2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

As. Canım hoş geldin amin rabbim herkese versin. Ağrın için bi fikrim yok benim de sağ göğsümün altında ağrı var haftalardir ilaçlar yapıyor sanırım
sanmam ilaç ağrı yapmaz heralde doktora gittin mi, ben doktora gittim ama doktorlar sana bir şey yapamayız diyorlar. sadece ortopedi doktoru buz koymamı önerdi.

sanmam ilaç ağrı yapmaz heralde doktora gittin mi, ben doktora gittim ama doktorlar sana bir şey yapamayız diyorlar. sadece ortopedi doktoru buz koymamı önerdi.
Doktora gittim canım ultrasona girdim kan testleri yaptırdım temiz çıktı
Ben iki iğne kullanıyorum sabah progestan akşam hibor 3.500 akşam igneyi yapınca yarım saat sonra bi batma başlıyor gündüz yok o igneyi vurunca oluyor

Aaa.cok ama cok sasirdim.benim bildigim nar rahim kalinlasmasina yardimci oluyor.transfer oncesi ozellikle nar yedirdiler bana.simdi hergun sabah gercek nar suyu ile kahvalti yapiyorum.aksamlarida yarim nar rahat yiyordum.cok ilginc ya
bende okuduğumda çok şaşırmıştım. ibrahim saraçoglu da bi programda söylemiş... ben narı çok yedikten sonra kanamam olunca korktum o yüzden inandırıcı geldi bana ama tabi nette bunun batıl bi inanç olduğu narın aslında çok faydalı bi meyve olduğu da yazılmış.maydanoz nane yi daha önce duymuştum da nar ve ananas yeni öğrendim. hatta k.k da bi sayfa bile açılmış yanılmıyosam. okurken denk gelmişti bana.. ama sen rahat ol bence atlatmışsın 12 haftayı :)

Slm kızlar yazıları okuyorum ama birtürlü vakit bulup yazamadım herkesin test sonuçlaro iyi geliyor süper sevindim cinsellik 15 16 haftalarfan sonra kadın istiyormuş hormonlardan dolayı bakalım azıp adamın üstüne atlamazsam asker arkadaşı olacaktık bakalım ne olacak :) :) ilaçlar yüzünden 7 kilo aldım ben de ama dr sıkıntı yok geçecek dedi inş daha fazla kilo almam

Slm kizlar muhabbetinizi boluyorum ama gebeligin ilk haftalarinda kanama geciren varmi ben geçirdim de korkuyorum ya varmi yasayan 
canım ben geçen hafta perşembe bi kanama geçirdim. çarşamba gece başladı cuma sabah az bi lekeyle bitti perşembe tüm gün sürdü..sonrasında da olmadı daha..inşallah da olmaz.. çok çok geçmiş olsun.

Ayy Allahim insallah olmaz hic birimi zde bende pazar gunu gecirdim once bi sivi geldi sonra kanama hemen hastaneye gittik tabi yatis verdi proloton igne vurdu rahim de kanama alani var dedi cok sukur bebisin kalbi atiyodu sonra dun taburcu oldum simdi lekelenmeler var az az sen ne ilac kullaniyosun arkadasim nasil mudahele ettiler ?

canım progestan iğneyi tüp bebek doktorum bırak dedi bırakmıştım. burda gittiğim dr önce bi baya fırça attı hemde özel hastane dr u.. her kanamanda hastaneye mi koşacaksın sen normal gebe kalmadın normal gebelik mi bekliyosun falan filan.. sonra da coraspin i bırak dedi. progestan iğneyi de bi kutu daha kullan dedi.ama başka bi dr da muayene etti devlet hst.de. rahimde öyle önmli bi kanama görünmüyor dedi.. kan uyuşmazlığımız vardı bizim ondan kaynaklı olabilir dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı.ama perşembe sabahı kıpkırmızı kan vardı. sonrasında kahverengiye döndü... dün de devlet hst deki dr tekrar çağırmıştı gittim kalp atımı vardı dinlen bol bol dedi..inşallah Rabbim hepimizin yavrularını korur canım dua edecez.. ama nette bi yazı okudum kanamadan sonra bebeğin kalp atımı gözlemleniyorsa gebelik büyük olasıklıkla sağlıklı devam edermiş.. inşallah bida yaşamayız..

İnşallah cnm olmasin yav cok korktum tup bebek zaten zor buluyoruz onlari Rabbim bizlere bagislasin haftaya sali benim randevu gec degilmi bende progestan fitili azaltti dr ertesi gun oldu kanama onlami alakali acaba simdi igne vurunuyorum prgestn agri oluyo ama rahimde anlamiyorum yaa sende oluyomu ara ara

evet canm batma gibi bi agrım oldu ama sadece dün fazla hissettim.. dr a da sordum rahim büyüdüğü için olur gayet normal dedi. o yüzden çok takılmadım bende.

Ayrica nasil sinir bu drlar varya banada pazar gunu ultrasondan bakiyo kanamayi gaz sandi bunlarada can emanet ediyolar
haklısın valla benim de seçeneğim yok. şuan sadece 2 kadın doğumcu var.. ikisi de umut vermiyo bana.. devlet hastanesindeki nispeten biraz daha iyi gibi sadece.. kanamamla ağlaya ağlaya gittim hastaneye de 5 dk fırça yedim manyak karıdan..Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah ne diyelim..

İnşallah ne diyelim cmt gun kalp atisini duydum hic bisey demedi dr vajinal ultrason da gormedi kanama falan cok ii dedi bebek pazar günü kanama gecirdim rahimde kanama alani var dediler 1 gundemi olustu bu kanama anlamadim kafa karistiriyolar

Ama ben ostrojenleri kestim.hatta doktorum artik kilo almazsin dedi.3 gunde 2 kilo aldim.su an sadece progestan fitil kullaniyorum.elevit birde folik asit.neyse bakalim haftasonu kontrol var.dr.ne diyecek soracagim
bana da en son kontrole gittiğimde bizim verdiğimiz hormonlarla oluşan bir gebelik bu ve gebeliğin devam etmesi için hormon ilaçlarını almaya devam edeceksin demişti tabi ona göre söylemesi kolay ben iki ay sonra işyerindeki koltuğuma sığmazsam halim ne olacak bilmiyorum amaherşey meleklerimiz için onlar için kilo alıyosak,onlar için de veririz hepsini zamanı gelince :):)

Aaa.cok ama cok sasirdim.benim bildigim nar rahim kalinlasmasina yardimci oluyor.transfer oncesi ozellikle nar yedirdiler bana.simdi hergun sabah gercek nar suyu ile kahvalti yapiyorum.aksamlarida yarim nar rahat yiyordum.cok ilginc ya
ben de ilk başta ananası çok değil ama narı acayip çok yedim günde 2 nar yiyordu nerdeyse çok şükür kananmam hiç olmadı, maydanoz ve soganı duymuştum, nar iyi mi gelir kötü mü gelir onu bilmiyodum ama ananas rahim duvarını kalınlaştırır demiqşlerdi bana da.. çok şaşırdım şimdi :S:S

fırça mı yedin ?? sen de ona bağırsaydın şikayet etseydin terbiyesiz kadını...bunlara sesini çıkarmazsan ezmeye çalışırlar işte kendilerini ne sanıyolarsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…