inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınBenim transferim doğum günüme gelmişti kızlar hiç olmayacak bir günde pazar gününde ani kararla telefon geldi ve erkene yani tam doğum günüme denk geldi doktor ve hemşirelere hastabakıcı işte doğum günü çocuğu hocam diyerek aldı beni içeri ve transferi ederken doktorum haydi inşallah bu sana en güzel hediye olur dedi aklıma düştü paylaşmak istedim kızım olursa Eylül koymak istiyorum isminide :)
Aaaa.supermis cok pratik tadi nasildi? Gerci cok canin istedi mi yaparsin nefsini koreltirsin.sagol canimBen dr.outker in aşuresinden aldım yaptım dün 3 paket 11 kase çıktı yedik afiyetle
Benim transferim doğum günüme gelmişti kızlar hiç olmayacak bir günde pazar gününde ani kararla telefon geldi ve erkene yani tam doğum günüme denk geldi doktor ve hemşirelere hastabakıcı işte doğum günü çocuğu hocam diyerek aldı beni içeri ve transferi ederken doktorum haydi inşallah bu sana en güzel hediye olur dedi aklıma düştü paylaşmak istedim kızım olursa Eylül koymak istiyorum isminide :)
Gecmis olsun tatlim.hematom ne demekti bilmiyordum.arastird8m.kan toplamasi demekmis.bazen icten bir kanama disari cikmayip orada toplaniyormus.soguk pres ve dinlenme tavsiye ediliyo.senin dr.soyledigi gibi.cok onemli durmuyor gibi geldi bana.olumlu dusun olumlu olsun canimKızlar bugün 9 haftalık kontrolüm vardı. Doktorum herşey iyi dedi ama bir hematom varmış , dinlenmem gerekiyormuş. Nerden çıktı bu hematom şimdi , başına böyle hematom gelen varmı acaba ?
benim de tahlil günüm doğumgünüm ile aynı gündü :):) ben hediyemi aldım.. darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah :)Benim transferim doğum günüme gelmişti kızlar hiç olmayacak bir günde pazar gününde ani kararla telefon geldi ve erkene yani tam doğum günüme denk geldi doktor ve hemşirelere hastabakıcı işte doğum günü çocuğu hocam diyerek aldı beni içeri ve transferi ederken doktorum haydi inşallah bu sana en güzel hediye olur dedi aklıma düştü paylaşmak istedim kızım olursa Eylül koymak istiyorum isminide :)
Güzeldi ikisinin arasında pek bir fark yok aslında üzerinde süsle ım mm tadından yenmezAaaa.supermis cok pratik tadi nasildi? Gerci cok canin istedi mi yaparsin nefsini koreltirsin.sagol canim
bende çok merak ediyorum eşim hatta ultrasyon aleti ucuz ufak tefek bir şey olsa hemen alır kurarım eve diyor o kadar bekledik 9 ay ne ki yeter ki sağ sağlim dünyaya gelsinlerKızlar bebegim iyi mi diye o kadar merak esiyorum ki hergün doktora gidesim varkötü bişi olsa nasil anlarim yavrumu diye evham yapiorum.. bana tavsiyeleriniz var mi?
oOhhh diline saglik nasil kizmistim nasil sinirlenmistim yazdigini okuyunca. Cok sevindim. Benim dr.um beni niye aramiyorsun haberdar etmiyorsun diye azarliyor kadinin yaptigina bak. iyi olmus. Madem ozel hastane bir de yazili dilekce verseydin. Ohh missaynen canım resmen fırça yedim. her kanamam olduğunda hastaneye mi koşacam diye. o gün kendimi yavrucuğuma odaklamıştım bi kaç sinirle çıkışlarım oldu ama yerini tamamen bulduramamıştım. içimde kalan çoktu. bu günde gittim o karıya sırf içimdekileri döktüm rahatladım geldim. ama bu gitiğimde beni çok candan içten karşıladı önce vazgeçtim sadece kontrole geldim diyip çıkmayı düşündüm ama içimde kalacaktı söylemek istediklerim.. teek teeekkk saydım herşeyi kadın sustu kaldı sizinle devam etmiycem dedim en son bana beni ve bebeğimi önemseyecek iyi bi dr lazım dedim. o gün bana öyle sert çıkışlarınız günlerce stres sebebim oldu dedim. olur mu canım da yanlış anladın da stres senin için çok zararlı şuan da falan filan... iyi çalışmalar dedim suratsızca çıktım geldim. eşime de anlattım olanı biteni. tam da senden beklediğim hareketti dedi. zaten o da o gün sesimin çok çıkmadığına şaşırmış. damarıma basıldığında berbat bi insan olurum eşim iyi biliyo... ama dediğim gibi o kanama aklımı almıştı. neyse artık şuan için çok rahat
Herkese farklı şekilde yansiyabiliyor sonucta doktorun kendi kişiliği.D3vletteki doktorm da iyidir mutlaka benim ama o kalabalıkta kadında hal kalmamıştı ultrasona da hemşireler bakıyir kendi bakmıyor.Benim özeldeki diktorum çok harika bir kadın 2 gün önce gittim alttan bakti bebeğim çok sağlıklıymıs ve benimle uzun uzun ilgilendi guler yüzü bile yeter.Kilo problemim olduğu icin dietisyene yönlendirdi diyetisyende bir liste verdi ama çok zorlamayacak şekilde beni şekerden ve beyaz ekmekten uzak tutan bir liste...Şükürler olsun bebeğim sağlıklı.Yani şimdilik özel doktorumdan çok memnun kaldım Dveletin o kalabalığı ve doktorun aşırı yoğunluğundan ilgisizligi beni igreti yaptı...canım ben de bugün devlet hastanesine gittim.. annem kadın doğumda hemşire olmasına rağmen 2 de gittim 4de mesai bitimine doğru zor girebildim dr un yanına. ki beni dr çağırmıştı kanamam olduğunda özeldeki dr dan fırça yiyince devlete gitmiştim. aslında ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum..özeldeki dr bana her kanaman olduğunda sen boyle hastaneye mi koşacaksın diyip gönderdi. devletteki dr hemen anti d yapalım dedi yani kan uyuşmazlığı iğnesi.. ve şuan iki seçeneğim var ya devletteki dr yada özeldeki.. çünkü yaşadığım ilçede sadece 2 dr varbana tüp bebek dr um dışındaki her iki dr da karından baktı.. ama dediğin gibi çok bastırmadılar bana. iki gündür aşırı kasık sancım var korkumdan özeldeki dr a gidemedim bile bugün devlettekine soyledim parol yazdı rahatca kullan hiç korkma bebeğine zararı yok dedi. şimdi çarşamba tekrar özele gidcem ve muayeneden sonra bida o dr a gitmiycem çok kötü bağırdı çünkü hiçç hakkı yoktu.. biz her konuda tedirgin oluyoruz tabi diğer anneler gibi olamıyoruz ve maleseff kimse anlamıyo halimizden.. Allah yardımcımız olsun..ha korkma bastırmalarından bebeğine bi zarar olmamıştır çünkü hala karnımıza kadar çıkmadı bebişlerimiz. içini ferah tut..
Şimdi yatıyorum. . Rüyamda deniz kenarına gitmisim. Üzerimde kırmızı bir tişört. O dikkat çekiyor diye gittim çıkardım mavi renk tişört giydim o ara bişeyler aktigini hissettim kalktım tuvalete gittim kan gelmiş şimdi progestan iğne oldum yatıyorum bugün doktora gitcemKızlar ilk defa kanamam oldu. Diğer embriyo mu düştü acaba offers yaa
Üzme kendini belki hatırlatsın lekelerle geçti günlerim çok şükür sıkıntı yok iyi düşünKızlar ilk defa kanamam oldu. Diğer embriyo mu düştü acaba offers yaa
canım benim kanaman çok muydu nasıldı ??Kızlar ilk defa kanamam oldu. Diğer embriyo mu düştü acaba offers yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?