebeklerim 2430 /2580 doğdular ilk sütlerimi hep emzirdim guzel emdiler ama sonra doymamaya başladılar kilo kaybı oldu mama verdik biberonla bende sütümü sağıyorum hep anne sütü vermeye çalışıyorum ama 2 bebeğe süt yetmiyor doymuyolar 60 ml süt 60 ml mama yiyor oğlum anca doyuyor 20 gunluğuz bugun..Canim kac haftalik dogum yaptin mamayi biberonlami veriyosun .biberona alosan bebekler meme tutmuyo diyolar arkadasimda olmustu oda sagip vermeye basladi
Bendensin canim çok kötü görünüyor ama tekme ve göbis é bakınca eriyorum canlari sagolsunBenimde heryerim catladi bacak karin bel saglam yerim kalmadi catlek onleyici krem badem yagi zeytinyagi kullanmadigim kalmadi ama yine oldu
Bugun bizimde kontrolumuz vardi canim p.sembe gunu kismetse insallah dogumumuz olucak bizimkide 3100 gr 8 gunde 232 gr almis bizimki de tombik olmicak ama saglikli olsunlarda kilolari cok olmasada olurkizlar kontrolumuz vardi bugun p.tesi dogum olacak ins. ama bebegim 10 gunde 100 gr almis bugun 3300 du :-( kucuk bi bebek olacak oglum :-(
Sadece kasiklarin agriyosa yalanci dogum sancilari canim ama belimde agriyo diyosun bi doktoruna sor sen yine nst ye girdin mi benimde kasiklarimda sanci oluyo nstde de cikiyo zaten ama onlar dogum sancisi degilmis doktorum oyle soylediKizlar bir haftaya yakindir adet sanciisina bnzer agrim oluyor cok hafif karnim belim agriyo yani dayanilmayacak kadar degil doktora gitmedim acil birsey olabilirmi acaba ikiz gebelik
kizlar kontrolumuz vardi bugun p.tesi dogum olacak ins. ama bebegim 10 gunde 100 gr almis bugun 3300 du :-( kucuk bi bebek olacak oglum :-(
hadi gözünüz aydın kızlar,ne güzel sırası gelen gidiyorBugun bizimde kontrolumuz vardi canim p.sembe gunu kismetse insallah dogumumuz olucak bizimkide 3100 gr 8 gunde 232 gr almis bizimki de tombik olmicak ama saglikli olsunlarda kilolari cok olmasada olur
Aynı sıkıntı bizde de var arkadaşım. Uyandırmak çok zor. Bizde gece 1 emiyoruz. 12 de 3 de ama sabah uyanması çok zor oluyor. Neredeyse emzirme aralıklarımız 4 saati buluyor bazen. Hastanedeyken hemşire geceleri 3 saat aralıklarda emzire bilirsin demişti. Benim oğlum memeyi almaktada biraz zorlandı ama bugün daha iyiyiz çok şükür. Bizim kaka problemimiz var. 2 gündür yapamadı. Sancılar içinde nasıl kıvranıyor kuzum, yüreğim dayanmıyorSelam kızlar.Benim bebegim uykuyu cok seviyor uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor.Normalde 2saatte bir emzirmem gerekiyor.Uykudaykende agzini kilitliyor.Yeteri kadar besleyemiycem diye odum kopuyor.Bugun ilk doktor kontrolü vardi.Muayenesi guzel geçti.Emzirme hemşiresi ile konustuk 1 haftaya duzene girer senin stresli olmadan emzirmeye calisman lazim dedi.Bu emzirme olayı beni çok sikintiya sokuyor.Umarim duzelir.Gece sadece bir kez uyaniyor.Cok sessiz.Sizde durumlar nasil kizlar?
Bence hiç üzülme annesi şükret benim erken doğum riskim var sancılarım hiç geçmiyor artık ve bebeisim henüz 1750 gr ya ben napayım
Bugun bizimde kontrolumuz vardi canim p.sembe gunu kismetse insallah dogumumuz olucak bizimkide 3100 gr 8 gunde 232 gr almis bizimki de tombik olmicak ama saglikli olsunlarda kilolari cok olmasada olur
Aynı sıkıntı bizde de var arkadaşım. Uyandırmak çok zor. Bizde gece 1 emiyoruz. 12 de 3 de ama sabah uyanması çok zor oluyor. Neredeyse emzirme aralıklarımız 4 saati buluyor bazen. Hastanedeyken hemşire geceleri 3 saat aralıklarda emzire bilirsin demişti. Benim oğlum memeyi almaktada biraz zorlandı ama bugün daha iyiyiz çok şükür. Bizim kaka problemimiz var. 2 gündür yapamadı. Sancılar içinde nasıl kıvranıyor kuzum, yüreğim dayanmıyorSelam kızlar.Benim bebegim uykuyu cok seviyor uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor.Normalde 2saatte bir emzirmem gerekiyor.Uykudaykende agzini kilitliyor.Yeteri kadar besleyemiycem diye odum kopuyor.Bugun ilk doktor kontrolü vardi.Muayenesi guzel geçti.Emzirme hemşiresi ile konustuk 1 haftaya duzene girer senin stresli olmadan emzirmeye calisman lazim dedi.Bu emzirme olayı beni çok sikintiya sokuyor.Umarim duzelir.Gece sadece bir kez uyaniyor.Cok sessiz.Sizde durumlar nasil kizlar?
Benimki tam aksine uyumuyor du geceleri bu gece maşallah uyudu yavrumSelam kızlar.Benim bebegim uykuyu cok seviyor uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor.Normalde 2saatte bir emzirmem gerekiyor.Uykudaykende agzini kilitliyor.Yeteri kadar besleyemiycem diye odum kopuyor.Bugun ilk doktor kontrolü vardi.Muayenesi guzel geçti.Emzirme hemşiresi ile konustuk 1 haftaya duzene girer senin stresli olmadan emzirmeye calisman lazim dedi.Bu emzirme olayı beni çok sikintiya sokuyor.Umarim duzelir.Gece sadece bir kez uyaniyor.Cok sessiz.Sizde durumlar nasil kizlar?
Benimki her emdiginde kaka yapıyor bende tedirgin oldum pazartesi kontrol var. Sarılık değeri 8 çıktı. Doğumun dan bu yana 300 gr kaybettiAynı sıkıntı bizde de var arkadaşım. Uyandırmak çok zor. Bizde gece 1 emiyoruz. 12 de 3 de ama sabah uyanması çok zor oluyor. Neredeyse emzirme aralıklarımız 4 saati buluyor bazen. Hastanedeyken hemşire geceleri 3 saat aralıklarda emzire bilirsin demişti. Benim oğlum memeyi almaktada biraz zorlandı ama bugün daha iyiyiz çok şükür. Bizim kaka problemimiz var. 2 gündür yapamadı. Sancılar içinde nasıl kıvranıyor kuzum, yüreğim dayanmıyorSizde varmı böyle bir sorun.
Yine iyi maşallah niye üzülüyorsun canım az kaldıkizlar kontrolumuz vardi bugun p.tesi dogum olacak ins. ama bebegim 10 gunde 100 gr almis bugun 3300 du :-( kucuk bi bebek olacak oglum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?