Ay yine ben GÜNAYDINNNNNN Dün yanlış alarm mış tık yukkk
Bende diyorum bu hatun nerelerde. Gun yakin hazirlik telasindadir rahatsiz etmiyim demistim. Canm bnim kiyamam sana cok gecmis olsn. Mutlu sona bi hafta dayan. Son gunler hakikaten mesekkatli geciyo. Benm de agrilar var ama aglayamiyorum bile nankorluk ederim diyeİki gündür ödemin şişlikleri ve getirdiği ağrılar sebebi ile gece sancıları çekmekteyim.gören şaşkınlığını gizleyemiyor.yapmadığım islem kalmadı yok yok yok düzelmiyor.ve şuan çok acı çekiyorummm
Kızlar az kaldı dayanın bende aynı uyuyamiyorum.oğlan bi yandan horon tepiyor, sırtım bi yandan ağrıyor benim kocada ohhh sere serpe uyuyor
Bu arada Günaydın hayırlı pazarlar
Evet uykusuz kalcazdayanalım az kaldı bundan sonra hiç uyumayacağız
şaka bir yana her koşulda uyuyamıyorum en azından oram buram ağrımaz iyi yanından bakalım
Evet uykusuz kalcazama bi yerimiz agrimayacak sonra eslerimiz uyusun bakalım sesten uyuyabilirlerse
Durum vahim o zamanbenimkisi uyurken öyle bir horluyor ki bebekleri de uyandırabilir diye düşünüyorum
Saol canim ya benimde ilk once ondan suphelandiler tahliller temiz cikti dun batin ult. Yapildi safra kesesinde kalinlasma olusmus sonra hepatidden suphelendiler her hangi bi yerden mikrop bulasarak geciyormus ama kalici sarilik olmaz dedi bebege zarari olmazmis bilmiyorum insallah yoktur yinede bu kadar bekledik iyi haberlerle bebisi kucagima almak istiyorumay canım yaa çok geçmiş olsun. inşallah önemli bir aşamada değildir. niye olurmuş ki peki bir şey dedi mi doktor??
inşallah doğum olmaksızın tedavi edilebiliyordur.
ben de öyle bir hastalandımya birkaç hafta önce ateşlendim mide bulantısı ve inanılmaz bir halsizlik hiç yemek yiyemeden iki gün sürekli yattım. sonra hastaneye gittim bağırsaklarımda enfeksiyon çıktı. genelde dışarıdan tavuk falan yediysen ondan olur demişti doktor ama dışarıdan da pek yemiyordum. anlayamadım bir türlü... inşallah sen de atlatırsın benim gibi...
Canim benim durumum arap saci oldu
Bizim ki de 1.85 ben 1.55 yukarılarda birşey lazım oldumu yada tül perde asılacağı zaman süper oluyor bana bazen kızıyor allah tan boy istiyeydin diye bende uzun boylu koca istedim oda nasip etti diyorum çıldırıyor
Yok ya bozmuyorum,şekere o kadar takıldım,şimdi normale döndü.bişey çıkmadı altından.tansiyonum yok çok şükür,gözüm kararmıyo,bayılmıyorum,kusmuyorum,bulantım yok vs.bunlarla birlikte kombine olması lazım ama tabi yinede normal saymıyorum.dikkat edip,takip edicem.bol su içmem lazım,bu ara içmediğim halde wc den çıkmadığım için su içmekten korkar oldum.baya azaldı su içişim.o yüzden biraz suya da ağırlık vermem lazım tekrardan.amaaaannn,seninde dediğin gibi hergün yeni bişey çıkıyor artık.dr a diyorumki ay bidahakine birini doğurup öylemi gitsem evee tabi şimdi tek bir testten söylemek de çok doğru değildir sanırım öyle bir durum olursa daha başka testlere de tabi tutarlar seni... neyse moralini bozma inşallah hiçbir şey çıkmaz.
Bastıbacaklar sizi gidiBendensin canimbende boy fukarasiyim 158 ama sizin fark cokmus benim kocis 172
Canim sordum onu. Ama ben devlet hastanesinde yapcam dogumu. Yapilmiyormus devlette
Hayrlksiyla saglickla kucagna al bebsi i cnm.Selam kızlar . Umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir.
Eğer benim bebiş acele etmezse önümüzdeki hafta sonuna sezaryen için randevu verildi.
Doğumdan önce gelemezsem buraya , hepinizin sağlıkla mutlulukla bebişlerinizi kucağınıza almanızı dilerim.
cok sukur. Biraz buyuyup de gece uyku araligi uzadikca daha iyi oluyor. Ama bizim cok fena gaz sorununuz var. Onun icin digru durust uykulari yok. Hic kaliteli uyuyamiyorlar.ay canım naber nasılsın? nasıl gidiyor bebişlerle hayat?? alıştın mı iyice??
aynen ben de iyi ki yaza denk gelmedi diye dua ediyorum. bu aralar havalar birden ısındı ona bile isyan ediyorum azıcık daha serin gitseydi diye. habire kendimi duşun altında buluyorum.Gunaydin kizlar bende qyniyim sabaha kadar uyumuyorum napalim az kaldi Allahtan yaz hamileligi olmayacak Allah sabir versin oyle arkadaslara cok zor olurdu galiba sicaklarda karin burnunda :)
o erkek bebeklerde hep oluyormuş herhalde canım daha olmayanını duymadım. bitkisel şurup falan kullanıyor musun?cok sukur. Biraz buyuyup de gece uyku araligi uzadikca daha iyi oluyor. Ama bizim cok fena gaz sorununuz var. Onun icin digru durust uykulari yok. Hic kaliteli uyuyamiyorlar.
Onun disinda idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?