Kötü örnekleri okuyup stress yapman doğru değil.olumlu düşün olumlu olsun.internet denen deryada öyle bir bilgi kirliliği ve fazlalılığı varki zaten kafayı yedirtiyor okudukça.inşallah canm ama okuyorm kalbi durmuş hıc belırtı vermeden kendı doktorm 15ınde gel dedı ama ben yarn ıcn baska doktordn randevu aldm bı goreym ıcm rahatlasn
Maydonoz çok güzel ödem atıyo,tazesinden yıkayıp yıkayıp yesen sakıncası olurmu kiSadece bol su iç,tuzsuz ye yürü dedi ama yürüyünce bu sıcakta daha çok şişiyorum.Suyu çok içmeye çalışıyorum an itibari ile
1 litre içtim az tuzlu yiyorum ama maşaallahı var bir şikayet bitiyor digeri başlıyor.şükür diyorum sabırla beraber...
Biz ne desek boş ama herkesin vücudunun tepkileri farklı .Bana kalırsa en yakın saglık ocagına git kalp atışını dinle rahat edersin ,bende ilk zamanlar öyle hissederdim hooop koşa koşa sağlık ocağına
Ya kızlar şişlik bi yana şekeriyle kafayı bozmuş bi ben miyim yaSadece bol su iç,tuzsuz ye yürü dedi ama yürüyünce bu sıcakta daha çok şişiyorum.Suyu çok içmeye çalışıyorum an itibari ile
1 litre içtim az tuzlu yiyorum ama maşaallahı var bir şikayet bitiyor digeri başlıyor.şükür diyorum sabırla beraber...
Biz ne desek boş ama herkesin vücudunun tepkileri farklı .Bana kalırsa en yakın saglık ocagına git kalp atışını dinle rahat edersin ,bende ilk zamanlar öyle hissederdim hooop koşa koşa sağlık ocağına
Yok galibaYa kızlar şişlik bi yana şekeriyle kafayı bozmuş bi ben miyim yakimsenin böyle bi sıkıntısı yokmu benden başka?hayır,konuşup fikir alıp vermek istiyorum biriyle ama herkesin şekeri yerinde galiba her hün sabah aç-tok ölçerek takip ediyorum ve not alıyorum tlnuma gün gün.arada bi dalgalanmalar oluyo,neye bağlayacağımı şaşırdım.çok fazla kafama taktım bu işi.yok mu benimle dertdaş olan
Yok galibamaydonoz olayını bilmiyorum araştırmam gerek canım.yada doguma kadar sabredeceğim
gece uyku arasinda kasintiyla uyanip hart hart kasiya kasiya kollarim yorulup dinlendirip kasimaya devam eden biri olarak cok iyi anliyorm seni canim benim.bugun hava inanilmaz sicak kapriyle ciktim evden utandim valla cocuk gibi bacaklarimin heryeri kasinti yarasiGün henüz aymadan uyanık olanlara Günaydınlar olsun.bugunde yeni olmayan ama yeniden hortlayan problemle karşınızdayizödeme bağlı olarak şişen ellerde milyonlarca karınca gezmesi ve uyuz gibi kasinması uykumun arasında ellerimi karyolanin başına surte surte ateş çıkaracaktim nerdeyse şu kadarcık yazıyı yazmak bile 10 dakikami aldı.sona yaklaştıkca hergün yeni birseyler çıkıyor .hayırlısı olsun
Ben ilk 3 ay zararliymis diye duydum canim maydanozu. Simdilerde kahvaltida naneyle maydanozu azcik limonlayip azcik da zeytinyagiyla lop lop goturuyorum. Cok da canim istiyo zaten. Anneme filan sordum bise olmaz dediler. Hem demir iceriyo faydasi olur dediler. Ama bilimsel bi kaynagim yok Zararsiz olduguna dair. Canim cekiyo diye yiyorum bakalim...Yok galibamaydonoz olayını bilmiyorum araştırmam gerek canım.yada doguma kadar sabredeceğim
Ben bu seker olayinin hic uzerinde bile durmadim canim
şimdi yiyin de emzirirken yemeyin sütü kesiyormuş.Maydonoz çok güzel ödem atıyo,tazesinden yıkayıp yıkayıp yesen sakıncası olurmu ki
Çaldırayım sen açınca üfleyeyim miahahaha evet ya ben girip girip bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum siz girince çaldırın beni
Ya kızlar şişlik bi yana şekeriyle kafayı bozmuş bi ben miyim yakimsenin böyle bi sıkıntısı yokmu benden başka?hayır,konuşup fikir alıp vermek istiyorum biriyle ama herkesin şekeri yerinde galiba her hün sabah aç-tok ölçerek takip ediyorum ve not alıyorum tlnuma gün gün.arada bi dalgalanmalar oluyo,neye bağlayacağımı şaşırdım.çok fazla kafama taktım bu işi.yok mu benimle dertdaş olan
Aynen kaç gündür yıkayıp yıgıyorum hala makina çalışıyor,iptekiler kuruyacak,bir makina daha var o bitince vede gücüm kalırsa ütü yapacagım .tabi yemekte varKizlar cok is var bugun coooooken iyisi totoyu biranonce kaldirip baslamak
Kizlar cok is var bugun coooooken iyisi totoyu biranonce kaldirip baslamak
Çaldırayım sen açınca üfleyeyim mi
kolay gelsin canımAynen kaç gündür yıkayıp yıgıyorum hala makina çalışıyor,iptekiler kuruyacak,bir makina daha var o bitince vede gücüm kalırsa ütü yapacagım .tabi yemekte varuçuşa geçer ben
Gelir bakarım yine sizlere öpüyorum muhabbetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?