canım sana hayranımm herşeyin şimdiden hazır ve çok güzellerr...Bende senin gibi çok erken başlamıştım alışverişe,daha cinsiyetleri fln hiç belli değildi,ben de hem kıza hem erkeğe olabilecek şekilde unisex şeyler alıyodum.krem,ekru ,sütlü kahve,gri gibi tonları tercih ederek alıyodum aldıklarımı.
3 haftada ne kadar buyumuslerdir minnaklar benimde dun gece hic agrim olmadi sasirdim harekette etmiyor geceden beri dogru duzgun olmasa yarin sabah gidicem gitsen olmuyor gitmesen olmuyor ne yapacagimi bende sasirdim artikBenimki de haftaya.3 hafta ara vermiş olucazçok meraktayım bende. Özledim kerataları
Yok canım,bişey yoktur.ben bazen gece nasıl yatıyosam bi tarafa çok yüklendiğimi farkediyorum,ödüm kopuyo hemen.bikere hatta resmen sağdakinin üstüne yatmışım,sabahs kadarda kımıldamadım o gece yorgunluktan.sabah sanki bebek yoktu o tarafta3 haftada ne kadar buyumuslerdir minnaklar benimde dun gece hic agrim olmadi sasirdim harekette etmiyor geceden beri dogru duzgun olmasa yarin sabah gidicem gitsen olmuyor gitmesen olmuyor ne yapacagimi bende sasirdim artik
Canım benimmmcanım sana hayranımm herşeyin şimdiden hazır ve çok güzellerr...
Sabret,öğrenirsin.ama insanın içine doğuyo biliyomusun.ben hiç kız getirmiyodum aklıma,hep erkeğe kayıyodu gönlüm.hatta cinsiyeti öğrenmeye yakın aldığım herşey aslında erkek ürünüymüş,farkında değilim.sonradan farkettim.kıza da uyar denecek bi tek şey yokTeşekkür ederim muhtemelen 4d değildir. Bende bi kaç bişey aldım hepsi beyaz ve krem renk :) Çok heyecanlıyım cinsiyetleri belli olsa neler neler alıcam :)
Canim haklisin esim cok net bi tavir koyamiyo ailesine. Pasif kaliyo 3 erkek kardesi daha var kv kp onlara ses cikaramiYo. Esimi yumusak buluyolar iste. Dedigin gibi bastan alistirdi artik degistirmek zor. Eltim buraya yerlesmiycek muhtemelen ev tutacaklar. Zaten bu evi biz evlendikten sonra dugun parasiyla vs yaptirdik Baska ev yok yani alt kayinvalidemlerin ust bizim. Ne kadar saf misim. Keske bende kiraci olsaydim. Yada baska yerden ev almaya ikna etseydim esimi. Ama cahildim 18 yasindaydim ileriyi goremedim. Kendi elimizle yaptik ona yaniyorum. Insallah bende cok dua ediyorum Rabbim guzel bi kapi acar bize de gozum yok burda valla harcadigimiz paradan da gectim bise vesile olurda umarim kiraci olarak da olsa cikariz burdan...Canım,öyle düşünme.çocuklukta bazen olur böyle.çocuklar çıkarcıdır,işine geldiği zaman dedeyi-babaanneyi daha çok seviyorum diyebilir.bunlara takılmıcaksın,önemli olan özünde ne hissedeceği.büyüdüğünde hiç bir çocuk haksız yere annesini ezipgeçmez emin ol.sen ona doğru insan olması yolunda bıkmadan usanmadan uygun eğitim ve terbiyeyi verdikten sonra evveallah korkuların boş çıkar.gelelim sizinkilere.valla yavrum,ne diyim bilemedim.iki şey olabilir burda.ya eşinin ailesinde kıymetli çocuk kayınbraderin ya da kayınbraderin eşinden daha dişli.ondan çekindiklerinden,eşinden yüz bulduklarından size yükleniyo olabilirler.herhalukarda iş eşine düşüyo aslında.onun duruşu,tavrı,tarzı ailesinin size olan yaklaşımını değiştirebilir.bu saatten sonrada ne değişir dersen,haklısın.ne diyim.dilerim bi sebep çıkar,bi bahane olurda bi an evvel beraber yaşama durumundan kurtulursunuz.eltin olacak kişide aynı apartmanamı gelin gelecek peki?
Ay ne guzel korkma yawrucklarnakawscakainGünaydın kızlarödüm kopuyor yarın sabah 8.30 da doguma giriyorum dualarınızı bekliyorum canlar
Estağfurullah canım benim,bunun için burdayız.ben de olsam bende yazarım tabiki.insan deşildikçe deşiliyor.tanışmıyoruz ama iyi kötü beğeniriz beğenmeyiz herkes bi şekilde fikir alıp veriyo birbirine.hiç öyle düşünme.
Benimkiler haftada bile çok farkediyolar ki 3 haftayı düşünemiyorum3 haftada ne kadar buyumuslerdir minnaklar benimde dun gece hic agrim olmadi sasirdim harekette etmiyor geceden beri dogru duzgun olmasa yarin sabah gidicem gitsen olmuyor gitmesen olmuyor ne yapacagimi bende sasirdim artik
Ay cnm korkma yawrucuklarina kawscaksin.etrfmda bi kac kiai sezaryan oldu cok rahat oluyms endiselenme.Rabbm yardm etsin.bnde bi an once o gunler gelsin istiyorm:)Günaydın kızlarödüm kopuyor yarın sabah 8.30 da doguma giriyorum dualarınızı bekliyorum canlar
Guzel haberler alirsin canm insallahhgünaydın güzelliklerbizim de bugün kontrolümüz var bakalım dr teyzemiz ne söylicek
Senin neler konusacagin benim icin de cok onemli canimgünaydin melek anneler bizim bugun dr kontrolumuz var bakalim neler konusucaz
Canım benimGünaydın kızlarödüm kopuyor yarın sabah 8.30 da doguma giriyorum dualarınızı bekliyorum canlar
Korkma hic canim. Insallah Allahim kolayligini verir. Burda bol bol dua edenin olacak.. hayirlisiyla saglikla kavus insallahGünaydın kızlarödüm kopuyor yarın sabah 8.30 da doguma giriyorum dualarınızı bekliyorum canlar
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur çok heycan yaptım bu günleride gorebildik çok şükür kucağıma alacagimami sevineyim bi daha onları hissedemiycegimemi uzeleyim karmakarışık oldum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAy cnm korkma yawrucuklarina kawscaksin.etrfmda bi kac kiai sezaryan oldu cok rahat oluyms endiselenme.Rabbm yardm etsin.bnde bi an once o gunler gelsin istiyorm:)
Sona yakınsın sende,neden bu kadar seyrek görüyor dr un?Ne güzel bugün herkes doktora gidiyor hayırlı haberlerle gelin inşallah. Ben de bu gidişle doğumda gorucem oğlumu, iki hafta oldu dahs iki hafta sonra gidicez tekrar
Teşekkür ederim canım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağımıza alırız ne bileyim heycan doruktaKorkma hic canim. Insallah Allahim kolayligini verir. Burda bol bol dua edenin olacak.. hayirlisiyla saglikla kavus insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?