2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

O bendede pluyo yaa doktora sormayi unuttum nedir bu diye
sorarsan bana da söyle canım..

valla ben altın falan beklemiyorum hatta hiçbişey beklemiyorum ama bi çiçek alsa hayır demem benim odundan sabah cebinden para aldım ben kendime ayakkabı alıcam anneler günü geliyo dedim mesajı aldıysa tabi

ayy bak bu iyi fikirmiş ben de evdekileri götürüp kolların kestireyim mervecim aklınla bin yaşa

evet canım rezene çayını hemen listemize yazalım.. çay bardağı ve çay kaşığını arkadaşımda söylemişti onu da not alıyorum hemen :)

ahh ahh bana hiç şişlik deme olmadı olmadı bu son iki gündür ayaklarım davul gibi artık babetlerimi giymekte zorlanıyorum ve bugünlerde düğünlerimiz var ne giyicem ben ayakkabı olarak ?? siz ne giyiyorsunuz kızlar rahat bişey ?

O bendede pluyo yaa doktora sormayi unuttum nedir bu diye
sorarsan bana da söyle canım..

valla ben altın falan beklemiyorum hatta hiçbişey beklemiyorum ama bi çiçek alsa hayır demem benim odundan sabah cebinden para aldım ben kendime ayakkabı alıcam anneler günü geliyo dedim mesajı aldıysa tabi

ayy bak bu iyi fikirmiş ben de evdekileri götürüp kolların kestireyim mervecim aklınla bin yaşa

evet canım rezene çayını hemen listemize yazalım.. çay bardağı ve çay kaşığını arkadaşımda söylemişti onu da not alıyorum hemen :)

ahh ahh bana hiç şişlik deme olmadı olmadı bu son iki gündür ayaklarım davul gibi artık babetlerimi giymekte zorlanıyorum ve bugünlerde düğünlerimiz var ne giyicem ben ayakkabı olarak ?? siz ne giyiyorsunuz kızlar rahat bişey ?

Kızlar erken dogururum diye odum kopuyor. 5 saatte bir ilaç alıyorum. Dun akşam doktor a gittim sancı çıkmadı. Bebeğim 2. 800 gr acilma yok dedi yarın tekrar kontrolüm var inşallah oglum biraz daha durur

canım inşallah biraz daha durur. ama kilosu çok iyi maşallah o yüzden telaş etme zaten 32 sonrası emme refleksi ve ciğerler de gelişiyor. stres olma olacağına bırak. 2 kg sonrası zaten bebekler prematüre sayılmazlar. 2 hafta daha durursa da 37 haftadan sonra da prematüre sayılmıyor.

canım ben aylardır aynı ayakkabıyı giyiyorum. hafif dolgulu cırtcırtlı spor ayakkabısı. yani şöyle söyleyeyim eylülden beri giyiyorum. çok da sevdiğim bir ayakkabı ama nefret ettim resmen.

Yine karnım da kasılma hissediyorum. Sancim 100 e çıkmış onu hissetmiyordum. Doktor diyor hissetmiyor musun Hayır sadece belim ağrıyor diyorum. Artık hayırlısı olsun yapacak bişey yok

Kızlar erken dogururum diye odum kopuyor. 5 saatte bir ilaç alıyorum. Dun akşam doktor a gittim sancı çıkmadı. Bebeğim 2. 800 gr acilma yok dedi yarın tekrar kontrolüm var inşallah oglum biraz daha durur

canım geçmiş olsun öncelikle, içini ferah tut ben ne zaman doktora gitsem bugün yarın doğurursun dediler çok şükür bu zamana geldik. Duanı et, kendini takip et, kanama, aşırı sıvı ve ritmik kasılmayla birlikte sancın yoksa bol bol dinlenerek şu 2 haftayı da atlat inşallah; şimdi doğsa bile çok sıkıntınız olmaz... Allah'ın izniyle ama sen dikkat et kendine gerisini Allah'a bırak..

size bişe sorcam ablalarım:))sizce ben doktoruma 2 embrıyo koyma konusunda baskı yapmalı mıyım aklım çoook karıstı
Doktorun en iyisine karar vericektir bende iki embriyo istemistim doktorum zayif oldugum icin ikiz tasiyamicagimi soyledi tek embriyo koydu o da tuttu allah a sukur

Sağol canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun seninde yardımcın olsun. Sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil

Öyle maalesef... 100 tane iyi huyu var desem hep bu yönleri aklıma gelince iyi huylarının ne anlamı var şimdi diyorum

Bu haftalarda aşırı bulantı kusma vs nin dışında gebeliğe dair bi belirti gözlenmez zaten şekerim.ne karnın bellidir,ne bebek hareketlerini hissedebilirsin.bebek yok gibi fln diye düşünüp stress yspman yersiz olur.var olan bi bebek durup dururken hiç bi belirti vermeden yok olacak hali yok,Allah korusun bu haftalarda gebeliğin sonlanacak olsa sancıyla birlikte kanaman vs olur.farkedilmeyecek bişey değil yani.12. Haftaya ysklaşmışsın,12. Hafta 1. Trimesterın sonu demek.yani gebeliğe bağlı bi çok belirti ve şikayetin yok olduğu 2. Trimestera griyosun.bazıları doğuma kadar çekiyor bu şikayetleri bazıları da gayet sıkıntısız atlatıyo.boşuna vesvese yapma bence

ay canım yaa çok geçmiş olsun doktorun ödem için bir şey söyledi mi?
Sadece bol su iç,tuzsuz ye yürü dedi ama yürüyünce bu sıcakta daha çok şişiyorum.Suyu çok içmeye çalışıyorum an itibari ile
1 litre içtim az tuzlu yiyorum ama maşaallahı var bir şikayet bitiyor digeri başlıyor.şükür diyorum sabırla beraber...
Biz ne desek boş ama herkesin vücudunun tepkileri farklı .Bana kalırsa en yakın saglık ocagına git kalp atışını dinle rahat edersin ,bende ilk zamanlar öyle hissederdim hooop koşa koşa sağlık ocağına

inşallah canm ama okuyorm kalbi durmuş hıc belırtı vermeden kendı doktorm 15ınde gel dedı ama ben yarn ıcn baska doktordn randevu aldm bı goreym ıcm rahatlasn

lizz_1702 Babet mi o neydi yahu.İki tane spor ayakkabım var biri folloş gibi oldu şiştiğimde onu sıkıldığımda diğerini giyiyorum.düğün dernek olunca ben gitmiyorum eşim gidip takısını takıp geliyor.100 kilo ile milletin bakışlarının altında çok rahatsız oluyorum gerek görmüyorum gitmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…