etsiz çiğköfte yiyorsunuz dimi kızlar
Ayy dun 3 parca durume sarip yedim ama kanmamisim.dünden beri tadi damagimda hala ki kirk yil gecse aklima gelmez cigkofte.
afiyet olsun canım niye sağlıklı olmasın salça, bulgur, sogan, sarımsak, yağ sonuçta çigköfte dediğin.. afiyet şeker olsun yarasın bebişlerinize :) biz de cumartesi günü eşimle yapıcaz misafirlerimize ama tabi etli olduğu ben yiyemeyeceğim :):)evet canım etsiz:)) öyle bi olsa yinede dışardan yemek saglıklı değil de işte canım çok çekiyo
selamlar arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı isteyene de en kısa zamanda bizim yaşadığım mutluluğu nasip etsin. arkadaşlar benim ikiz son 1 haftadır sağ bacağımda çok ağrı var bir türlü geçmedi ilk günler ağrıdan ağlıyordum ama şimdi daha hafif olsa da ağrılar geçmedi. bu ağrı için bir öneriniz var mı? şimdiden teşekkürler.
Günaydın kızlar ooo çigköfteyi 3 ledim ben eşki eşki AYŞEMİ GELİO NE KIZLARye eşkiyi doğur Ayşe'yi :)
Hanimlar gunaydin. Sayfalar almis basini gitmis. Soyle bir geriden bakarak geldim.Ben ananas suyu içiyorum Zararı olur mu ki
Slm kizlar muhabbetinizi boluyorum ama gebeligin ilk haftalarinda kanama geciren varmi ben geçirdim de korkuyorum ya varmi yasayan 
bende 8ci hafta gibi ciddi bir kanama gecirdim. 1-2 gün sürdü hemen aspirini kestik ve alttan attigim ilaci artirmistik. kanamadan 2 gün sonra da doktora gittigimizde ikizlerin kalbi atiyordu. gerci sonrasinda bir bebegin kalbi 10.cu haftada durdu ama kanamayla alakasi yok. kese ve bebek hala rahimde kardesine eslik ediyor. sanirim dogumda atilacak. merak etme. aspirin iciyorsan hemen birak.
Ben dr.outker in aşuresinden aldım yaptım dün 3 paket 11 kase çıktı yedik afiyetleGunaydin anneler ve bebisler.bende dun ilk defa aserdim.aseeme denmez aslinda sadece canim cok istedi.malum asure szonu acildi.bende cok severim.esime gelirken al demistim.yazik hucbiryerde bulamamis.en son kapali bir yeri yalvar yakar actirip almis 4 porsiyon.ve bendeniz hepsini yedim.bizim ikizlerden biri kiz demisti dr.digeri belli degildi.yazik esim hakki gelisiyo galiba diye bir sevindi bir sevindi
Ohh bu oglen yedim rahatladim :) evet tatlim etsizinden.etsiz çiğköfte yiyorsunuz dimi kızlar
Insallah kizdir benim zipzipGünaydın kızlar ooo çigköfteyi 3 ledim ben eşki eşki AYŞEMİ GELİO NE KIZLARye eşkiyi doğur Ayşe'yi :)
valla ben almamaya çalışıyorum ama o kadar güzel eşyalar var ki içim gidiyo :):)kızlarrrr bebeklerinize bir şeyler almaya başlayan var mı?
ben 4. ayımdan sonra almayı planlıyorum ama şimdiden ne alcagıma bakıyorum..
doktorun bi problem yok diyorsa içini ferah tut bir şey olmaz ama işte ağrılar insanın canını sıkıyor.Doktora gittim canım ultrasona girdim kan testleri yaptırdım temiz çıktı
Ben iki iğne kullanıyorum sabah progestan akşam hibor 3.500 akşam igneyi yapınca yarım saat sonra bi batma başlıyor gündüz yok o igneyi vurunca oluyor
ne olduğunu bilmiyorum ama onuda denerim teşekkürlermerhaba canım ikizlerini saglıkla kucagına almanı dilerim.. Varis agrısı olabilir mi? duştayken soğuk su tutmanı öneririm.. benimde ikiz ve büyük ihtimal varis agrısı yasıcam şimdiden agrı olmaya başldı çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?