2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

valla ben gül böreği , şerbetli tatlı, poğaça bide dışarıda kalınca bayatlamayan bir kurabiye yapıcam inşallah, kek yapıp dondurucuya atan da duymuştum onu yaparmıyım bilmiyorum.. sen ne yapacaksın ?? bizim burda bebek görmeye gelenylere yemek yapılır ama ben yine de yap/ıcam

Açma ve patatesli üçgen börek yaptım iyi oluyor
Pişmiş mi koyuyorsun yoksa pişmeye hazır mı canım?
Şerbetli tatlıyı nasıl koyuyorsun canım yumuşamıyor mu? hiç poğaça koymadım ama kek koydum fena olmuyor ama zaten kek yapmak 15 dakikalık iş pişmesi 1 saat oldugu için onu taze hazırlarım inşaallah.Ay ramazanda kimseyi 10 günlük bebekle yemege falan alamam Bende patatesli rulo börek,peynirli büyük sigara böreği,gül böregi düşünüyorum.Üçgenleride sucuklu yaptım mı tamamdır.ama kurabiye tarifini isterim canım kahveli çikolatalı damlalı kurabiye çok güzel oluyor şiddetle tavsiye ederim

Yavrum,senin hününde yakın.bencesen halıları kaldırmaya başla bugün,ara gelsin alsınlar,yıkamaya ver.ondan sonrada anneciğini ara sana tez elden bi kafın bulup yolladın,şöyle dip köşe cam baca tertemiz etsin,çıksın.halılatında gelince mis gibi serer oturursun.sen bu kocadan ümidi kes,böyle giderse hazırlıksız yakalamıcan allah korusungene varsa analarda vat,kocanda neyse parası öder artık bi zahmet ihmal etme bence,bian evvel taarruza geç

Mozaik yapıp dondurucuya at tatlım,en büyük cankurtaranım benim.bide bayatlamayan nişastalı kurabiyeler var,mantar kurabiye mesela.onu da çok sever ve yapardım

Pişirip koyuyorum canım taze gibi oluyor bende Şerbetli tatlı yapıp serbetini en son vermeyi düşünüyorum

Çamlıcadaki köşkler resturant mı canım?ne var içeriğinde?fiyatlar nasıl?çamlıcanın delisiyim zaten.çınaraltı iyiymiş,çocuk parkı vs si var mı? Malum biz çocuklu aileyiz :)

canım bu arada ben seni tebrik edemedim hpafta sonu telefondan giriyorum fazla yazamıyorum :) kızın olacakmış tebrik ederim Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah
çok saol canm.hep hayrlı evlat olsun sağlıklı olsun die dua ettm.hepimizn çoçuklarıda hayrlı ve saglkli olsun cnm:)

bizimkiler oruç tutmaz ki tatlım o yüzden mecbur sabah gelirlerse kahvaltı öğlen veya akşam gelirlerse yemek beklerler... yemek haricinde çayın yanında da tatlı beklerler... şerbetli tatlıyı da canım pişirip atıyorum şerbetini ikram edeceğim zaman kaynatıp koyuyorum.. kurabiyenin tarifini veririm bi ara hem çok lezzetli hem çok pratik epeyde dışarda kalabiliyor bayatlamıyor malzemesinde de bişey yok çok pratik..

Mozaik yapıp dondurucuya at tatlım,en büyük cankurtaranım benim.bide bayatlamayan nişastalı kurabiyeler var,mantar kurabiye mesela.onu da çok sever ve yapardım

evet mozaik pasta kesinlikle bir kurtarıcı onu da yapabilirim

Doğu da tutmayanda varmıymış? Çok şaşırdım

Çamlıcadaki köşkler resturant mı canım?ne var içeriğinde?fiyatlar nasıl?çamlıcanın delisiyim zaten.çınaraltı iyiymiş,çocuk parkı vs si var mı? Malum biz çocuklu aileyiz :)
Beltur'a bağlı canım hem cafe hem resturant var, fena değil fiyatları. tam aile mekanı korunun içinde ist.kısmen ayaklarının altında küçük bir camiside var yanında çocuklar için park.bazen cafe kısmından çıkıp çocukları izlemek için çimenler orturuyorum nefis bir havası var. sen bu anlatımın üzerine haftaya gelirsin artık Çınaraltında oturacak yer bulursan ne ala şekerim orada park bırakırlar mı? Düşün dün 8 de oradaydık ve %30u doluydu
Tam ehli keyiflermiş sizinkiler yemeseler olmaz sanki büyük konuşmayayım ama çay dışında yemek ,iftar ,sahur alamam.Kısmetse bayram sonrası kuran okutacağız o vakit toplanırlar bir kalemde büyük çogunluğunu atlatmış olurum Tarif için şimdiden sağolasın şeker

Canım ben varım senle yarışacak bugün 15 gün oldu ev temizlenmeyeli oooohhhh,toz toak içinde ne rahatızbu haftasonu yapacaktık eşimle,şu yeğen meselesi çıkınca kaldı.canım,duvarları nasıl sildiriyosun kadına?aynı gün hem ev işi hem duvarlar vs bitebilirmi?yoksa önce gelip kapı-duvar silip,başka günde ev içinmi gelecek bende 30-32. Haftalardan sonra Allah nasip ederse başlıycam,o yüzden soruyorum.ben birde halıları vereceğim yere koltuk yıkama da yaptırmak istiyorum.salonda nefret ettiğim siyah kadife döşeme bi koltuk takımım var,mobilyadan beter toz topluyor ve gösteriyor normal temizlikte bile yarım saat koltukları süpürmekle geçiyor bide bebek odası yaptığımız odada bi ikea köşe koltuğum vardı,onuda vermeye kıyamadığım için getirip salona koydum.onunda bi temizlik görmesi lazım.çok iş var çoooookkkkk...

Çok şaşırdım gerçekten.denk gelmemişim demekki.

işin komik tarafı oruç ttumadıkları halde de iftara çağrılmayı bekliyorlar

İlk defa alacağım bu kadını arkadaşım önerdi,gerçi ilk defa eve birini alacağım.arkadaşımın evi 4+1 mutfak ve banyosu da çok büyük sabah 8 akşam 6 arasında bitiriyor dedi ki evini gör herşey açık renk ve temizlikten titriyor.140 tl alıyor yapsın valla. ortada halı olmayacak ve de sermeyecek,çoluk çocukta yok evde 110 metrekare.para kolay kazanılmıyor.çocuklar büyüsün at o koltukları

kızlar Adıyamanda bir çok kişi duvarları silmiyor yıkıyor bildiğiniz evin içinde hortumla duvar yıkıyorlar tabi parke olmayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…