Heyecan yapmıştır annesiSağlık Ocağına gittim Bebeğin kalp atışı biraz yüksek dedi yarın Dr gidecem inş bir sıkıntı yoktur bu konuda bilginiz varmı kızlar
Canım maddiyata bakıyor bu iş biraz bide oturduğun semte yakınlık uzaklıkta önemli.kadıköy florance nightengale de tansel bey var,şiddetle tavsiye ederim,alanında tekdir.hastane sgk anlaşmalı değil,muayneleri de 260 tl fln,kadıköy özel şifa da mehmet uludoğan var,keza o da öyle,türkiyede sayılı jinekologlardan.birde pendik kurtköyde özel ersoy hst de esra aydın şahin var(benim dr um), mükemmel bi kadın.genç,dinamik,pozitif ve çok eğitimli.cerrahpaşa mezunu.hastane sgk anlsşmalı,muayenelerde 50tl fark ödeniyor,doğum da ikiz için sezeryan fiyatı 1.600tl fln.önerebileceklerim bunlar.Allah tamamına erdirsin.Herkese merhaba . 16 haftalık ikiz gebeyim. doktorumda kararsızım, takip ve doğum için ikiz gebeliklerde uzman doktor ve hastane tavsiyelerinizi paylaşır mısınız lütfen. dr.ndan memnun kalan arkadaşlar beni yönlendirir misiniz. şimdiden herkese teşekkürler. İstanbul, Anadolu.
Hemen doktora git kontrol ol. Şüphe duymak iyi bişey değil. Ne olur neolmaz
canım akıntı da olabilir ya da artık idrar torbamız çok zorlanıyor kaçak da olabilir ama bence mutlaka doktora git...
Canım bide bu su gibi olmuyormuş sumuk gibi uzuyormus ılık geciyormus sen şimdi takip et beyaz iç çamaşırı giy rengi sarımsı oluyormuşyani çok değil ilk kez bugün oldu ama idrar da değil hani öksürünce, hapşırınca ya da çok gülünce baskıdan dolayı kaçırma oluyor ama onu fark ediyorum bunda hiç fark etmedim, böyle bişeymi suyun gelmesi fark etmiyor mu insan ??
yani çok değil ilk kez bugün oldu ama idrar da değil hani öksürünce, hapşırınca ya da çok gülünce baskıdan dolayı kaçırma oluyor ama onu fark ediyorum bunda hiç fark etmedim, böyle bişeymi suyun gelmesi fark etmiyor mu insan ??
Kız su geldimi foşşş diye gelir,önle çiş gibi ucun ucun kaçmazyani çok değil ilk kez bugün oldu ama idrar da değil hani öksürünce, hapşırınca ya da çok gülünce baskıdan dolayı kaçırma oluyor ama onu fark ediyorum bunda hiç fark etmedim, böyle bişeymi suyun gelmesi fark etmiyor mu insan ??
Eki Görüntüle 1518579 Eki Görüntüle 1518580 Eki Görüntüle 1518581 Eki Görüntüle 1518582 Eki Görüntüle 1518583 Eki Görüntüle 1518584 Eki Görüntüle 1518585 Eki Görüntüle 1518586 Eki Görüntüle 1518587 Eki Görüntüle 1518588 Eki Görüntüle 1518589
Yıkandık,paklandık,ütülendik ve yerleştik bizooooohhhhhh,deymryin keyfimize kızlar,tek yakın arkadaşlarımla,sizlerle paylaşmakta sakınca görmüyorum
Ayy ne guzel magaza gbi olms:)bu kadar cok kiyafet aliniyomu.cok gzl goruyo.darsi bzlere:)Eki Görüntüle 1518579 Eki Görüntüle 1518580 Eki Görüntüle 1518581 Eki Görüntüle 1518582 Eki Görüntüle 1518583 Eki Görüntüle 1518584 Eki Görüntüle 1518585 Eki Görüntüle 1518586 Eki Görüntüle 1518587 Eki Görüntüle 1518588 Eki Görüntüle 1518589
Yıkandık,paklandık,ütülendik ve yerleştik bizooooohhhhhh,deymryin keyfimize kızlar,tek yakın arkadaşlarımla,sizlerle paylaşmakta sakınca görmüyorum
Sağolasın,canım benimay canım nasıl güzel olmuş ellerine sağlık. ben de her şeyi yerleştirince yıkayıp ütüleyip bir rahatlamıştım. ellerine sağlık, artık bol bol dinlenme zamanın bundan sonra...
Teşekkür ederimAyy ne guzel magaza gbi olms:)bu kadar cok kiyafet aliniyomu.cok gzl goruyo.darsi bzlere:)
Hepsi çok güzeller canım Rabbim Güle güle giydirmek kullanmak nasip etsin. Toplarida var şimdiden abileri ile oynamak nasip etsinEki Görüntüle 1518579 Eki Görüntüle 1518580 Eki Görüntüle 1518581 Eki Görüntüle 1518582 Eki Görüntüle 1518583 Eki Görüntüle 1518584 Eki Görüntüle 1518585 Eki Görüntüle 1518586 Eki Görüntüle 1518587 Eki Görüntüle 1518588 Eki Görüntüle 1518589
Sağolasın,canım benimaynen öyle gücüm olsun da hep gezeyim artık
Eki Görüntüle 1518579 Eki Görüntüle 1518580 Eki Görüntüle 1518581 Eki Görüntüle 1518582 Eki Görüntüle 1518583 Eki Görüntüle 1518584 Eki Görüntüle 1518585 Eki Görüntüle 1518586 Eki Görüntüle 1518587 Eki Görüntüle 1518588 Eki Görüntüle 1518589
Canım maddiyata bakıyor bu iş biraz bide oturduğun semte yakınlık uzaklıkta önemli.kadıköy florance nightengale de tansel bey var,şiddetle tavsiye ederim,alanında tekdir.hastane sgk anlaşmalı değil,muayneleri de 260 tl fln,kadıköy özel şifa da mehmet uludoğan var,keza o da öyle,türkiyede sayılı jinekologlardan.birde pendik kurtköyde özel ersoy hst de esra aydın şahin var(benim dr um), mükemmel bi kadın.genç,dinamik,pozitif ve çok eğitimli.cerrahpaşa mezunu.hastane sgk anlsşmalı,muayenelerde 50tl fark ödeniyor,doğum da ikiz için sezeryan fiyatı 1.600tl fln.önerebileceklerim bunlar.Allah tamamına erdirsin.
Tamamen kendi araştırmalarım sonucu ulaştım,sonrasında da zaten gördümki en doğru tercihlermiş.tansel bey aynı zamanda genim tedavimi yapan dr.ne tesadüftür ki trabzon da çalıştığım hastanenin tüp bebek dr uda tansel beyin asistanıymış bir dönem.bu yüzden güvenim katlandı,çünkü trabzondakide nam salmış bi uzmandır.mehmet beyi de yine kendi araştırmalarımla bulup tanıdım,bebeklerimin ayrıntılı taramalarını ona yaptırmıştım,çiftehavuzlar da muayenehaneside var hastaneden ayrı.oraya gitmiştim.emin ol hangisini seçersen en doğru seçimlerden biri olur.gözün kapalı güvenebilirsin.Paylaşımın için çok teşekkür ederim.. bu doktorları nasıl buldun? biri mi tavsiye etti acaba.
Ayyy,az kaldı sabret.seni şöyle ağustos sonu eylül başı gibi bebişlerin bıngıl bıngıl olmuş,fit bir anne olarak deniz kenarında hayal ediyorum şimdidenay ben de o günlerin hayalini kuruyorum. survivor a bile bakmak istemiyorum deniz kum güneş var diye
Amin canım,cem-i cümlemize inşallah.abartmakta üstüme yoktur,almışta almışım cidden.birde buranın gazına gelerek 50cm likleride çok aldım,ama oğlanlar deve gibi gelişiyolar.bide olmazmış hiç biri yada bi iki giymeye küçülürlermiş içime oturur vallacanim tek kelimeyle bayildim hepsineben kendime cok aldim diyodum senbenden de cok almissin rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin insallah
Aaaamin canım benim,darısı cümlemize inşallah.topları abimiz aldı zaten geçen günHepsi çok güzeller canım Rabbim Güle güle giydirmek kullanmak nasip etsin. Toplarida var şimdiden abileri ile oynamak nasip etsin
Amin canım,cem-i cümlemize inşallah.abartmakta üstüme yoktur,almışta almışım cidden.birde buranın gazına gelerek 50cm likleride çok aldım,ama oğlanlar deve gibi gelişiyolar.bide olmazmış hiç biri yada bi iki giymeye küçülürlermiş içime oturur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?