2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

evet canım etsiz:)) öyle bi olsa yinede dışardan yemek saglıklı değil de işte canım çok çekiyo
afiyet olsun canım niye sağlıklı olmasın salça, bulgur, sogan, sarımsak, yağ sonuçta çigköfte dediğin.. afiyet şeker olsun yarasın bebişlerinize :) biz de cumartesi günü eşimle yapıcaz misafirlerimize ama tabi etli olduğu ben yiyemeyeceğim :):)

merhaba canım ikizlerini saglıkla kucagına almanı dilerim.. Varis agrısı olabilir mi? duştayken soğuk su tutmanı öneririm.. benimde ikiz ve büyük ihtimal varis agrısı yasıcam şimdiden agrı olmaya başldı çünkü..

Günaydın kızlar ooo çigköfteyi 3 ledim ben eşki eşki AYŞEMİ GELİO NE KIZLAR ye eşkiyi doğur Ayşe'yi :)

ayyy ne güzelll olur bir kızım olmasını o kadar çok isterim ki anlatamam tabi saglıklı olsun da cinsiyeti önemli değil allahtan hayırlısı.. benim ikizler ben aynı anda hem nutella hemde çiğ köfte canım isteyebiliyor mide kalmadı haaa

Ben ananas suyu içiyorum Zararı olur mu ki
Hanimlar gunaydin. Sayfalar almis basini gitmis. Soyle bir geriden bakarak geldim.
ananas ve nar konusunda nari duymadim ama ananasi cok arastirdim. 3. Transferim benim ilk ikisinde bisey yapmadim. 3.sumde yani bunda dedimki batil matil ne varsa hepsini yapacam. Ananasi da o donem cok arastirdi. Sonra bu sitede galiba ceviri bir makale buldum arkadas usenmemis cevirmis Allah razi olsun her kimse. Soyle yaziyordu
tutunma surecinde cok faydaliymis ancak sonrasinda devam edildigi takdirde rahim kaslarinin kasilmasina yol aciyormus filan baya ayrintili yaziyordu. Ben galiba sadece transfer kismiyla ilgilendigim icin sadece orasi aklimda kalmis.
ananasi transfer gunuden baslayarak sadece 5 gun boyunca birer dilim yiyin sonra birakin yaziyordu ve ben bunu yaptim transfere giderken bir dilim yiyip 5. Gunde biraktim. Rabbim s3bep yapmistir b3lki bilemiyorum ama faydasi olmustur diye dusunuyorum.bir de o donem bir avuc kabak cekirdegi yemistim hergun.
baslarda ben de bir iki gun buyuk bardak nar suyu ictim bak simdi dusunuyorum kanamalar o donemmiydi diye olabilir. Sonra midemi yaktigi icin icemedim

Slm kizlar muhabbetinizi boluyorum ama gebeligin ilk haftalarinda kanama geciren varmi ben geçirdim de korkuyorum ya varmi yasayan 

bende 8ci hafta gibi ciddi bir kanama gecirdim. 1-2 gün sürdü hemen aspirini kestik ve alttan attigim ilaci artirmistik. kanamadan 2 gün sonra da doktora gittigimizde ikizlerin kalbi atiyordu. gerci sonrasinda bir bebegin kalbi 10.cu haftada durdu ama kanamayla alakasi yok. kese ve bebek hala rahimde kardesine eslik ediyor. sanirim dogumda atilacak. merak etme. aspirin iciyorsan hemen birak.

Gunaydin anneler ve bebisler.bende dun ilk defa aserdim.aseeme denmez aslinda sadece canim cok istedi.malum asure szonu acildi.bende cok severim.esime gelirken al demistim.yazik hucbiryerde bulamamis.en son kapali bir yeri yalvar yakar actirip almis4 porsiyon.ve bendeniz hepsini yedim.bizim ikizlerden biri kiz demisti dr.digeri belli degildi.yazik esim hakki gelisiyo galiba diye bir sevindi bir sevindi

Valla 6+6 da oldu iste bi kere kan geldi devami leke aspirini kestim ama kasik agrilarim devam ediyo bakalim napcaz

Ben dr.outker in aşuresinden aldım yaptım dün 3 paket 11 kase çıktı yedik afiyetle

doktorun bi problem yok diyorsa içini ferah tut bir şey olmaz ama işte ağrılar insanın canını sıkıyor.

Benim transferim doğum günüme gelmişti kızlar hiç olmayacak bir günde pazar gününde ani kararla telefon geldi ve erkene yani tam doğum günüme denk geldi doktor ve hemşirelere hastabakıcı işte doğum günü çocuğu hocam diyerek aldı beni içeri ve transferi ederken doktorum haydi inşallah bu sana en güzel hediye olur dedi aklıma düştü paylaşmak istedim kızım olursa Eylül koymak istiyorum isminide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…