• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Yaa ayni dert bende de var.ikizlerime hamileyim.su an 4 aylik gibiyim.iki gunde bir genisledim isyerinde falan herkes sok.cuma gunu eski kotumu giyerken bugun o kot abacagimdan yukari cikmiyor.n3den boyle oldum yaa.var mi bi anda sisen benim gibi
bazı günler daha şiş olabiliyorum.
kesinlikle ilaçlar çok etkiliyor.
ee bi de biz zaten dubleyiz:))
ister istemez şişiyoruz.

haklısınnn canımm bende evde olsam da keyif yapsam diyorum ama heralde iki gün sonra sıkılırım..
gebelik ve bebek bakımıyla ilgili kitaplar okumanı tavsiye ederim hem keyifli hem de gerekli..
bende bazen işyerinde iş olmayınca cok sıkılıyorum bebek eşyalarına bakıyorum hayallere dalıyorum keyifli oluyor:)
Evet haklısın canım bugün eşimle gezdik dolaştık iyi geldi .. çalışırken zorlanmıyorsun değil mi .. Ben iki iş yapim benim sırtım ağrıyor

kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedim hamilelikte ilk 3 ay nar yemek zararlıymış.. birde maydanoz ve ananas yazıyordu.. bi araştırın isterseniz. ben şok oldum okuyunca nar yemiştim ben kanamamdan önce eşim kocaman bi kase ayıklayıp kaşıkla koymuştu önüme.. bende yedim ve ertesi günü akşamı kanamam oldu.. zaten zararı olarak da düşüğe ve kanamaya yol açar yazıyor.

Evdeyim hastaneden hastaneye dışarı çıkıyorum boğuldum :KK12:
çok iyi anlıyorum canım.. bende çatlamak üzereyim.. aynen dr kontrollerine çıkıyorum sadece..benim kadar aktif bi insan nasıl dayanır bilmiyorum :KK43: annemi aradım dr a sorsana bi çarşıya çıksam bişe olurmuş mu dedim. dr çok narin çok kibar adımlarla 5 dkdan fazla yürümesin demiş. annemde çok sıkılmış benim kız ondan soruyo diyince çok sıkıldıysa eşi arabayla bi dolaştırsın bi çay filan içsinler demiş artık psikolojik destek moduna geçtik :) kafayı yicem normalde annemin yaptığı işi bile kolay beğenmezdim. kayınvalideme mecbur kaldım.. bizim burda doğalgaz filan yok soba kuruyoruz. bugün eşimle kayınvalidem kurdular sobamı. ben yattım onları izledim tozu toprağı yapıştırdılar bi güzel bembeyaz halılarıma.. :KK14:ama yapcak bişe yok. bebeğim iyi olsun sağlıkla gelsin de doğumdan sonra kırklarım ben evi nasılsa:KK28:

kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedim hamilelikte ilk 3 ay nar yemek zararlıymış.. birde maydanoz ve ananas yazıyordu.. bi araştırın isterseniz. ben şok oldum okuyunca nar yemiştim ben kanamamdan önce eşim kocaman bi kase ayıklayıp kaşıkla koymuştu önüme.. bende yedim ve ertesi günü akşamı kanamam oldu.. zaten zararı olarak da düşüğe ve kanamaya yol açar yazıyor.
Ben ananas suyu içiyorum Zararı olur mu kio_O

çok iyi anlıyorum canım.. bende çatlamak üzereyim.. aynen dr kontrollerine çıkıyorum sadece..benim kadar aktif bi insan nasıl dayanır bilmiyorum :KK43: annemi aradım dr a sorsana bi çarşıya çıksam bişe olurmuş mu dedim. dr çok narin çok kibar adımlarla 5 dkdan fazla yürümesin demiş. annemde çok sıkılmış benim kız ondan soruyo diyince çok sıkıldıysa eşi arabayla bi dolaştırsın bi çay filan içsinler demiş artık psikolojik destek moduna geçtik :) kafayı yicem normalde annemin yaptığı işi bile kolay beğenmezdim. kayınvalideme mecbur kaldım.. bizim burda doğalgaz filan yok soba kuruyoruz. bugün eşimle kayınvalidem kurdular sobamı. ben yattım onları izledim tozu toprağı yapıştırdılar bi güzel bembeyaz halılarıma.. :KK14:ama yapcak bişe yok. bebeğim iyi olsun sağlıkla gelsin de doğumdan sonra kırklarım ben evi nasılsa:KK28:
Aynen canım ne yapalım zahmet olmadan rahmet olmuyor :) benimde kayinvalidemle esim yapıyor işleri begenmesemde idare ediyor doğurunca kendimi temizliğe vurcam. 12 saat oturduğum koltuğu hiç iyi hatirlamiycam sanırım:-):-):-)

Ben ananas suyu içiyorum Zararı olur mu kio_O
canım oyle okudum netten bakınırken.. rahimde kasılmalara mı ne yol açıyormuş ilk 3 ay sakıncalı diyor zaten sonrasında faydası oluyormuş.. ben kanamadan önce fazlaca nar yediğim için kolay inandım yazılanlara.. bende transferden sonra çok içmiştim ananas suyu. bi araştır sende istersen kafana nasıl uyarsa öyle devam edersin. ben tırstım.. koca bi poşet nar var evde canımda çekiyo yani ama yemiycem..2 kutu da açılmamış ananas suyu var eşime iş yerine götür gelen misafirlerine ikram et dedim :)

canım oyle okudum netten bakınırken.. rahimde kasılmalara mı ne yol açıyormuş ilk 3 ay sakıncalı diyor zaten sonrasında faydası oluyormuş.. ben kanamadan önce fazlaca nar yediğim için kolay inandım yazılanlara.. bende transferden sonra çok içmiştim ananas suyu. bi araştır sende istersen kafana nasıl uyarsa öyle devam edersin. ben tırstım.. koca bi poşet nar var evde canımda çekiyo yani ama yemiycem..2 kutu da açılmamış ananas suyu var eşime iş yerine götür gelen misafirlerine ikram et dedim :)
Iyi yapmışsın canım bende bir daha almam o vakit

Aynen canım ne yapalım zahmet olmadan rahmet olmuyor :) benimde kayinvalidemle esim yapıyor işleri begenmesemde idare ediyor doğurunca kendimi temizliğe vurcam. 12 saat oturduğum koltuğu hiç iyi hatirlamiycam sanırım:-):-):-)
ben eşimle kayınvalidem sobayı kurarlarken dedim ki hele bi şu bebişim doğsun da evin duvarlarına tavanına kadar domestoslıycam dedim. kayınvalidem güldü bana o zamanda çocuk olur çocukla ilgilenir yapamazsın dedi :-):-) zaten kızıyorlardı ikiside hergün temizlik yapıyorsun diye. eşimin evdeki temzlik maddeleri kokusundan evi terketmişliği bile var :KK67::rolleyes: e napalım gün onun günü keyfini sürsün bakalım pis evin :KK54:

Iyi yapmışsın canım bende bir daha almam o vakit
canım süt iç içebiliyorsan seviyorsan yani.. ben şanslıyım sanırım tabi herşey yolundaysa :confused: midem bulanmıyo çok..süt içebiliyorum azcık mikrodalgada ısıtıp.. onu da okudum mikrodalganın bi zararı yokmuş :KK66: birde süzme yoğurdun üzerine bal döküp yiyorum bu ara en sevdiğim şeylerden biri oldu.. öncesinde ayda yılda bi gittiğimiz restoranın ikramıydı orda yerdim. şimdi canım çekiyo evde yapıp yiyorum :confused::confused:

canım süt iç içebiliyorsan seviyorsan yani.. ben şanslıyım sanırım tabi herşey yolundaysa :confused: midem bulanmıyo çok..süt içebiliyorum azcık mikrodalgada ısıtıp.. onu da okudum mikrodalganın bi zararı yokmuş :KK66: birde süzme yoğurdun üzerine bal döküp yiyorum bu ara en sevdiğim şeylerden biri oldu.. öncesinde ayda yılda bi gittiğimiz restoranın ikramıydı orda yerdim. şimdi canım çekiyo evde yapıp yiyorum :confused::confused:
Sende bi alemsin valla :) süt içiyorum şükür bi baliktan tiksindim yiyemiyorum kokusu bile iğrenç geliyor:KK53::KK57::KK59:

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisindir...

kaçırdığım yerleri okudum da derin konulara girmişsiniz.. cinsel ilişki 12. haftadan sonra bir zararı olmuyor bende eşime bunu anlatıyorum ama o bebekler doğana kadar istemiyor pek bi masum yaklaşıyor bana kocacım:KK48:
ayni esim gibi o da cok korkuyor bebege zarari olur diye. neyse sefasini surelim hayat bize guzel:-):-)

ilaçlar çok şişiriyo canım hatta ilk aldığımda prospektüsünü okumuştum günde 1 kiloya kadar aldırabilir yazıyodu, hormon alıyoruz sonuçta sürekli şişmemiz normal aslında :KK43:
Ama ben ostrojenleri kestim.hatta doktorum artik kilo almazsin dedi.3 gunde 2 kilo aldim.su an sadece progestan fitil kullaniyorum.elevit birde folik asit.neyse bakalim haftasonu kontrol var.dr.ne diyecek soracagim

selamlar arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı isteyene de en kısa zamanda bizim yaşadığım mutluluğu nasip etsin. arkadaşlar benim ikiz son 1 haftadır sağ bacağımda çok ağrı var bir türlü geçmedi ilk günler ağrıdan ağlıyordum ama şimdi daha hafif olsa da ağrılar geçmedi. bu ağrı için bir öneriniz var mı? şimdiden teşekkürler.

Aaa.cok ama cok sasirdim.benim bildigim nar rahim kalinlasmasina yardimci oluyor.transfer oncesi ozellikle nar yedirdiler bana.simdi hergun sabah gercek nar suyu ile kahvalti yapiyorum.aksamlarida yarim nar rahat yiyordum.cok ilginc ya

selamlar arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı isteyene de en kısa zamanda bizim yaşadığım mutluluğu nasip etsin. arkadaşlar benim ikiz son 1 haftadır sağ bacağımda çok ağrı var bir türlü geçmedi ilk günler ağrıdan ağlıyordum ama şimdi daha hafif olsa da ağrılar geçmedi. bu ağrı için bir öneriniz var mı? şimdiden teşekkürler.
As. Canım hoş geldin amin rabbim herkese versin. Ağrın için bi fikrim yok benim de sağ göğsümün altında ağrı var haftalardir ilaçlar yapıyor sanırımo_O

Back