2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ben bi estetistenle konuşmuştum daha önce,fraksiyonel laser mi ne diye bişey varmış,çatlakları iyice daraltıp çap ve boylarınıda küçültüyomuş ama yinede %100 yok etmiyo tabi de ama yok gibi görünmez oluyolar neredeyse.örnek resimler vardı.cildide geriyor,böylece o büzüşük ve kırışıkgörüntü yok oluyordu.

.............

Benim karın bölgemde basenlerde kalcada diz arkalarında bile catlak var az değil bayağı lazerden memnun olan birini okumadım nette. Cok canımı sıkıyor ama oglum aklıma geliyor o an ya hiç benimle olmasaydı, ya hiç bir zaman anne olamasaydim gibi o yüzden çok şükür rabbim evlat nasip etti varsın catlak olayım

Canim ne kadar guzel soyluyosun. Esimin bu davranislari yuzunden evet 8bucuk yil emek verdigim yuvami yikmam asla. Ki 17 yasnda evlendim onunla o cahilligimle ne cabalar sonucu bu gunlere geldim. Isi hile yoktu evlenrigimzde. Evimiz arabamiz hic bise yoktu. Birde o gunlerini ben cekip zorluklati beraber gogusleyip simdi iyi kotu kendi yagimizda kavrulurken birakip zaten gitmem. Baskalarindan yardim isteme konudunda da sanirim zaten alisti. Kndi sanayide arabasiyla oynasirken beni babam kardesim goturdu hastaneye. Gece yanina gitmeyim dedim kanepeye yattim. Uyuyamadim mecburen gittim yatagima. Elini belime ativerdi hemen uykusunda ittirdim bnde sabah da uyandi kahvalti filan hazirlamadim uzandim actim tv yi. bi bardak sut aldim oglus ac kalmasin die. Bnden 3 saat kadar sonra uyandi. Kahvalti hazir mi dedi. Hayir dedim sakince. Canin ne istiyosa yapim dedi. Kafana gore takil bise istemiyo dedim. Yine de guzel bi kahvalti hazirladi. Bide ruyasinda dogum yaptigimi gormus. Annesi dogurtuyomus beni. Adamin hayal dunyasina hayranim....! Simdi de destekledigi siyasi partinin secim arabasi geldi ona bindi gitti. Benim sevdigim bi secim muzigi vardi. Onu caldiriyo anons yapiyo vs. Evin onunden dolanip duruyo. Aklinca bana jest yapiyo. Bununla mutlu olacagimi saniyo galiba. Hala cocuk oldugunu sik sik hatirlatmaktan baska bise deil bu yaptiklari. Takiya da gelince. Evet bn istemedim bise beklentiye kendisi soktu. Bide anneme soyledim ya annemde arkadaslatina citlatmis galiba. Biliyosn dogum yapacagim hastanede ebeler hemsireler dr lar vs hep annemin is arkadaslari. Ufaktan bi morarcam ama artik ddigin gibi elden gelir bise yok. Rabbim akil fikir ihsan eylesin. Birazcik olgunlasir insallah.

Aynen dediğin gibi ben olmuştum oğlumda.ama sen çatlak kremi sürmeye devam et.sıkılaşsın en azından,sarkmadınlar.benimde çok moralim bozulur,bakar bakar ağlardım böyle kaldım diye ama kilo verdikçe ve üzerinden yaklaşık bir yıl fln geçince renkleri sedefli beyaza dönüyor,küçülüyorlar ve toparlanıyorlar.şuanki gibi kalmıyor.bekarların bile bellerinde basenlerinde çatlakları var,yazın bi incele plajları.anne olunca olması ayrı bi güzellik tabi.gülü seviyoruz dikenine katlanıcaz

hmm evet doğrudur. bir de lazerle tamamen tedavi ediliyor gibi söyleseler de güneşe çıkıp yandığımızda ortaya çıkıyormuş. neyse bu süreç bir bitsin de oluşan hasarların tespitini ancak öyle yapabileceğiz sanırım

Kızların da dediği gibi eşinin büyümek için biraz zamana ihtiyacı var mervecim.çok çocuksu hareketler yaptıkları.insan bu konuların üzerine karısına seçim arabasıyla evin önünde turlayarak kompliman yapmaz.anlamsız buldum cidden.farketmemiş gibi davransaydın keşke...

Bronzlaşmamak lazım demekki.dünyada zenci cildiyle çinli ırkının çatlamadığını biliyormuydun

Bunlarda alt acmasi, pikesi, dolabi. Sabunu ve mevlit icin tesbihi. Dunyalari veresim var onaa
çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah :)

İşte Lavinya'mın pembiş odasi.
prensese maaşallah kocaman olmuş :) odasına da bayıldım canım güle güle kullanmak nasip olsun insallah :)

mervecim kusura bakma ama odun enişteye verdiğim aferini geri alıyorum geçilecek şeyler olmamasına rağmen seni üzmesini, kırmasını, ağlatmasını geçiyorum engellemek ne demek, bu kadar sıkıntılı bi dönemdesin her an herşey olabilecekken kendisine ulaşılmaması demek ben baba değilim demek resmen... ama ben inanmıyorum böyle bişey yapacağına cesaret edemez etmemeli, eders ede sen de doğuma giderken aramıycam seni de eve de gelmiycem doğumdan sonra artık oğlun büyüdüğünde haberin olur de.. annende kalman çok mantıklı hatta şimdiden bile gitmelisin madem aradığında ulaşabilecğin bir kocan yok annenden babandan başka arayacak kimsesi de yok insanın... ama bunu için kendini üzüp kavga etme sakın bırak bakalım ne gösterecek zaman

Bronzlaşmamak lazım demekki.dünyada zenci cildiyle çinli ırkının çatlamadığını biliyormuydun

ya zenciler zaten her konuda çok iyiler üstün ırk gibi bir şeyler sesleri güzel ciltleri güzel daha hiç sivilceli zenci görmedim yani. çinlilerin çatlamadığını bilmiyordum ama onların da saçları çok güzel pirinç yemekten. biz kilo alırız ya da şeker şu bu olur diye pirince elimizi bile sürmüyoruz

Sorma,adamlar örnek vücut olarak yaratılmışlar dansçısı,popcusu,topcusu,repcisi,kölesi,ağır işçisi hep onlardan çıkıyor çinlilerde pirinci bizim gibi bi güzel tereyağında kavurup tuzlayarak demleyip yemiyolar.iğrenç lapa şeklinde tükettiklerinden olabilir.

O uyurken baktim canim harbiden engellemis beni umrumda da deil valla artik. Onemli bi durum olursa annemi babami ararim. Zaten de dogumdan sonra gelmiycem eve. Kendisi dusunsun. Cocuk gibi yayaptigi hersey. Benim onun destegine ihtiyacim var ama o yoruyo. Ama iyi oluyo. Annemlerde kalmama gonlu razi olmuyordu ya artik bahanemde hazir. Kendi kasiniyo.

kizlar merhaba,

uzun zamandir yazmadim yogunluktan dolayi. oglusum 5 Martta dünyaya geldi. bekledigimizden 3 hafta önce olmasina ragmen 3200 gram ve 51 cm'le yer sey yolundaydi. simdi neredeyse 11.ci haftanin sonuna geliyoruz ve oglusum 6 kiloya yaklasti boyu ise gurur verici 61 cm. Almanya'da sezeryana pek sicak bakmadiklari icin normal dogum oldu. yaklasik 5 saat güclü sancilardan sonra melegimi kucagima aldim. hepinize benimki gibi problemsiz bir dogum dilerim. ne derler Allah bir avazda kurtarsin :)

esimle gurbette yanliziz, tüm aile büyükleri Türkiyede o yüzden hep korkuyorduk dogumdan sonra ne yapacagiz, yol gösteren de yok acaba basa cikabilirmiyiz diye. inanin ki her sey kendiliginden oluyor. oglumuz bize dogru yolu gösterdi o bize bizde ona hemencecik alistik. yanlis ve dogru diye bir sey yok bunu ögrendik. her anne babanin ve her bebegin kendi dogrusu ve yanlisi var. baskalarina pek kulak asmayin. siz sadece icinizdeki sesi dinleyin ve dogruyu bulacaksiniz.

hepinizi sevgiyle kucakliyorum. hamileliginizin ve özgürlügünüzün tadini cikartin. bunu bana söylediklerinde pek anlamamistim ne demek istediklerini ama simdi biliyorum :)

Oyle yaptim canim sesini duydum megafonla anons yapiyo ya. Istifimi bile bozmadim yayildim tv izliyorm. Canim guzeeel bi sebze yemegi istiyo. Evde kabak fasulye patlican var hangisini pisirsem diye dusunuyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…