- 23 Eylül 2014
- 427
- 940
- 158
- 40
Kizlar az önce korkunç bir bulantiyla yataktan firladim.Aksam ne yediysem hepsini cikardim.Dogum geldi catti halen garip bulantilar bu nedir yaa!!!Bu arada birazdan kizimin odasıni paylasayim sizlerle sözüm vardı firsat bulamamistim.Uykum kacmisken paylasayim.Dun bizde son doktor kontrolüne gittik.Anestezi doktorumla da gorüstuk tüm tahlillerim yapildi.Spinal sezaryan olucam.ertesi gun taburcu olirsun dedi doktorum.Hastahanenin dogum fotocusu varmis onunla anlastik.Hem video hwm fotograf vwkilecek super oldu profesyonel cekim olacak ve cok uygun fiyata 200 tlye anlastik.Tarih netlestigi icin magnetlerin yapim sparisini verdim kapi susu serbetlulerim logusa taxim ve terliklerim hepsi bu hafta hazirlaniyor pazartesi esim almaya gidecek.Yine pazartesi gunu temizlikcim geliyor dogum oncesi son temizlik yapilacak.Carsamba sabah 8de ameliyata girecegim.Hic korkmuyorum aksina heyecanliyim sadece.Bugun kizimin kilosu 3.700 olmus dogumda 4 kiloyu bulacak insallah :))
İşte Lavinya'mın pembiş odasi.
Poooff Allahım sen sabır eyle....Kizlar azonce uyandi beyfendi bi sigara yakti karsima gecti oturdu. Bende dedim ki icimden tmm ozur nazir biseler diycek......! Dedi kii mervos biz bugun niye tartistik dedi. Bende seni aradim ulasamadim sinirlendim mesaj attim ipler koptu dedim. Ben cozumunu buldum dedi... neymis dedim. Engelledim seni aramani da mesajini da arasan da gormem mesaj atsan da gormem. Sinirlenmem bidaha da tartismayiz deditamam iyi yapmissin diyebildim sadece vee bunca yasanana benim kirginligima ragmen o gittikten sonra tlfdan hi faceye bakim dedim. Kolundaki fb logosu dovmenin resmini cekmis olene kadar fb sonsuza kadar fb gibi bise yazmis. Ben de oglumda umrunda deilsek niye bu kadar cabaladik ki. Birde ben suan sadece ogluma uzuluyorum. Eger esimin babaligi da kocaligi gibi olursa yazik yavruma. Anladim ki insanin kendi evladina acimasi ona uzulmesi bu dunyanin en can yakici duygusuymus bana kocalik yapmasin gectim ondan dua edin nolur ogluna iyi bi baba olabilsin
Canım çok güzel olmuş. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah lavinya prenses.. geçen gece mide bulantısı ve çıkarma bende de olmulmuştu. Ama çok ve karışık yemiştim. Midelerimizin yeri daraldığı için düzgün çalışamıyor sanırımİşte Lavinya'mın pembiş odasi.
Canım benim üzme kendini, doğumdan sonra eşin düzelecektir. Kucağına almadan baba olduğunu anlayamayacak anlaşılan. az kaldı oğluşuna kavuşmaya bak, sabretKizlar azonce uyandi beyfendi bi sigara yakti karsima gecti oturdu. Bende dedim ki icimden tmm ozur nazir biseler diycek......! Dedi kii mervos biz bugun niye tartistik dedi. Bende seni aradim ulasamadim sinirlendim mesaj attim ipler koptu dedim. Ben cozumunu buldum dedi... neymis dedim. Engelledim seni aramani da mesajini da arasan da gormem mesaj atsan da gormem. Sinirlenmem bidaha da tartismayiz deditamam iyi yapmissin diyebildim sadece vee bunca yasanana benim kirginligima ragmen o gittikten sonra tlfdan hi faceye bakim dedim. Kolundaki fb logosu dovmenin resmini cekmis olene kadar fb sonsuza kadar fb gibi bise yazmis. Ben de oglumda umrunda deilsek niye bu kadar cabaladik ki. Birde ben suan sadece ogluma uzuluyorum. Eger esimin babaligi da kocaligi gibi olursa yazik yavruma. Anladim ki insanin kendi evladina acimasi ona uzulmesi bu dunyanin en can yakici duygusuymus bana kocalik yapmasin gectim ondan dua edin nolur ogluna iyi bi baba olabilsin
Hayirli dualariniz için çok tesekkur ederim kizlar ben nöbet pozisyonu oturuyorum yarin bu saatler anneyim diyip teselli ediyorumkendimi asil ameliyattan dgl uyandiktan sonra nasil bir agriyla karsilasacagimi bbilmedigm için icn korkuyorum
artık bu haftalarda ne yersen ne içersen iç insanın içi kuruyor gibi oluyor ondan suya abanıyor aslında iyi de bir bakıma su ister istemez azalıyor karındaki bu haftalarda su içtikçe bir bakıma ona destek oluyoruz. ben 3 lt içiyordum. son bir haftadır yetmiyor 4-4,5 u bulduğum oluyor. yakında damacanayı kafaya dikeceğim az kaldı...İnşallah melina persembe gunu gorucez ne kadar almis mide icin saglik ocagi rennie duo yazmis ayy onun tadida kotu ama bisi farkettim gavisconmu bu kadar su iciriyodu acaba bana bugun hic o kadat sj icmedi.
bu yanar dönerlik nereden acaba?? beni düşündüren arada kayınvaliden ya da başkalarıyla konuşup da dolduruşa mı geliyor?? birileri kafasını dolduruyor olabilir çünkü sana sözler verip sonra da 180 derece döner şekilde farklı bir şey söylemesine ben başka bir açıklama bulamıyorum...Napim ki esim o kadar rahatvo kadar umursamaz ki oyle olunca bende diyorum demekki sorun benim davranislarimda. Yani insan birini uzdugunde kirdiginda vicdanen rahatsiz olur ya hani. Esim cooook serin masallah. Oyle olunca belki de ben abartiyorum diyorum... ama yok ya haklisin bi cok arkadasim hamile oldu dogum yapti. Ustelik hic ugrasmadan benim gibi.. esleri agzinin icine bakiyordu..bana hep kendisi dedi ki dogumda sana altin alcam soyle alsam kullanirmisin boyle olsa nasil olur vs.. bende anneme demistim. Zaten annem cok sahit oluyor boyle kocalarin dogumda altin takmasina hediye almasina filan. Anlatiyordu bana da. Esimi teyzesinin oglu mesela karisina ozel bi kolye yaptirmisti cok gosterisli biseydi. Esim bunlari gorup bildigi halde bugun o konuyu da aydinlatti.. benim babam senin baban hanimlari dogjm yaptiginda altin mi takmis ben niye takayim dedi. Bekleme hic uzulursun dedi. Bende zaten ben beklemedim sen kendi kendine soz verdin takcam dedin dedim. Senin takacagin altin beni anne yapmiycak oglum kucagima geldiginde dunya serveti umrumda olmaz dedim
Aynen canimmm hamile kiyafetlerinden sıkıldım aynı şeyleri giy giy dur inşallah kilo verebiliriz ben 20 kilo aldım 59 dum 79 oldum. Allahtan boyum 1.68 fazla gosterimiyorumay kızlar aylardır alışveriş yapmamaktan kendime o kadar çok bir şeyler alasım geliyor ki. çok güzel elbiseler beğeniyorum sonra da diyorum ki acaba bunun içine girebilecek miyimeski kiloma geri dönebilecek miyim...
Amin güzel kalpli teyzesi inşallah hepbirlikte sağlıkla büyütelim bebişlerimizi.Geçmiş olsun canım malesef bebis mideye baskı yapıyor olabilir. Herseyin netlesmis ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinlavinya ' ya maşallah tombik bir prenses olacak odası da çok güzel olmuş babasının ve annesinin ellerine sağlık. sağlıkla, mutlulukla giysin, kullansın, oynasın, büyüsün minik kızın...
Aynen canimmm hamile kiyafetlerinden sıkıldım aynı şeyleri giy giy dur inşallah kilo verebiliriz ben 20 kilo aldım 59 dum 79 oldum. Allahtan boyum 1.68 fazla gosterimiyorum
Amin canım inşallahAmin güzel kalpli teyzesi inşallah hepbirlikte sağlıkla büyütelim bebişlerimizi.
Şimdi benim heryerim catladi onu ne yapcazben de fazla göstermiyorum ama sorun göstermek de değil ben kendimi çok eleştiririm normal zamanda aynaya baktığımda kendi kendimi beğenmem gerek bir başkasının beğenmesi beğenmemesi sorun değil. bakalım doğum sonrası nasıl olacağız göreceğiz...
Çok teşekkürler serenad teyzesi. Agir biseyde yemem8stim ispanak yemegi yapmistim.Ama cok su iciyorum midem artik kabul etmiyor.Sanirim kizin baskilamasi da artti.Canım çok güzel olmuş. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah lavinya prenses.. geçen gece mide bulantısı ve çıkarma bende de olmulmuştu. Ama çok ve karışık yemiştim. Midelerimizin yeri daraldığı için düzgün çalışamıyor sanırım
Amin canım inşallah
Şimdi benim heryerim catladi onu ne yapcazkilo gider
Ay Allahım yaaaa...ne sinir edici bi durum,hem kendi söz verip hem de seni beklentili taraf moduna sokmuş.ikizler fln dediğimde işin gırgırı tabii biraz ama bendede bitane olduğu ve her durumda üste çıkmayı becerdiği için diyorum.amacım kıyaslamak değil ama Allahı var inan ne yaptıysak onun içinden geldi diye yaptık.başta birer beşik alırız yanımıza demiştik,herşeyin idaresine gidip,biraz büyüdüklerinde detaylara girecektik.baktım dayanamamış gitmiş ayrıca bebek odası beğenmiş,odası,ayrıca belikleri,ihtiyaçları,eşyaları..tek tek hepsinde fikri ve zevki vardır,hiç bişeyi yalnız yapmadım.zevkli bi hazırlık dönemi geçirdik,en ince detayları beraber düşünüp planladık,hazırladık,kurduk ettik ve bu hale geldi.şuana kadarda bi kez çok sancım oldu,zorlandım,onda da sağolsun bi tlfla taa şişliden kurtköye 1saatte uçtu resmen.istanbulu bilen bilir,normalde 2 saatlik bi yol burası,köprü möprü trafik derken.benimde başka konularda çok şikayetlerim oluyo eşimden özellikle ailesine karşı koyamama yönüyle ama onun dışında iyidir.yemekte yapar,sofrayı kurar,haftasonu kahvaltıyı hazırlar,bulaşık dizer,makine boşaltır,temizlik bile yapar çok güzel.daha onsuz hiç dr a gitmedim,dibimden ayrılmaz.Allah razı olsun tabi.ve bu ikinci babalığı oluyor onun düşünsün biraz eşinNapim ki esim o kadar rahatvo kadar umursamaz ki oyle olunca bende diyorum demekki sorun benim davranislarimda. Yani insan birini uzdugunde kirdiginda vicdanen rahatsiz olur ya hani. Esim cooook serin masallah. Oyle olunca belki de ben abartiyorum diyorum... ama yok ya haklisin bi cok arkadasim hamile oldu dogum yapti. Ustelik hic ugrasmadan benim gibi.. esleri agzinin icine bakiyordu..bana hep kendisi dedi ki dogumda sana altin alcam soyle alsam kullanirmisin boyle olsa nasil olur vs.. bende anneme demistim. Zaten annem cok sahit oluyor boyle kocalarin dogumda altin takmasina hediye almasina filan. Anlatiyordu bana da. Esimi teyzesinin oglu mesela karisina ozel bi kolye yaptirmisti cok gosterisli biseydi. Esim bunlari gorup bildigi halde bugun o konuyu da aydinlatti.. benim babam senin baban hanimlari dogjm yaptiginda altin mi takmis ben niye takayim dedi. Bekleme hic uzulursun dedi. Bende zaten ben beklemedim sen kendi kendine soz verdin takcam dedin dedim. Senin takacagin altin beni anne yapmiycak oglum kucagima geldiginde dunya serveti umrumda olmaz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?