2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ne güzel yazmışsınız. türkiyede olmamanız belki de avantaj. bebeğiniz de artık ele gelmiştir iyice. darısı bizlerin başına.

evet iğrenç olduğundan az yiyor olabilirler

umarım %20lik kısmımız az olur
bu arada ablaya bir ağda yapmak lazım ya da toplaşıp lazere gönderelim
Hiç sorma,kitaptaki bütün kadın resimleri maşallah orman gibiiğrençler.bide yazmışki sezaryan öncesi bölge traş edilip kesi için yer açılırbizde kimse ölse öyle gitmez zaten.

Hadi gözünüz aydın kırkbinkere maşallah kızımın arkadaşına seninki abla olacak artık bizimkine hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim bizde dua etmeyi unutma canım benim
Çok teşekkür ederiz teyzesi,evlatlarımız saglıkla gelsinlerde başımız gözümüz üstüne

Oooyyy kıyamam sana canımın devremmmm... haftaya mutluluk göz yaşları olsun emi o akanlar. Bak ne mutlu sana bizden önce alacaksın kuzunu kucağına
Amin devrem ,Ha bir gün önce ha bir gün sonra yavrulamızın ve bizim sağlığımız yerinde olsun da....Anlaşıldı ağlama modunda olmaya devam

Maşallah ona annesi,çok sevindim senin adına.rabbim bana da o haftalarda doğum yapmayı nasip etsin inşallah.
Amiinn özlemciğim,Hakkımızda ne hayırlı ise onu yaşayalım hep beraberce inşaallah
Benimde el ayak bacak kramp agrilar ve uykusuz geceler hicbirsey tutamiyorum dusuruyorum
Bu sabah iki yumurtayı soyamadım,yemek yerken sürekli ekmek çatal düşürüyorum,hele telefonla konuşmak zulum.İnan uyuşukluguna alıştım yeterki zonklamasın.Rabbim şafi ismi ile bizlere muamele eylesin canım benim

Takipteyim diyorsun yani iyi oldugun anlara güvenip haldır huldur iş yapma diger yazılarınıda okudum eşine kızıp seni zorlayacak dururmlara sokma ceremesini yine sen çekersin.sancın olur sen aglar üzülürsün eşin sadece bakar yüzüne çünkü acının dozunu bilemez,sonra döner arkasına yatar.benden sana ister abla ister arkadaşın olarak tek tavsiyem eşinin üzerine çok düşme,aramalarını azalt ama triplenerek değil,amiyane olacak ama ipini kısa tutma uzat ipini gitsin.sen üzerine düşüp aramalarınla boğuyor olabilirsin.kadın ve erkeğin fıtratları çok farklı senin hassas davrandıgın şey ona sıradan gelir.unutma bunları tamam mı şekerim kendini mutlu etmeye bak son demlerde en gerekli olan şeyler bunlar....

tabi canim normali bu hamilelik takvimimiz ayni ya ben haftaya c.ba 38 e giricem onun icin sordum. benim de yaklasiyo mu simdi
8 eylül son adet tarihim ve her pazartesi yeni haftaya giriyorum,doguma gireceğim gün pazartesi 39. haftaya girdiğim gün oluyor. Senin son adet tarihin nedir canım?

Hayırlı dogumlar olsun canım.sağlıkla,mutlulukla al evladını kucagına,miss kokusunu ciğerlerine kadar çek bizim içinde

Hay maşaallah canım benim ne güzel heyecan var bende inanılmaz gerginlik oluyor.oysaki iki ay önce ameliyat için bu evreleri geçirmiştim.ama bunun sonucunda kızımızı alacagız kucagımıza.kilosu da maşaallah subhanallah harikaaaaa boyu nasıl peki? Herşeyin yerli yerinde ve yolunda gidiyor ALLAH nazarlardan esirgesin ,oku kendini ve kızını lütfen. Bu arada odasına,detaylarına ve düzenine bayıldım sağlıkla,mutlulukla,huzurla kullanın

iyi bari kilo alan biz değilmişiz buna sevindim

Oyle yaptim canim sesini duydum megafonla anons yapiyo ya. Istifimi bile bozmadim yayildim tv izliyorm. Canim guzeeel bi sebze yemegi istiyo. Evde kabak fasulye patlican var hangisini pisirsem diye dusunuyorum simdi
canım hepimiz atlayalım gelelim bi gün senin kocayı bi gün benim kocayı başka bi gün de isteyen varsa onun kocasını güzelce bi pataklayalım kafa göz kıralım zaten olmuşum 100 kg kim tutar beni bunların hakkı bu işte ama merak etme bence engeli kaldırır öyle şey olmaz çünkü bu halde bırkakmaz seni kendi başına.. yemek konusuna da gelince ben türlü yapmandan tarafım ohh mis gibi yanına ayranını da yap otur ye

8 eylül son adet tarihim ve her pazartesi yeni haftaya giriyorum,doguma gireceğim gün pazartesi 39. haftaya girdiğim gün oluyor. Senin son adet tarihin nedir canım?
benim 10 eylül canım.. yarın 37+0 olucam. haftaya çarşamba da 38+0 yani drumun dediği bu..

Inşallah beyazlar canım ne yapalım sağlık olsun bebislerimiz bizimle olsun

Son düzenleme:
valla ben 2 sene sonra gidicem bi plastik cerrahına hem yağlarımı aldırıcam, hem karnımı gerdiricem öyle olunca çatlak deriyi alıp attırıcam yenileticem kendimi inşallah olmasa da oğlumun canı sağolsun zaten kocam en son gittiğmiz tatilde bikini giydirmedi mayoyla idare edersem sıkıntı yok

Inşallah beyazlar canım ne yapalım sağlık olsun bebislerimiz olsun

Önce geçmiş olsun canım sonra gözün aydın günümüz belli olmuş kızına da kırkbinkere maşallah sen antalya da hangi hastanede doğum yapacaksın bu arada hazırlıklar ve temizlik için kolay gelsin

Hava çok sıcak ve benim yalnız başıma dışarı çıkmam gerek fakat kendime güvenemiyorum. Bugün evliliğimizin İKİNCİ YIL DÖNÜMÜ
Ufakta olsa hediye alayım diyorum ama gözüm kesmiyor 10 dakikalık çarşı mesafesini Sadece güzel bir sofra kurup tebrik mi etsem.Bu halde iken ne giyeceğim ki bennn

Oyle yaptim canim sesini duydum megafonla anons yapiyo ya. Istifimi bile bozmadim yayildim tv izliyorm. Canim guzeeel bi sebze yemegi istiyo. Evde kabak fasulye patlican var hangisini pisirsem diye dusunuyorum simdi
Türlü yap kız güzel olur senin kocaya da şöyle güzel bir ıslak odunla dalmak gerekiyor belki kafasında oturmayan yerler varsa oturur aklı başına gelir

Ayy bizimki de 1 ay sonra şimdiden bakmam lazım benim de.yalnız çıkma bencede,bi komşunu fln al yanına.bide gezme çıkınca,kafanda kur alacacağın şeyi,direkt git onu al.kıyafet olarakta niye takılıyosunki,bu halinle senden seksi gecelik bekleyecek hali yokgiy bi tişört pantolon bitti gitti

canım tebrik ederim birlikte daha nice güzel seneleriniz olsun inşallah boşver çarşıyı falan güzel bi sofra kur akşama, beline de kırmızı bi kurdeladan fiyonk yap sen ve kızın kocana en güzel hediyesiniz zaten

Hiç sorma,kitaptaki bütün kadın resimleri maşallah orman gibiiğrençler.bide yazmışki sezaryan öncesi bölge traş edilip kesi için yer açılırbizde kimse ölse öyle gitmez zaten.
Bize yanlış ta onlara normal benim arkadaşım ebe öyle yabancı bir hastaya müdahale etmişler baygınken kadın uyanınca hastaneyi başlarına yıkmış bizim yaşlılar görse böyle bir şeyi boncuk takacak derler valla

Türlü yap kız güzel olur senin kocaya da şöyle güzel bir ıslak odunla dalmak gerekiyor belki kafasında oturmayan yerler varsa oturur aklı başına gelir
Turlu sevmiom kiz. Fasulyeyi hasladm yogurtladim. Kocama da cok pis tavir yapiyorum iki kez geldi gitti eve. Yuzune bakmadim.konusmadim hic

yabancı kitapsa ondan olabilir. yabancılar pek almıyorlarya paket bölgelerini hatta kimilerine göre orayı almak sapıklık bebek gibi olması o bölgenin iyi bir şey olarak algılanmayabiliyor.
bizde de duyduğuma göre hastanede azıcık bile tüy olsa o bölgede hemen dedikodunu yapan hemşireler oluyormuş. biri anlatıyordu o bölgeyi almışlar hastanede, alan kadının bir küfür etmediği kaldı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…