2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Masallah ne guzel. Demekki once ikizler geliyorlar.
Senin de dogurmadigina sevibdim. Bir ara sikintiliyim demistin
Evet canım 3 serum dan sonra bir daha olmadı. Doktor Adalat crono diye bir ilaç verdi. Yarım şeklinde 5 saatte bir günde 4 defa ilaç içiyorum. Perşembe kontrolüm vardı. Sancim vardı ama şiddetli değildi çok şükür. Ne kadar içerde durursa o kadar iyi önümüzdeki perşembe kontrole çağırdı. Herseyin hayırlısı artık

Canım hoşgeldin Geçmiş olsun canım..sen söylüyorsun ama biz ne kadarını anlıyoruz acaba kesin başa gelince hak verecegiz sana.Ama ben sabit fikirliyim sanırım karnımda degil yanımda olsun,belki de kocama çok güveniyorum yükümü hafifletecegine eminim,dilerim yanılmam Anı biriktirmeye gelince bir tane bile adam gibi fotom yok,yarım dünya halimi sanırım sonrasında görmek istemiyorum Evlatlarınla sağlık dolu huzurlu bir ömür diliyorum tekrardan

Bende bir terslik var sola yatınca uyuyabiliyorum ama kızım rahat durmuyor tur atıyor içeride.Tek başıma biryere gitmeyi hiç düşünemiyorum bikini bölgeme çok ağrı yapıyor evde karnımı tutarak yürüdüğüm oluyor.patlasamda çıkmıyorum dışarı akşam eşime söylüyorum o götürüyor sağolsun.
Dün 3 arkadaşım geldi valizi hazırladılar özel ve genel tüm ütülerimi yaptılar.yatak odamı değiştirip bebek karyolasına yer açtılar ve yerleştirdiler.evi süpürüp sildiler halıları yıkaya vermeye hazır hale getirdiler.şahane sofra hazırladılar.akşam sekize kadar ugraşıp evine gitti hepsi(ALLAH razı olsun) Eşim geldi eve yatak odasına girince şok oldu kuş gibi kızlar bunu nasıl yaptılar diyor.Hahaayytt o kuş gibi hatunlar temizlige gelince HERKÜL kesilirler diyorum da korkulur sizden diyor
Yastık mantıklı çünkü kasığı açıyor baskı azalıyor.bende yapıyorum yastık yorgan artık ne bulursam

Bana da cok soyluyorlardi ustelik senin ikiz bu gunlerin kiymetini bil diye. Cok anlamsiz gelirdi ama hakikaten oyleymis. Hos yaninda da bambaska duygu. Gece atesim dusup gozumu acinca 4 de kalkip cocuklarimi izledim. Ama hamilelikte ayri bir duygu. Ben uzun sure karnimda birseyler hareket ediyor zannettim

Ben surekli görüyorum kadinla konusmasini yakaladiktaan sonrada devam etti ruyalar

Sadece hamilelikmi bu erkeklerde psikolojimizi bozdu hayatimda hic olmadigim kadar mutsuz oldum bu doonemde aslinda en mutlu oldugum zamanlar olmaliydi

ben çok takmıyorum erkekleri beni cinlendirmediği sürece tak tak nereye kadar. ama hamilelik her ne kadar iyiyim hoşum desen de insan psikolojisini bozan bir şey. artık çok bunalıp bir türlü rahatlayamadığından etrafında en yakınında ne veya kim varsa ona takıyorsun. neyse inşallah bugünler de geride kalacak. umudum o yönde...

Kizlar bugun cantami hazirlamayi düşünüyorum ikiz hamile olanlar neler koydunuz cantaya bir tane battaniye yetermi
canım ben birer tane koydum bebeklere çok kalın olmayan penye battaniye.
birer hastane çıkışı, toplam 10-14 tane tulum, çorap, bere, eldiven
ay birsürü şey koydum her gün aklıma bir şey geldikçe ekliyorum bir de

Kizlar napiyosunuz 2-3 gundur giremedim butun camasirlari yikadim utuledim odasinin mobilyalarini sildim falan bitti gibi az bisey kaldi simdi sey sorucam ben size dogum yapanlara ozellikle ama yapmayanlarda cevap yazarsa sevinirim hani hastanede hemsireler bebegi giydiriyo ya onlara nasil bi poset hazirlamak gerekiyo ya da hazirlamak gerekiyomu bizim gidicegimiz hastane hastane cikisini falandaa veriyo gerekirmi ayri bi posete hazirlamak bebegin ilk giyiceklerini bezini falan

Aynen ya,sola yatınca o tarafa ağrı giriyo,kolum,boynum sızlamaya başlıyo.sağa dönüyorum,sağdaki bebek uyutmuyo bu kez,rahatsız oluyo sanırım.o da beni rahatsız ediyo.sırt üstü dümdüz yatılmıyo karnım geriliyo,ayaklarımı çekerek yatayım diyorum boğuluyo gibi nefes alamıyorum bu kezde.tabi tüm bunlar olurken sinirlerim bozulmaya başlamış oluyo.yatağın göbeğime denk gelen kızmını delip karnımı boşluğa vererek yüzüstü yatıcam olmadı

herkes bu donemi prensesler gibi gecirirken bende kul kedisi gibi hissediyorum. tek basima bi hamilelik geciriyorum. kendimi uzmuyorum kesinlikle oglum icin moralimi yuksek tutuyorum AMA bu gunlerimi daha mutlu gecirmek varken buna firsat vermeyenlere HAKKIMI HELAL ETMIYORUM...

Ben surekli görüyorum kadinla konusmasini yakaladiktaan sonrada devam etti ruyalar

Sadece hamilelikmi bu erkeklerde psikolojimizi bozdu hayatimda hic olmadigim kadar mutsuz oldum bu doonemde aslinda en mutlu oldugum zamanlar olmaliydi

valla pozisyonu tam anlamadım ama dene bir. ben hamile yastığıyla da hiç rahat edemedim zaten o kadar büyük ki onunla yatabilmek için yatakta tek yatıyor olmam lazım.

sen sonuna kadar haklısın hakkını helal etmemekte. ama şunu fark ettim özellikle burayı okudukça herkes prensesler gibi geçirmiyormuş. yani içten içe yalnız değilim diye seviniyorum ama keşke böyle olmasa. Allah herkese sınanacak bir şey veriyor bizlerin de böyle çeşit çeşit. inşallah evlatlarımızdan yüzümüz hep güler. hep onların iyi günlerini görürüz...

valla pozisyonu tam anlamadım ama dene bir. ben hamile yastığıyla da hiç rahat edemedim zaten o kadar büyük ki onunla yatabilmek için yatakta tek yatıyor olmam lazım.
Kız nasıl deneyeyim hani masaj ya da spa sedyelerinde yüzünü koyduğun yer halka şeklindedir,deliktirya,ona benzetme yaptımkarın kısmı delik olsa yatağın ne rahat olurdu yüzüstü yatmak

Kız nasıl deneyeyim hani masaj ya da spa sedyelerinde yüzünü koyduğun yer halka şeklindedir,deliktirya,ona benzetme yaptımkarın kısmı delik olsa yatağın ne rahat olurdu yüzüstü yatmak
hamile yastığı ile deneyebilirsin işte. onu koyup sen de ortasına yatarsan aynı şey olur. yakın olsaydık benimkini al bir dene derdim.
ben normalde hiç yüzüstü yatmam ama inan şu anda yüzüstü dönmeyi bile özledim. artık göbek de aldı başını gitti dışarı çıktığımda herkes bana bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…