- 23 Eylül 2014
- 427
- 940
- 158
- 40
Normal canim korkma eger kirmizi ve yogun kan gelirse kork.Kahverengi normal.Merhaba kızlar bende ilk tüp bebekte hamile kalanlardanım suan bebeım 6 haftalık bi hafta içinde iki kez kahverengi kanamam oldu sizinde ilk haftalarda böyle olmuşmuydu yardımcı olursanıZ sevinirim.
Çok saol cnm inşallah kırmızı hiç görmem Allah'ım bebişlerimzi korusunNormal canim korkma eger kirmizi ve yogun kan gelirse kork.Kahverengi normal.
Amin canım hayirlı uğurlu olsun bu arada aramiza hoşgeldin.Önünde upuzuun bir dönem var stresten uzak dur çok etkiliyor çünku bebeğin ön planda olsun.Gereksiz kuruntular yapıp stres yaşatma kendine.Çok saol cnm inşallah kırmızı hiç görmem Allah'ım bebişlerimzi korusun
Çok teşekkür ederim Hoşbulduk bol bol dinleniyorum şimdilik gurbetteyim o Yüzden streste uzakta kalıyo galiba :) plates yada herhangi bi spor yaptınmı malum az kalmiş meleğinin gelmesine sağlığıyla kucağına alırsın insallahAmin canım hayirlı uğurlu olsun bu arada aramiza hoşgeldin.Önünde upuzuun bir dönem var stresten uzak dur çok etkiliyor çünku bebeğin ön planda olsun.Gereksiz kuruntular yapıp stres yaşatma kendine.
Hamile yastığı kurtarmaz beni,karnımın profilden genişliği 40cm nerdeysehamile yastığı ile deneyebilirsin işte. onu koyup sen de ortasına yatarsan aynı şey olur. yakın olsaydık benimkini al bir dene derdim.
ben normalde hiç yüzüstü yatmam ama inan şu anda yüzüstü dönmeyi bile özledim. artık göbek de aldı başını gitti dışarı çıktığımda herkes bana bakıyor
yapmadım canim 34. Haftaya kadar gunde yarim saat yürüdüm artık onuda yapamiyorum çok zorlasti evde yatiyorum 2 haftam kaldi 3 haziranda dogum.Nefes almak ve merdiven çıkmak cok zorlasti.Bebek 3 bucuk k8lo olmus yani halimi hic sorma bu gunlerine sükret. :)Son ay ciddi bir sıkıntı.Ama melegime kavuşmak düşüncesi herseye değer...Çok teşekkür ederim Hoşbulduk bol bol dinleniyorum şimdilik gurbetteyim o Yüzden streste uzakta kalıyo galiba :) plates yada herhangi bi spor yaptınmı malum az kalmiş meleğinin gelmesine sağlığıyla kucağına alırsın insallah
Olsun Yürümekte çok faydalı ben daha yolun başındayım evet ama çok sabırsızım bian önce karnım şişsin doğsun istiyorum :)) önceden yapıyordum ama şimdi korkuma hareket edemiyorum doktorum izin verdiği an başlıcam plateseyapmadım canim 34. Haftaya kadar gunde yarim saat yürüdüm artık onuda yapamiyorum çok zorlasti evde yatiyorum 2 haftam kaldi 3 haziranda dogum.Nefes almak ve merdiven çıkmak cok zorlasti.Bebek 3 bucuk k8lo olmus yani halimi hic sorma bu gunlerine sükret. :)Son ay ciddi bir sıkıntı.Ama melegime kavuşmak düşüncesi herseye değer...
bende ani bacaklarımdan kasığıma gelen kasılma gibi ağrı gibi şeyler oluyor ama sürekli değil birdenbire ve neden olduğunu anlamadığım bir şekilde oluyor. yatmak her zaman iyi gelmiyor nefes alamıyorum yarı oturur yatar pozisyonda duruyorum. yürümek de ilk 5 dk güzel sonra bir ağrı giriyor sırtıma kaburgalarıma anlatamam. bugün dışarı çıktım ağrıdan ölüyordum alışverişi falan bıraktım hemen dönelim dedim eşime. bana özleyeceksin bugünleri falan diyenlere çok pis küfür edesim var. hiç özleyeceğimi düşünmüyorum. özlemek için mazoşist olmak lazım.Hamile yastığı kurtarmaz beni,karnımın profilden genişliği 40cm nerdeyseama yatarken bacaklarımın aradına bişey koymalıyım sanırım.hamile yastıklarına her gördüğüm yerde bakıyorum,koskocamanlar,çok kaba.aynen,yatak komple bana ait olsa anca sığılır onunla bide 90-100 lira iyi bişey sanada oluyomu bilmiyorum ama son 2 haftadır sol bacak aramdan kasığıma doğru bi çekilme,kasılma tarzında ağrım oluyo.oturunca daha artıyo,yürümek yada uzanmak iyi geliyo.
bende ani bacaklarımdan kasığıma gelen kasılma gibi ağrı gibi şeyler oluyor ama sürekli değil birdenbire ve neden olduğunu anlamadığım bir şekilde oluyor. yatmak her zaman iyi gelmiyor nefes alamıyorum yarı oturur yatar pozisyonda duruyorum. yürümek de ilk 5 dk güzel sonra bir ağrı giriyor sırtıma kaburgalarıma anlatamam. bugün dışarı çıktım ağrıdan ölüyordum alışverişi falan bıraktım hemen dönelim dedim eşime. bana özleyeceksin bugünleri falan diyenlere çok pis küfür edesim var. hiç özleyeceğimi düşünmüyorum. özlemek için mazoşist olmak lazım.
Bende uzaklasmak icin ailemin yanina geldim kafama hala takiyorum tabi esimde gel diyor bende ben yaninda olunca da yapiyosun en azindan ben yokken yap diyorum ben yemin ettim diyor sen ve cocuklar disinda kimse yok diyoben çok takmıyorum erkekleri beni cinlendirmediği sürece tak tak nereye kadar. ama hamileiyim hoşum desen de insan psikolojisini bozan bir şey. artık çok bunalıp bir türlü rahatlayamadığından etrafında en yakınında ne veya kim varsa ona takıyorsun. neyse inşallah bugünler de geride kalacak. umudum o yönde...
Sado mazo hemde bugünlerin sessizliği özlenebilir sadece,geri kalan kısmı baki olan şu gökkubbede hoş bir seda olarak kalsa iyi olur ya bu nedir bilmem,kasıkla bacak aram yırtılcak sanırsın.ifrit oldum bende.oturamıyorum yani resmen,yok böyle bişey.bugün sabahtan evden hazırlık yapıp herzaman gittiğimiz sahil parkına gittik.çocuklar parkta oynar,bizde biraz temiz hava,biraz yürüyüş,yeme içme derken iyi gelir dedim ama piknik bankı afedersin totoma girdi komple sanki öldüm bacak aramdan.napıyosam olmuyo,yere uzanamam şu halimle,e ayaktada nereye kadar.biraz yürüdük,iyi geldi ama oturunca yine aynı
HAYIR CNm evet 39 olduk şükür bakalım ne zamn keyfi gelmek isterse kuzumsen doğum yaptın mı 39. Hafta gorunuyorsunda
Aynen bende hakkimi helal etmiyorum soktugum gozyaslarinin bedelini odesinler yinede cocuklarim icin onlar uzulmesin diye cogu zaman birsey yokmus gibi favraniyorumherkes bu donemi prensesler gibi gecirirken bende kul kedisi gibi hissediyorum. tek basima bi hamilelik geciriyorum. kendimi uzmuyorum kesinlikle oglum icin moralimi yuksek tutuyorum AMA bu gunlerimi daha mutlu gecirmek varken buna firsat vermeyenlere HAKKIMI HELAL ETMIYORUM...
Bende uzaklasmak icin ailemin yanina geldim kafama hala takiyorum tabi esimde gel diyor bende ben yaninda olunca da yapiyosun en azindan ben yokken yap diyorum ben yemin ettim diyor sen ve cocuklar disinda kimse yok diyo
Aynen bende hakkimi helal etmiyorum soktugum gozyaslarinin bedelini odesinler yinede cocuklarim icin onlar uzulmesin diye cogu zaman birsey yokmus gibi favraniyorum
sen sonuna kadar haklısın hakkını helal etmemekte. ama şunu fark ettim özellikle burayı okudukça herkes prensesler gibi geçirmiyormuş. yani içten içe yalnız değilim diye seviniyorum ama keşke böyle olmasa. Allah herkese sınanacak bir şey veriyor bizlerin de böyle çeşit çeşit. inşallah evlatlarımızdan yüzümüz hep güler. hep onların iyi günlerini görürüz...
Sorma,tıbbın tüm inkanlarına rağmen çaresiz kalmış o şapşi ifadeyle bakmıyolsrmı deli oluyorum.ulan 12 okumuşsun,bin tanede bebek doğurtmuşsun,insanın bi fikri olmaz mı hiçherhalde seninki kasıklara doğru kasılma olabilir. doktora gittiğinde bir sor bakalım o ne diyecek. keşke bir de güzel önerilerde bulunsalar şunu yap bunu yap geçer gibi..
Eminmisin canım peki? Yanlış anlamış ya da öyle sanmış olabilirmisin yoksa kesin biliyorum mu diyosun.eğer kesinse yazık gerçekten.karısını hamileyken,kocasını askerken aldatanın canı cehenneme!Aynen bende hakkimi helal etmiyorum soktugum gozyaslarinin bedelini odesinler yinede cocuklarim icin onlar uzulmesin diye cogu zaman birsey yokmus gibi favraniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?