- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
kizlar merhaba,
uzun zamandir yazmadim yogunluktan dolayi. oglusum 5 Martta dünyaya geldi. bekledigimizden 3 hafta önce olmasina ragmen 3200 gram ve 51 cm'le yer sey yolundaydi. simdi neredeyse 11.ci haftanin sonuna geliyoruz ve oglusum 6 kiloya yaklasti boyu ise gurur verici 61 cm. Almanya'da sezeryana pek sicak bakmadiklari icin normal dogum oldu. yaklasik 5 saat güclü sancilardan sonra melegimi kucagima aldim. hepinize benimki gibi problemsiz bir dogum dilerim. ne derler Allah bir avazda kurtarsin :)
esimle gurbette yanliziz, tüm aile büyükleri Türkiyede o yüzden hep korkuyorduk dogumdan sonra ne yapacagiz, yol gösteren de yok acaba basa cikabilirmiyiz diye. inanin ki her sey kendiliginden oluyor. oglumuz bize dogru yolu gösterdi o bize bizde ona hemencecik alistik. yanlis ve dogru diye bir sey yok bunu ögrendik. her anne babanin ve her bebegin kendi dogrusu ve yanlisi var. baskalarina pek kulak asmayin. siz sadece icinizdeki sesi dinleyin ve dogruyu bulacaksiniz.
hepinizi sevgiyle kucakliyorum. hamileliginizin ve özgürlügünüzün tadini cikartin. bunu bana söylediklerinde pek anlamamistim ne demek istediklerini ama simdi biliyorum :)
evet iğrenç olduğundan az yiyor olabilirlerSorma,adamlar örnek vücut olarak yaratılmışlardansçısı,popcusu,topcusu,repcisi,kölesi,ağır işçisi hep onlardan çıkıyor çinlilerde pirinci bizim gibi bi güzel tereyağında kavurup tuzlayarak demleyip yemiyolar.iğrenç lapa şeklinde tükettiklerinden olabilir.
umarım %20lik kısmımız az olur
bu arada ablaya bir ağda yapmak lazımya da toplaşıp lazere gönderelim
Türlü yap benceOyle yaptim canimsesini duydum megafonla anons yapiyo ya. Istifimi bile bozmadim yayildim tv izliyorm. Canim guzeeel bi sebze yemegi istiyo. Evde kabak fasulye patlican var hangisini pisirsem diye dusunuyorum simdi
Çok teşekkür ederiz teyzesi,evlatlarımız saglıkla gelsinlerde başımız gözümüz üstüneHadi gözünüz aydın kırkbinkere maşallah kızımın arkadaşına seninki abla olacak artık bizimkine hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim bizde dua etmeyi unutma canım benim
Amin devrem ,Ha bir gün önce ha bir gün sonra yavrulamızın ve bizim sağlığımız yerinde olsun da....Anlaşıldı ağlama modunda olmaya devamOooyyy kıyamam sana canımın devremmmm... haftaya mutluluk göz yaşları olsun emi o akanlar. Bak ne mutlu sana bizden önce alacaksın kuzunu kucağına
Amiinn özlemciğim,Hakkımızda ne hayırlı ise onu yaşayalım hep beraberce inşaallahMaşallah ona annesi,çok sevindim senin adına.rabbim bana da o haftalarda doğum yapmayı nasip etsin inşallah.
Bu sabah iki yumurtayı soyamadım,yemek yerken sürekli ekmek çatal düşürüyorum,hele telefonla konuşmak zulum.İnan uyuşukluguna alıştım yeterki zonklamasın.Rabbim şafi ismi ile bizlere muamele eylesin canım benimBenimde el ayak bacak kramp agrilar ve uykusuz geceler hicbirsey tutamiyorum dusuruyorum
Takipteyim diyorsun yaniHemn arkandayim canim. Senden 3 gun sonrada ben oglusuma kavuscam insaAllah. Gerci belki beklemez bizim pasa. Acilma devam ediyo galiba hissediyorum biseler. Birde bugun daha cok agrim var. Biraz da hareketliydim belki ondan. Esimle bugun hamilelik hatirasi resim cektirdik.fotocudan sonrada arkadasin oglunun sunnetine gidememistim ona gittim. Evi 4. Kat asansor de yok. In cik yordu. En son da esim evde yemek yok napicaz dedi. Disarda yedik. Mubarek alt kati ful doluydu. Bide orda merdiven ciktim ikinci kata. Tuz biber ektim agrilarima
8 eylül son adet tarihim ve her pazartesi yeni haftaya giriyorum,doguma gireceğim gün pazartesi 39. haftaya girdiğim gün oluyor. Senin son adet tarihin nedir canım?tabi canim normali bu hamilelik takvimimiz ayni ya ben haftaya c.ba 38 e giricem onun icin sordum. benim de yaklasiyo mu simdi
Hayırlı dogumlar olsun canım.sağlıkla,mutlulukla al evladını kucagına,miss kokusunu ciğerlerine kadar çek bizim içindeİii aksamlar kızlar yarın sabah ben doguma gıder anlatamam sizde icimdekl heyecanı ve korkuyu ne olur bana dua edin benm dualarım sizinle olacak suan sadece bos bos bakınıyorum annm geldı yanıma anlamasın korkumu die yalandan konusup guluyorum ama kalbim cıkacak sadece derin bir nefes alıp veriyorum
Hay maşaallah canım benim ne güzel heyecan var bende inanılmaz gerginlik oluyor.oysaki iki ay önce ameliyat için bu evreleri geçirmiştim.ama bunun sonucunda kızımızı alacagız kucagımıza.kilosu da maşaallah subhanallah harikaaaaa boyu nasıl peki? Herşeyin yerli yerinde ve yolunda gidiyorKizlar az önce korkunç bir bulantiyla yataktan firladim.Aksam ne yediysem hepsini cikardim.Dogum geldi catti halen garip bulantilar bu nedir yaa!!!Bu arada birazdan kizimin odasıni paylasayim sizlerle sözüm vardı firsat bulamamistim.Uykum kacmisken paylasayim.Dun bizde son doktor kontrolüne gittik.Anestezi doktorumla da gorüstuk tüm tahlillerim yapildi.Spinal sezaryan olucam.ertesi gun taburcu olirsun dedi doktorum.Hastahanenin dogum fotocusu varmis onunla anlastik.Hem video hwm fotograf vwkilecek super oldu profesyonel cekim olacak ve cok uygun fiyata 200 tlye anlastik.Tarih netlestigi icin magnetlerin yapim sparisini verdim kapi susu serbetlulerim logusa taxim ve terliklerim hepsi bu hafta hazirlaniyor pazartesi esim almaya gidecek.Yine pazartesi gunu temizlikcim geliyor dogum oncesi son temizlik yapilacak.Carsamba sabah 8de ameliyata girecegim.Hic korkmuyorum aksina heyecanliyim sadece.Bugun kizimin kilosu 3.700 olmus dogumda 4 kiloyu bulacak insallah :))
iyi bari kilo alan biz değilmişiz buna sevindimBaşıcu kitabımdan ilginizi çekebilecek kareler...Eki Görüntüle 1539684 Eki Görüntüle 1539685 Eki Görüntüle 1539686 Eki Görüntüle 1539687 Eki Görüntüle 1539689 Eki Görüntüle 1539690
O uyurken baktim canim harbiden engellemis beniumrumda da deil valla artik. Onemli bi durum olursa annemi babami ararim. Zaten de dogumdan sonra gelmiycem eve. Kendisi dusunsun. Cocuk gibi yayaptigi hersey. Benim onun destegine ihtiyacim var ama o yoruyo. Ama iyi oluyo. Annemlerde kalmama gonlu razi olmuyordu ya artik bahanemde hazir. Kendi kasiniyo.
canım hepimiz atlayalım gelelim bi gün senin kocayı bi gün benim kocayı başka bi gün de isteyen varsa onun kocasını güzelce bi pataklayalım kafa göz kıralım zaten olmuşum 100 kg kim tutar beniOyle yaptim canimsesini duydum megafonla anons yapiyo ya. Istifimi bile bozmadim yayildim tv izliyorm. Canim guzeeel bi sebze yemegi istiyo. Evde kabak fasulye patlican var hangisini pisirsem diye dusunuyorum simdi
benim 10 eylül canım.. yarın 37+0 olucam. haftaya çarşamba da 38+0 yani drumun dediği bu..8 eylül son adet tarihim ve her pazartesi yeni haftaya giriyorum,doguma gireceğim gün pazartesi 39. haftaya girdiğim gün oluyor. Senin son adet tarihin nedir canım?
Inşallah beyazlar canım ne yapalım sağlık olsun bebislerimiz bizimle olsunAynen dediğin gibi ben olmuştum oğlumda.ama sen çatlak kremi sürmeye devam et.sıkılaşsın en azından,sarkmadınlar.benimde çok moralim bozulur,bakar bakar ağlardım böyle kaldım diye ama kilo verdikçe ve üzerinden yaklaşık bir yıl fln geçince renkleri sedefli beyaza dönüyor,küçülüyorlar ve toparlanıyorlar.şuanki gibi kalmıyor.bekarların bile bellerinde basenlerinde çatlakları var,yazın bi incele plajları.anne olunca olması ayrı bi güzellik tabi.gülü seviyoruz dikenine katlanıcaz
güzelim sen daha buralarda mısınSLM canlar ses vereyim dedim size durmak yok temizliğe devam
Inşallah beyazlar canım ne yapalım sağlık olsun bebislerimiz olsun
Önce geçmiş olsun canım sonra gözün aydın günümüz belli olmuş kızına da kırkbinkere maşallah sen antalya da hangi hastanede doğum yapacaksın bu arada hazırlıklar ve temizlik için kolay gelsinKizlar az önce korkunç bir bulantiyla yataktan firladim.Aksam ne yediysem hepsini cikardim.Dogum geldi catti halen garip bulantilar bu nedir yaa!!!Bu arada birazdan kizimin odasıni paylasayim sizlerle sözüm vardı firsat bulamamistim.Uykum kacmisken paylasayim.Dun bizde son doktor kontrolüne gittik.Anestezi doktorumla da gorüstuk tüm tahlillerim yapildi.Spinal sezaryan olucam.ertesi gun taburcu olirsun dedi doktorum.Hastahanenin dogum fotocusu varmis onunla anlastik.Hem video hwm fotograf vwkilecek super oldu profesyonel cekim olacak ve cok uygun fiyata 200 tlye anlastik.Tarih netlestigi icin magnetlerin yapim sparisini verdim kapi susu serbetlulerim logusa taxim ve terliklerim hepsi bu hafta hazirlaniyor pazartesi esim almaya gidecek.Yine pazartesi gunu temizlikcim geliyor dogum oncesi son temizlik yapilacak.Carsamba sabah 8de ameliyata girecegim.Hic korkmuyorum aksina heyecanliyim sadece.Bugun kizimin kilosu 3.700 olmus dogumda 4 kiloyu bulacak insallah :))
Odanız çok güzel olmuş isminiz dahada güzel bizim kızların birinin türküsü birininde romantik şarkısı var bizim kinin adıda Zeynepİşte Lavinya'mın pembiş odasi.
Bizim komple revizyona girmemiz lazımYok bizi torna tezgahına sokmaları lazım,anca şekil alırız
Türlü yap kız güzel olur senin kocaya da şöyle güzel bir ıslak odunla dalmak gerekiyor belki kafasında oturmayan yerler varsa oturur aklı başına gelirOyle yaptim canimsesini duydum megafonla anons yapiyo ya. Istifimi bile bozmadim yayildim tv izliyorm. Canim guzeeel bi sebze yemegi istiyo. Evde kabak fasulye patlican var hangisini pisirsem diye dusunuyorum simdi
Ayy bizimki de 1 ay sonraHava çok sıcak ve benim yalnız başıma dışarı çıkmam gerek fakat kendime güvenemiyorum. Bugün evliliğimizin İKİNCİ YIL DÖNÜMÜ
Ufakta olsa hediye alayım diyorum ama gözüm kesmiyor 10 dakikalık çarşı mesafesiniSadece güzel bir sofra kurup tebrik mi etsem.Bu halde iken ne giyeceğim ki bennn
canım tebrik ederim birlikte daha nice güzel seneleriniz olsun inşallahHava çok sıcak ve benim yalnız başıma dışarı çıkmam gerek fakat kendime güvenemiyorum. Bugün evliliğimizin İKİNCİ YIL DÖNÜMÜ
Ufakta olsa hediye alayım diyorum ama gözüm kesmiyor 10 dakikalık çarşı mesafesiniSadece güzel bir sofra kurup tebrik mi etsem.Bu halde iken ne giyeceğim ki bennn
Bize yanlış ta onlara normal benim arkadaşım ebe öyle yabancı bir hastaya müdahale etmişler baygınken kadın uyanınca hastaneyi başlarına yıkmış bizim yaşlılar görse böyle bir şeyi boncuk takacak derler vallaHiç sorma,kitaptaki bütün kadın resimleri maşallah orman gibi iğrençler.bide yazmışki sezaryan öncesi bölge traş edilip kesi için yer açılır bizde kimse ölse öyle gitmez zaten.
Turlu sevmiom kiz. Fasulyeyi hasladm yogurtladim.Türlü yap kız güzel olur senin kocaya da şöyle güzel bir ıslak odunla dalmak gerekiyor belki kafasında oturmayan yerler varsa oturur aklı başına gelir
Hiç sorma,kitaptaki bütün kadın resimleri maşallah orman gibi iğrençler.bide yazmışki sezaryan öncesi bölge traş edilip kesi için yer açılır bizde kimse ölse öyle gitmez zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?