- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
Canim benim tebrikler. Daha da guzel yillariniz olsun insallah enisteyle. Ben.azonce iki dklik bakkala gidip geldim canim cikti. Gideceksen en kestirmeden git isini hallediver gel evine. Hic gozn kesmiyosa da napacaksin guzel bi sofra kur okkali da bi konusma yap tamamdir :)Hava çok sıcak ve benim yalnız başıma dışarı çıkmam gerek fakat kendime güvenemiyorum. Bugün evliliğimizin İKİNCİ YIL DÖNÜMÜ
Ufakta olsa hediye alayım diyorum ama gözüm kesmiyor 10 dakikalık çarşı mesafesiniSadece güzel bir sofra kurup tebrik mi etsem.Bu halde iken ne giyeceğim ki bennn
anam gerdirmelerde öyle kesip fazla derisi atıyorlar mı yaa içim bir fena oldu...valla ben 2 sene sonra gidicem bi plastik cerrahına hem yağlarımı aldırıcam, hem karnımı gerdiricem öyle olunca çatlak deriyi alıp attırıcam yenileticem kendimi inşallah olmasa da oğlumun canı sağolsun zaten kocam en son gittiğmiz tatilde bikini giydirmedi mayoyla idare edersem sıkıntı yok
aradınmı hala engelli misin ??Turlu sevmiom kiz. Fasulyeyi hasladm yogurtladim.Kocama da cok pis tavir yapiyorum iki kez geldi gitti eve. Yuzune bakmadim.konusmadim hic
birkaç gün önce olsaydı internetten sipariş verirdin de son gün olmaz canım.Hava çok sıcak ve benim yalnız başıma dışarı çıkmam gerek fakat kendime güvenemiyorum. Bugün evliliğimizin İKİNCİ YIL DÖNÜMÜ
Ufakta olsa hediye alayım diyorum ama gözüm kesmiyor 10 dakikalık çarşı mesafesiniSadece güzel bir sofra kurup tebrik mi etsem.Bu halde iken ne giyeceğim ki bennn
bilmiyorum ki canım öyle olmalı diye düşünüyorumanam gerdirmelerde öyle kesip fazla derisi atıyorlar mı yaa içim bir fena oldu...
yüz gerdirmelerde benim bildiğim kulak arkasına falan saklanıyor ajda pekkanın falan öyleymişyabilmiyorum ki canım öyle olmalı diye düşünüyorum
valla benimkini bütün vücuduma sarsalarancak biter heralde kocaman bişey oldum zatenyüz gerdirmelerde benim bildiğim kulak arkasına falan saklanıyor ajda pekkanın falan öyleymişya
ama karında nereye saklayabilir sırtına mı
Güya 1 ay öncesinde alacaktım da bugün yarın derken yumurta kapıya dayandı. Maviden jean alacağım hem ihtiyacıda var.İki senedir şu binada oturuyorumda altta iki tane yaşlı dul teyzeden başka kimse ile muhabbetim yok onlarında bana karı değil yükü olur ayolAyy bizimki de 1 ay sonraşimdiden bakmam lazım benim de.yalnız çıkma bencede,bi komşunu fln al yanına.bide gezme çıkınca,kafanda kur alacacağın şeyi,direkt git onu al.kıyafet olarakta niye takılıyosunki,bu halinle senden seksi gecelik bekleyecek hali yok giy bi tişört pantolon bitti gitti
Amiinn canım benim huzurum gibi sanada huzur nasip etsin rabbim eşin tarafından inşaallahcanım tebrik ederim birlikte daha nice güzel seneleriniz olsun inşallahboşver çarşıyı falan güzel bi sofra kur akşama, beline de kırmızı bi kurdeladan fiyonk yap sen ve kızın kocana en güzel hediyesiniz zaten
İnşaallah güzelciğim inşaallah.Evlat ile taçlansın güzelliklerimiz inşaallah.Biraz rüzgar çıktı akşam üzeri çıkayım diyorum bakalım kısmet artıkCanim benim tebrikler. Daha da guzel yillariniz olsun insallah enisteyle. Ben.azonce iki dklik bakkala gidip geldim canim cikti. Gideceksen en kestirmeden git isini hallediver gel evine. Hic gozn kesmiyosa da napacaksin guzel bi sofra kur okkali da bi konusma yap tamamdir :)
Ah canım 100 kilo olan eşime netten ne alayım canım yaaa bedenlerin ölçüleri tutmadıgı için karış hesabı ölçüyorum da alıyorum.Olmadı evdeki yedek don atletleri paket yapsam mı kibirkaç gün önce olsaydı internetten sipariş verirdin de son gün olmaz canım.
valla benimkini bütün vücuduma sarsalarancak biter heralde kocaman bişey oldum zaten
Güya 1 ay öncesinde alacaktım da bugün yarın derken yumurta kapıya dayandı. Maviden jean alacağım hem ihtiyacıda var.İki senedir şu binada oturuyorumda altta iki tane yaşlı dul teyzeden başka kimse ile muhabbetim yok onlarında bana karı değil yükü olur ayolOlmadı akşam üzeri çıkayım da bir koşu alıp geleyim
Amiinn canım benim huzurum gibi sanada huzur nasip etsin rabbim eşin tarafından inşaallahGeçen sene annemden eve gelene kadar eşim eve gelmiş. tabi ben birde düz saçıma fön çektirme derdinde kuaförde kaldım.marketten hemen yapılacak pratik şeyler alıp eşim eve gelmeden hazırlayayım dedim ama beceremedim,yemegi beraber hazırladık falan ama güzel bir kart vardı içine yazdım da yazdım peçetesinin arasına koydum.Duygusunu dillendiren bir adam değil ama ben onun bakışından anlarım o yeter mi bana yetiyor vallahi.
Kıııızzz bu bele kurdele yeter mi plates topu gibi
İnşaallah güzelciğim inşaallah.Evlat ile taçlansın güzelliklerimiz inşaallah.Biraz rüzgar çıktı akşam üzeri çıkayım diyorum bakalım kısmet artık
Ah canım 100 kilo olan eşime netten ne alayım canım yaaa bedenlerin ölçüleri tutmadıgı için karış hesabı ölçüyorum da alıyorum.Olmadı evdeki yedek don atletleri paket yapsam mı ki
Aslında güzel zayıflamıştık tedavi öncesi ne zaman ben hamile kaldım oda benimle birlikte verdiği kiloları aldı her gören hanginiz hamile diye takılıyor.eşimde sırf senin psikolojin için kilo aldım diyor.Eşim aslan burcu ve önüne ne koyarsan koy yer,damak tadı vardır hele agzının sardıgı yemek varsa gece bir iki demez yer ee sonuç ortada 9 ayda 12 kilo aldı.İLk etkilenen karaciğer aklında olsun eğer yüzünde yada vücudunda et beni yada yüksek et çıkıntısı ortaları delik gibi görünüyorsa (ben onu kratere benzetirim) karaciğer yoruluyor demektir.yaz boyunca maydonoz kürü hazırlıyorum o baya iyi geliyor karaciğerdeki yağlanmayı söküyor,cildi parlıyor.... dogumu bekliyoruz sonra ikimizde hizaya gireceğiz kısmetsebenimkisi de 100 kilo sorma böyle sadece large bedene kadar çalışıp da çok güzel şeyler yapan markalara imrenerek bakıyorum ve hiçbir şey alamıyorum onlardan eşime neyse sağlıklı olsunlar da kilo dert değil benim için. ileride kalbi iç organları etkilenir diye korkuyorum...
yabancı kitapsa ondan olabilir. yabancılar pek almıyorlarya paket bölgelerini hatta kimilerine göre orayı almak sapıklık bebek gibi olması o bölgenin iyi bir şey olarak algılanmayabiliyor.
bizde de duyduğuma göre hastanede azıcık bile tüy olsa o bölgede hemen dedikodunu yapan hemşireler oluyormuş. biri anlatıyordu o bölgeyi almışlar hastanede, alan kadının bir küfür etmediği kaldı diye...
Aynen öyle yapıyolar,kuzenim yaptırdı,iğrenç oldu.sarkan kısmı komple kesip bu arada göbek deliğinde gidiyor tamamen,üstteki deriyi gererek alta dikiyolar ve yapay bi göbek deliği açıyolar sonrasında.sakın deyim size.verebiliyosak sıkıp boğazımızı veririz,o zaman zaten göbekte toplanıyo.öyle bi doğumla yerlere serilmiyo hemen göbek.ideal kiloya inmek birazda spor ooohhh misssssanam gerdirmelerde öyle kesip fazla derisi atıyorlar mı yaa içim bir fena oldu...
amin canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin..... bu romantik hallere dikkat son günlerde bi kaza yaşanmasınAmiinn canım benim huzurum gibi sanada huzur nasip etsin rabbim eşin tarafından inşaallahGeçen sene annemden eve gelene kadar eşim eve gelmiş. tabi ben birde düz saçıma fön çektirme derdinde kuaförde kaldım.marketten hemen yapılacak pratik şeyler alıp eşim eve gelmeden hazırlayayım dedim ama beceremedim,yemegi beraber hazırladık falan ama güzel bir kart vardı içine yazdım da yazdım peçetesinin arasına koydum.Duygusunu dillendiren bir adam değil ama ben onun bakışından anlarım o yeter mi bana yetiyor vallahi.
Kıııızzz bu bele kurdele yeter mi plates topu gibi
neyse biz çatlaklarlar barış halinde olalım en iyisi, bükemediğin bileği öpeceksinhayır o değil de iki yandan kesseler de bu sefer her iki tarafta da elbisenin birleşim yeri gibi dikiş izi olmaz mı
aa bak ne güzel fikirmiş vallahi keske bütün drlar bunu yapsa..Bizim bir tanıdık yaptırdı iki tane doğum yapmıştı fazlalıkları alıp sezer yan dik işlerinin orda toparladılar biraz ağrılı bir dönem geçirmişti bende iki sene önce göğüslerimi küçülttürmüştüm iyi ki de yaptırmışım yoksa ağzına girerlermişti tek sorunum altı ay kollarımı kullanamamıştım bütün herşeyi eşim yapmıştı
Güzel kızın ve esinle nice mutlu yıllara bu yıl dönümü sanada eşine de en büyük hediyeyi Rabbim inşallah kucağınıza verecek mutluluk hep sizinle olsunHava çok sıcak ve benim yalnız başıma dışarı çıkmam gerek fakat kendime güvenemiyorum. Bugün evliliğimizin İKİNCİ YIL DÖNÜMÜ
Eee,hadiiiiikızlar size emzirme döneminden sonra kullanacağınız bir tarif vericem ve 1 ayda hem selülitlerinizden hem de fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız biraz zahmetli açıkcası ama etkili bir çözüm.. ben 1 aya yakın kullanmıştım basenlerimde epey incelme olmuştu..
ama tarifi bende yok şimdi arkadaşta vardı onu bekliyorumEee,hadiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?