• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunayin kizlar ruyamda kizimin adi miray mis ben aslihan koymayi dusuniyodum kafam karidti ne yapsam aslihanmi miraymi karar veremedim
Ayy dejavu oldum cnm bizim babasi aslihani cok istemisti ben istemedim sonra mirayda karar kildik ve miray olacak kismetse aylardir bunu soyluyoruz guzel isim dusun derim...

:KK42::KK42: güne karar verememiş olmanın verdiği,moral bozukluğu ve baş ağrısı ile uyanmış olmak çok fenaymışşşş:KK34: epidural doguma bu kadar kanalize olmuşken anestezi uzmanının negatif yaklaşımı,yakınlarımın sen bilirsin ama riske atma genel anestezi ol bence demeleri,eşimin ben olsam geneli isterdim ama kararın ne olursa olsun yanındayım demesi beni alt üst etti.kararsizlık içinde boğuluyoruuummm:KK61::KK61:
9 ay epidural iste iki günde çorba gibi oldum:KK42:

:KK42::KK42: güne karar verememiş olmanın verdiği,moral bozukluğu ve baş ağrısı ile uyanmış olmak çok fenaymışşşş:KK34: epidural doguma bu kadar kanalize olmuşken anestezi uzmanının negatif yaklaşımı,yakınlarımın sen bilirsin ama riske atma genel anestezi ol bence demeleri,eşimin ben olsam geneli isterdim ama kararın ne olursa olsun yanındayım demesi beni alt üst etti.kararsizlık içinde boğuluyoruuummm:KK61::KK61:
Cnm sen nasil istiyorsan oyle yap o zaman birak anestezisti baska yokmu acaba anestezi dr u gorus bence dr unla bu zamana kadar epidural istedim ama negatif yaklasimdan dolayi sinirim bozuldu ve kafam karisti deyip anlat bence olmazmi belki dr un seni daha iyi yonlendirecektir sonucta bu dogumun kahramanlari sizsiniz

Ya işte ben çok gezdim yoruldum ama şuan tek hareketim haftasonları ki o da çok fazla yürüme üzerine değil,ordan oraya araba vasıtasıyla.evde de genel anlamda ense vaziyetteyim,sürekli yatıyorum,uyuyorum fln.yaptığım tek şey mecburi çamaşır yıkayıp asmak,bulaşık yerleştirip çıkarmak ve yemek.yemekte de oğlumdan dolayı sallayamıyorum,çocuk dengesizleşmesin diye.mutlaka çorba ve yemek çıkarmaya çalışıyorum mecburen.iki hafta kaldı karnelere,tatil girince doğuma kadar anneme yollıcam yine kısmetse.o zaman free,artık eşim ister salata yesin,ister karpuz beyaz peynir.çok kasmıcam.en son muaynede dr da şaşırdı hatta maşallah,sahim boyun süper fln diye.şimdilik bi risk yok,inşallahta olmaz.bebekler iri benim,bi tek ondan korkuyorum,sürpriz yaparlarmı diye.bide o dediğin şikayetler ilk gebelikte çok bariz oluyor.ben şuan düşünüyorum oğlumda ölüyodum bitiyodum,kolumu kaldırcak halim yoktu,belim 6. Aydan sonra iptal olmuştu.şuan iki bebek olmasına ve çok daha fazla kiloyla hamile kalmış olmama rağmen şükürler olsun çok hafif şikayetlerim oluyo.o da oldun artık o kadar diyorum.

a iyi olmuş okulların kapanacak olması. evet eşin baksın başının çaresine hatta o sana hazırlasın ondan sonra bir şeyler.
işte bünyeden bünyeye de değişiyor. ben de daha önce yaşamadığımdan bilemedim ya da kimseyle konuşmamıştım bu konuda ama bilseydim böyle olacağını başından ikiz olma ihtimaline bile çok karşı çıkardım herhalde. artık sona geldim büyüdüler geliştiler Allah onlara da bana da sağlık versin ama her şey tecrübe işte...

peki bir açıklama yaptı mı anestezist neden genel dedi? benimkisi çünkü direkt epidural diye konuştu. ha son dakika bir aksilik olur falan o zaman genele çevrilir dedi.

Günaydın canım. hayattt21 hayattt21 arkadaşımıza katılıyorum. Doktorunla açık açık konuş mutlaka bir çözüm bulacaktır. Anestezi konusunuda kendi doktotuna bırak, senin için en iyi kararı verecektir. Doğuma 2 gün kalmış hiç kendini üzüp stres yapma canım devrem. Öylede böylede kızına kavuşacaksın inşallah :KK15: çevreyede kulak asma, her bünye farklı sonuçta.

dün gece ben uyudum ama nasıl uyudum bir sor. bütün gece tüccarların eline geçmiş köle mi olmadım işkence mi görmedim. artık ruyamda bile acı çekiyorum...
Arkadaşım senin bu rüyalardan harika film senaryoları çıkar. :KK48: hoş benide dün gece zombi kovalıyordu.

Bebege zarar vermez canm ama omertcanin dedigi gibi bobreklerini yorarsin arti okumustum bi yerde idrar yolu enfeksiyonuna neden olabilirmis. Kalkabiliyosan tutma hic. Ben bi gun dr kontrolunde beklerken cok sıkısmistim. Dr hemen geri kaldirdi git cisini yap gel dedi. Yavrucak kipirdayamiyordu.
Artık daha çok dikkat edicm

Canım yaa bırak şu uzman adı altında çalışan kişiyi :KK20:bebeğini ilk sen görmek istemez misin ? Epudural iyi bence :KK68:

dün gece ben uyudum ama nasıl uyudum bir sor. bütün gece tüccarların eline geçmiş köle mi olmadım işkence mi görmedim. artık ruyamda bile acı çekiyorum...
Ayy hiç sorma ben de hep kötü rüyalar görüyorum artık uyumasam daha iyi diye düşünmeye başladım:KK61:

Gunayin kizlar ruyamda kizimin adi miray
Ayy dejavu oldum cnm bizim babasi aslihani cok istemisti ben istemedim sonra mirayda karar kildik ve miray olacak kismetse aylardir bunu soyluyoruz guzel isim dusun derim...
Bizi aslinda ikisi birbirine uysun diye aslihan dusunduk aslihan ve kagan o yuzden katarsiz kaldim yoksa miray ismi guzel

Back