Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah ne guzel. Demekki once ikizler geliyorlar.Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişlere. Evet ayuzlu doğum yaptı tasruk dogum yapti dünde Picassooo doğum yaptı sıra ARMYY de
Evet canım 3 serum dan sonra bir daha olmadı. Doktor Adalat crono diye bir ilaç verdi. Yarım şeklinde 5 saatte bir günde 4 defa ilaç içiyorum. Perşembe kontrolüm vardı. Sancim vardı ama şiddetli değildi çok şükür. Ne kadar içerde durursa o kadar iyi önümüzdeki perşembe kontrole çağırdı. Herseyin hayırlısı artıkMasallah ne guzel. Demekki once ikizler geliyorlar.
Senin de dogurmadigina sevibdim. Bir ara sikintiliyim demistin
Canım hoşgeldin Geçmiş olsun canım..sen söylüyorsun ama biz ne kadarını anlıyoruz acaba kesin başa gelince hak verecegiz sana.Ama ben sabit fikirliyim sanırım karnımda degil yanımda olsun,belki de kocama çok güveniyorum yükümü hafifletecegine eminim,dilerim yanılmam Anı biriktirmeye gelince bir tane bile adam gibi fotom yok,yarım dünya halimi sanırım sonrasında görmek istemiyorum Evlatlarınla sağlık dolu huzurlu bir ömür diliyorum tekrardanGunaydin herkese
Ooo ayuzlu dogum yapmis galiba. Sayfalari okuyamadim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Son sayfaya bir baktim da yatamamaktan sikayetcisinuz kizlar. Yatamadiginiza sukredin. Sanki o gunler hic yasamamis gibi oyle ozluyorum ki. Hamilelik de bambaska bir guzellikmis. 3 kere 5 kere uyandik muhabbetleri yapardik ya dun ben atesli hastaydim. Esim hic gozunu kirpmadi yattiginda sabah saat 8.5 du :))
Herseye ragmen anin tadini cikarin. Bol bol fotograf cekilip ani biriktirin kizlar.
Bende bir terslik var sola yatınca uyuyabiliyorum ama kızım rahat durmuyor tur atıyor içeride.Tek başıma biryere gitmeyi hiç düşünemiyorum bikini bölgeme çok ağrı yapıyor evde karnımı tutarak yürüdüğüm oluyor.patlasamda çıkmıyorum dışarı akşam eşime söylüyorum o götürüyor sağolsun.Gunaydin uykusuz annisler bende bu gece 4 defa uyandim en son 6 gibi uyandigimda geri uyuyamadim. ben sadece saga donup uyuyabiliyorum. sag kulagim agriyo artik. bide kulaklarimda 3er kupe var. Gece yatarken cikariyorum. Mantigi ne bilmiyorumda bacaklarimin arasina kucuk yastik alip yatMak da rahatlatiyo beni.
SGünaydın rüyamda eşimin beni aldatması üzerine uykum resmen kaçtı gitti
Kizlar bugun cantami hazirlamayi düşünüyorum ikiz hamile olanlar neler koydunuz cantaya bir tane battaniye yetermi[/QUOTE
doğum zamanımız aynı sayılır ben daha bebeğime hiçbir şey alamadım :) sen çantasını hazırlıyosun
Bana da cok soyluyorlardi ustelik senin ikiz bu gunlerin kiymetini bil diye. Cok anlamsiz gelirdi ama hakikaten oyleymis. Hos yaninda da bambaska duygu. Gece atesim dusup gozumu acinca 4 de kalkip cocuklarimi izledim. Ama hamilelikte ayri bir duygu. Ben uzun sure karnimda birseyler hareket ediyor zannettimCanım hoşgeldin Geçmiş olsun canım..sen söylüyorsun ama biz ne kadarını anlıyoruz acaba kesin başa gelince hak verecegiz sana.Ama ben sabit fikirliyim sanırım karnımda degil yanımda olsun,belki de kocama çok güveniyorum yükümü hafifletecegine eminim,dilerim yanılmam Anı biriktirmeye gelince bir tane bile adam gibi fotom yok,yarım dünya halimi sanırım sonrasında görmek istemiyorum Evlatlarınla sağlık dolu huzurlu bir ömür diliyorum tekrardan
Ben surekli görüyorum kadinla konusmasini yakaladiktaan sonrada devam etti ruyalar
Sadece hamilelikmi bu erkeklerde psikolojimizi bozdu hayatimda hic olmadigim kadar mutsuz oldum bu doonemde aslinda en mutlu oldugum zamanlar olmaliydi
canım ben birer tane koydum bebeklere çok kalın olmayan penye battaniye.Kizlar bugun cantami hazirlamayi düşünüyorum ikiz hamile olanlar neler koydunuz cantaya bir tane battaniye yetermi
Kadınlar kulubunde bununla ilgili bir başlik acilmis ve resmi yazi paylasilmis orda yaziyordu.Bende bu mantıkta düşünüyordum.emin misin sen yoksa bi tahmin mi bu?
Aynen ya,sola yatınca o tarafa ağrı giriyo,kolum,boynum sızlamaya başlıyo.sağa dönüyorum,sağdaki bebek uyutmuyo bu kez,rahatsız oluyo sanırım.o da beni rahatsız ediyo.sırt üstü dümdüz yatılmıyo karnım geriliyo,ayaklarımı çekerek yatayım diyorum boğuluyo gibi nefes alamıyorum bu kezde.tabi tüm bunlar olurken sinirlerim bozulmaya başlamış oluyo.yatağın göbeğime denk gelen kızmını delip karnımı boşluğa vererek yüzüstü yatıcam olmadıben önceleri tek tarafıma yatamıyordum şimdi iki tarafıma da yatamıyorum. sırtüstü zaten yatılmıyor da bu ara kazara üç beş saniye yatsam boğuluyorum resmen üstüme öküz oturmuş gibi. bütün vücudum yanıyor sanki gerilmekten of imdat diye bağırasım var.
SüperKadınlar kulubunde bununla ilgili bir başlik acilmis ve resmi yazi paylasilmis orda yaziyordu.
Ben surekli görüyorum kadinla konusmasini yakaladiktaan sonrada devam etti ruyalar
Sadece hamilelikmi bu erkeklerde psikolojimizi bozdu hayatimda hic olmadigim kadar mutsuz oldum bu doonemde aslinda en mutlu oldugum zamanlar olmaliydi
Aynen ya,sola yatınca o tarafa ağrı giriyo,kolum,boynum sızlamaya başlıyo.sağa dönüyorum,sağdaki bebek uyutmuyo bu kez,rahatsız oluyo sanırım.o da beni rahatsız ediyo.sırt üstü dümdüz yatılmıyo karnım geriliyo,ayaklarımı çekerek yatayım diyorum boğuluyo gibi nefes alamıyorum bu kezde.tabi tüm bunlar olurken sinirlerim bozulmaya başlamış oluyo.yatağın göbeğime denk gelen kızmını delip karnımı boşluğa vererek yüzüstü yatıcam olmadı
herkes bu donemi prensesler gibi gecirirken bende kul kedisi gibi hissediyorum. tek basima bi hamilelik geciriyorum. kendimi uzmuyorum kesinlikle oglum icin moralimi yuksek tutuyorum AMA bu gunlerimi daha mutlu gecirmek varken buna firsat vermeyenlere HAKKIMI HELAL ETMIYORUM...
Kız nasıl deneyeyim hani masaj ya da spa sedyelerinde yüzünü koyduğun yer halka şeklindedir,deliktirya,ona benzetme yaptımkarın kısmı delik olsa yatağın ne rahat olurdu yüzüstü yatmakvalla pozisyonu tam anlamadım ama dene bir. ben hamile yastığıyla da hiç rahat edemedim zaten o kadar büyük ki onunla yatabilmek için yatakta tek yatıyor olmam lazım.
hamile yastığı ile deneyebilirsin işte. onu koyup sen de ortasına yatarsan aynı şey olur. yakın olsaydık benimkini al bir dene derdim.Kız nasıl deneyeyim hani masaj ya da spa sedyelerinde yüzünü koyduğun yer halka şeklindedir,deliktirya,ona benzetme yaptımkarın kısmı delik olsa yatağın ne rahat olurdu yüzüstü yatmak