• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bencede doktora nıye baskı yapayım bı bıldiği vardır 1 tane yollasın ozaman
Sana iki tane koymak istiyorum ne dersin derse fikrini kararını belirt tabi.ikiz bebek istiyosan kabul et,ama bunu transferden önce çok iyi düşünmem,eşinle oturup konuşup ona göre karar vermen lazım.

hehe ama öyle diyorlar tosun bebekler sonrasında zayıf oluyorlarmış hep :)
dişeti kanaması da çok kötü ya bende çok az oldu ama bende de buraya da yazıyorumya habire burnum kanıyor işte. bir sabah kalkacağım burnum yerinde olmayacak diye korkuyorum bazen :KK70:
Allah sifani versin canim biraonce hala mi kaniyo yaa.. benimde dislerim fircalarken mutlaka kaniyo ve uzun sure durmuyo:KK43: dis konusunda cok hassastim hef yemegin arkasina fircalardim kaniyo diye uyuz oluyorm sadece yatakrken fircaliyorum artik:KK51:

Gerçekten öyle canım.Allah sabır versin bize.burçlara karşı olmayan inancım ikizler burcuyla olacak neredeyse.çok zor,alışması,sabretmesi,idare etmesi,yöntem üretmesi çok zor.neye ne tepki verir belli değil,tutarsız karakterler.insanın eşinin tanımadı mümkün olmayan insan tipi ikizler.sağı solu,önü arkası belli değil.o kadar yorucu ki yılıyor insan.ben yapım gereği ikili ilişkilerimde tartışmaya gideceğini gördüğüm konularda cevap verip buna zemin hazırlamam.en büyük tepkim susmam ve tek kelime etmememdir.tabi anlayana! O konuşur konuşur,tek kelime etmem.mevlananın dediği gibi "edepli edebinden susar,edepsiz ben susturdum zanneder" misali belkide susturduğunu sanıyor.iki gündür oldukça mesafeliyim mesela,tüm şirinliği üzerinde beyefendinin.öpücükler,bi isteğin varmı demeler vs.. Ben de babama benzerim,acayip kinciyimdir,kolay unutmam,kolayda topatlanamam.bu yok,hemen kılık değiştiriyo.başak burcuyum ben mesela,mantığım önde gider her zaman.tutarlılık çok önemlidir benim için,planlıyımdır ve planladığımın dışına çıkmak acayip sinirlerimi bozar.bunda yok,sabah başka konuşur,öğlen değişir,yola çıkarsın hiç akılda olmayan bişey önerir,uymayıncada takıntılı,obsesif olan ben olurum!ayyy hangi birini anlatayım.
Cok iyi anliyorum. bizde de esim hep sutten cikmis ak kasik olur. Ben olaylari hemen unutamadigim icin mesafeli durdugumda sustugumda yada ciddiye almadigimda sorunlu psikopat olurum...ozunde cok iyidir esim cok merhametlidir. Duygusaldir her zaman disa yansitmasa da.. ama benimle bi problemi var galiba bana gelince enteresan bi kisilik... cozemedim cozmeye calismayi da biraktim :63:

Ben iflah olmam kizlar:KK14: kendi kendime oyle cok is cikardim ki :KK12: oglumun hazirliklari bitti bitecek derken bu aksam ne kadar kiyafetim varsa yigdim odaya oturdum dogumdan sonra giyebileceklerimi sectim. Gecen yaz giydigim kucucuk s beden tisortlere 26 27 beden kotlarima baktim ic ceke ceke..:-). giyebileceklerimle giyemeyeceklerimi ayirdim ama yerlestirme isine gelince biraktim odanin orta yerinde oylece duruyorlar:KK51: aslinda yapmam gereken bi isti ama acelesi yoktu :KK20: yarnda hic ellemem sanirim. Esim kahvaltiya yanima gel dukkana dedi. Dukkana gidersem oglene kadar gelmem eve. Yalniz bi konuda sevindim baya bi genis kiyafetim varmis alisverise gerek yok :KK54: bide esim giciklik verdi cora cocuga ver o gecen yazdan kalma kiyafetleri bida nerde icine girecen onlarin die. Gorecek o uyuzz eski kiloma dusersem yuz gorumlugu konusunda besi biyerde bile takarim demisti. Aldiracm o besi biyerdeyi. Onceden verdim kilo yine veririm. kesinlikle kararliyim eski kiloma dusecem ne yapip edip. Hem oglumun yaninda da guzel anne olucamm:KK68: :KK68:

taze annemiz gelmiş hoşgelmiş :):) umarım herşey yolundadır, meleklerin nasıllar iyiler mi?? sezeryan sonrası sen nasılsın bize tavsiyen veya söylemek istediğin biyeyler var mı ? bizi bilgilendirin noolurrrrrrrrrrr.......
hosbuldum canim
iyiler cok sukur teyzeleri. Bir tanesi gazman gibi canima okuyor. Digeri de daha sakin masallah
ben de toparlandim. Ben hastanede gaz olayindan dolayi cok kotu olmustum. Ilk 3 gun sonra duzeldim. Tavsiye edebilecegim tek sey yaniniza rezene goturun kizlar. Dogumdan sonra icmeye baslayin. Ben rezeneyi icince cocuklar da rahatliyor cok afedersiniz bende. Hastanede o kadar iskenceyi eziyeti bosuna cekmisim dedim. Baska aklimda suan bisey yok. Sorarsaniz yazarim :)

Hm ozaman is değişir canım Güle güle giy boşver :KK19:

Evet canım benim oğlan acelecı çıktı 2 hafta verdi doktor bakalım ne olacak.o_O Senin pasalarla aran nasıl gidiyor. Yaramazlık yapıyorlar mı:KK48:
hayirlisi olsun. Cok da kotu degil 37 Oluyorsunuz. Bebekler kucagimdayken zamani farketmiyorum. Haftalarin ilerlemis :))
Yaramazlik yapmazlar mi hem de nasil. Hani geceleri uyuyamazdim ya hamileyken yazardim size. 1.30 3.30 5 nobeti filan diye. Suanda da ayni saatlerde ayaktayiz. Sabah baba ise gidince biraz uyuyoruz. Hamileykende oyle olurdu.
Hamileler cok uyur diyen kisiyle erken dogan bebekler surekli uyur diyen kisi ayni mi simdi ben onu bulmaya calisiyorum :))
hic uyumuyorlar sagolsunlar.

ay canım iyi fırsat bulup da girmişsin.
nasıl her şey yolunda mı? rutin oluşturabildin mi?
bebekler nasıl? günlerin nasıl geçiyor anlatsana biraz
cok sukur zamanla oturuyor hersey ama rutin oluyor mu hayir. Belki rutin olusturmak icin de zaman gerwkiyor bilmiyorum. Soyle bir ornek vereyim. Dun saat 13.30 da kahvalti masasina oturdum :))
bizim biraz cis problemimiz var. Kesik kesik ve bazen aciyla yapiyorlar. Dr normal ama takip edelim dedi. Bakalim ikinci kontrolu bekliyoruz. Onun disinda dedigim gibi biriyle ciddi gaz sikintisi yasiyoruz. genel olarak iyiyiz Elhamdulillah
bence ben anlatmayim canim. Zaten ikizler anlatilmaz yasanir suan aynen o durumdayiz :))

Bu arada aklimdayken soyleyim. Allah O OzlTzk den razi olsun o yazmisti daha once. Mutlaka ciddiye alin ve yaninizda bulundurun.
Tahin yagi super bisey gogus ucu yarasi icin. Ozellikle sutum gelmese de ben hastanede pompayla filan cabalayacam diyorsaniz hastaneye de goturun.
Yaninizda cay kasigi olsun hastanede ilk gelen kolostrum denen sutu bebege vermek icin cok iyi oluyor. Benimkiler ememedigi icin kasikla verdim. Ustelik cay kasigi gibi birsey bulamayip koca hastanede corba kasiginin sapiyla verdim ama cok sukur verdim :))

Gün henüz aymadan uyanık olanlara Günaydınlar olsun.bugunde yeni olmayan ama yeniden hortlayan problemle karşınızdayiz:KK76:ödeme bağlı olarak şişen ellerde milyonlarca karınca gezmesi ve uyuz gibi kasinması:KK43: uykumun arasında ellerimi karyolanin başına surte surte ateş çıkaracaktim nerdeyse:KK48: şu kadarcık yazıyı yazmak bile 10 dakikami aldı.sona yaklaştıkca hergün yeni birseyler çıkıyor .hayırlısı olsun:KK51:

İyi aksamlar kizlar omertcan omertcan bayildim duzenine pasalar saglikli guzel gunlerde giysinler insallah .. sensizim89 sensizim89 aslimda bu doğum olayi olagan disi bem artik oyle dusunuyorum nasil gerekirse o an oyle dogrucaz planlamiyorum artik hic biseyi onemli olan gununde olsunda saglikli olsun bebisler :KK66: melina1983 melina1983 marulun dibine gomdunmu dilekleri :KK66: gec kaldik yaaa bende bugun senin yazini gorunce ogrendim uzuldum yetisemedik diye ve diğer arkaslarim hepinize slm lar..

yok canım gömmedim kaçırdım gününü diye :(

İnsan unutuveriyor işte,çok zor bişey tabi.insanı zor durumlara sokabiliyor.anneanneciğin için çok üzüldüm:KK43: japonyada bunun yarışması var hatta,afedersin vajinasında yumurtayı sıkıp kıran kadınlar var:KK48: dikkatli olmak lazım,bide doğumdan sonra sırt üstü yatıp sadece popoyu yukarı kaldırarak aynı sırada vajeni sıkmakta öneriliyor.

taylandda da neler yapıyorlar biz tabi o kadar efektif kullanamayız da vajinamızı ileride tuvalet sorunumuz olmasın yeter :KK70:
şu doğumu bir atlatalım başlarız ufak ufak egzersizlere...

Allah sifani versin canim biraonce hala mi kaniyo yaa.. benimde dislerim fircalarken mutlaka kaniyo ve uzun sure durmuyo:KK43: dis konusunda cok hassastim hef yemegin arkasina fircalardim kaniyo diye uyuz oluyorm sadece yatakrken fircaliyorum artik:KK51:

geçen haftaki kadar kötü değil o yoğunlukta gitse kbb ye gidip yaktıracaktım ama şimdilik idare ediyorum :KK51:

hosbuldum canim
iyiler cok sukur teyzeleri. Bir tanesi gazman gibi canima okuyor. Digeri de daha sakin masallah
ben de toparlandim. Ben hastanede gaz olayindan dolayi cok kotu olmustum. Ilk 3 gun sonra duzeldim. Tavsiye edebilecegim tek sey yaniniza rezene goturun kizlar. Dogumdan sonra icmeye baslayin. Ben rezeneyi icince cocuklar da rahatliyor cok afedersiniz bende. Hastanede o kadar iskenceyi eziyeti bosuna cekmisim dedim. Baska aklimda suan bisey yok. Sorarsaniz yazarim :)

hayirlisi olsun. Cok da kotu degil 37 Oluyorsunuz. Bebekler kucagimdayken zamani farketmiyorum. Haftalarin ilerlemis :))
Yaramazlik yapmazlar mi hem de nasil. Hani geceleri uyuyamazdim ya hamileyken yazardim size. 1.30 3.30 5 nobeti filan diye. Suanda da ayni saatlerde ayaktayiz. Sabah baba ise gidince biraz uyuyoruz. Hamileykende oyle olurdu.
Hamileler cok uyur diyen kisiyle erken dogan bebekler surekli uyur diyen kisi ayni mi simdi ben onu bulmaya calisiyorum :))

cok sukur zamanla oturuyor hersey ama rutin oluyor mu hayir. Belki rutin olusturmak icin de zaman gerwkiyor bilmiyorum. Soyle bir ornek vereyim. Dun saat 13.30 da kahvalti masasina oturdum :))
bizim biraz cis problemimiz var. Kesik kesik ve bazen aciyla yapiyorlar. Dr normal ama takip edelim dedi. Bakalim ikinci kontrolu bekliyoruz. Onun disinda dedigim gibi biriyle ciddi gaz sikintisi yasiyoruz. genel olarak iyiyiz Elhamdulillah
bence ben anlatmayim canim. Zaten ikizler anlatilmaz yasanir suan aynen o durumdayiz :))

bu arada sen zaten az kilo almıştın doğumdan sonra gitti mi birazı ? göbek falan ne durumda?

Gün henüz aymadan uyanık olanlara Günaydınlar olsun.bugunde yeni olmayan ama yeniden hortlayan problemle karşınızdayiz:KK76:ödeme bağlı olarak şişen ellerde milyonlarca karınca gezmesi ve uyuz gibi kasinması:KK43: uykumun arasında ellerimi karyolanin başına surte surte ateş çıkaracaktim nerdeyse:KK48: şu kadarcık yazıyı yazmak bile 10 dakikami aldı.sona yaklaştıkca hergün yeni birseyler çıkıyor .hayırlısı olsun:KK51:

ay canım yaa çok geçmiş olsun doktorun ödem için bir şey söyledi mi?

hosbuldum canim

Aynen canım herşeyin hayırlısı. Senle yavrularina mutluluk ne güzel yakışmış. Hep böyle güzel bir aile olun.:KK68: Yaramazlık yapması, diğerinin uslu olması çok hoş. Denge kuruyorlar annesi. Ya ikiside yaramaz olsaydı vay haline:KK48:

Back