2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

inşallah canm ama okuyorm kalbi durmuş hıc belırtı vermeden kendı doktorm 15ınde gel dedı ama ben yarn ıcn baska doktordn randevu aldm bı goreym ıcm rahatlasn
Kötü örnekleri okuyup stress yapman doğru değil.olumlu düşün olumlu olsun.internet denen deryada öyle bir bilgi kirliliği ve fazlalılığı varki zaten kafayı yedirtiyor okudukça.

Maydonoz çok güzel ödem atıyo,tazesinden yıkayıp yıkayıp yesen sakıncası olurmu ki

Ya kızlar şişlik bi yana şekeriyle kafayı bozmuş bi ben miyim ya kimsenin böyle bi sıkıntısı yokmu benden başka?hayır,konuşup fikir alıp vermek istiyorum biriyle ama herkesin şekeri yerinde galibaher hün sabah aç-tok ölçerek takip ediyorum ve not alıyorum tlnuma gün gün.arada bi dalgalanmalar oluyo,neye bağlayacağımı şaşırdım.çok fazla kafama taktım bu işi.yok mu benimle dertdaş olan

Yok galiba maydonoz olayını bilmiyorum araştırmam gerek canım.yada doguma kadar sabredeceğim

gece uyku arasinda kasintiyla uyanip hart hart kasiya kasiya kollarim yorulup dinlendirip kasimaya devam eden biri olarak cok iyi anliyorm seni canim benim.bugun hava inanilmaz sicak kapriyle ciktim evden utandim valla cocuk gibi bacaklarimin heryeri kasinti yarasi Gecer insallah az kaldi artik sabirr. Sonumuz guzel olcak insallah

Yok galiba maydonoz olayını bilmiyorum araştırmam gerek canım.yada doguma kadar sabredeceğim
Ben ilk 3 ay zararliymis diye duydum canim maydanozu. Simdilerde kahvaltida naneyle maydanozu azcik limonlayip azcik da zeytinyagiyla lop lop goturuyorum. Cok da canim istiyo zaten. Anneme filan sordum bise olmaz dediler. Hem demir iceriyo faydasi olur dediler. Ama bilimsel bi kaynagim yok Zararsiz olduguna dair. Canim cekiyo diye yiyorum bakalim...

bende şeker problemi yok ama şeker hastası arkadaşlarımdan biliyorum beslenme tarzını çok değiştirmen gerekiyor sadece tatlı anlamında değil karbonhidrat beyaz pilav patates meyveler de arttırıyor mesela günde bir meyveden fazla yememen lazım. bir de sinir stres de şekeri olumsuz etkiliyor. sen iyisi mi doğurana kadar bir sahil kasabasına yerleş sakin sessiz

Kizlar cok is var bugun coooook en iyisi totoyu biranonce kaldirip baslamak
Aynen kaç gündür yıkayıp yıgıyorum hala makina çalışıyor,iptekiler kuruyacak,bir makina daha var o bitince vede gücüm kalırsa ütü yapacagım .tabi yemekte var uçuşa geçer ben
Gelir bakarım yine sizlere öpüyorum muhabbetle

Birbirinden güzel anne adayları hep sizi okuyarak transfer sonrası dönemimi rahat geçirdim ikinci denemem de hamile kalmıştım ama malesef kaybetmiştik bebeğimiz
Rabbim 3.deneme de yüzümüzü güldürdü şükürler olsun 13.gun değeri 1287 nasıl sizce ikiz olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…