• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın arkad

Canım benim. Üzülme sakın, zor zamanları atlattık çok şükür. Artık yavrularımıza kavuşmamıza az kaldı. Bundan sonra erkende gelseler, vaktinde de gelseler sıkıntı olmaz allahın izni ile. Benimde seninle aynı gün transfer tarihim. Bel ağrısı bende de oluyor ara sıra, dün akşam sırt ağrım oldu ara ara saplanan. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza:KK36:
Amin canım sağolasın sende dikkat et benim ilk nst de sancı yoktu 6 gündür falan böyle oldu. o_O

bu arada benim de anneler gunu icin aklima kendi namima bi fikir geldi. Benim esim okuzun teki. Hayatta aklina gelmez benim karim yillar sonra anne oluyo bi hediye alip gununu guzellestireyim filan die. Gerci ben bi haftadir filan duygu somurusu yapiyorum. Normal sekilde anneler bi kez anne olup o saygiyi hakediyosa ben 10 kati hakediyorm diyorum. Tabi hepimiz burdaki... herkes sicacik yataginda yorganinin altinda kocasinin koynunda saten geceliklerle anne olurken ben buz gibi ameliyat odalarinda yabanci adamlarin orami burami tum mahremimi didik didik etmesiyle ameliyt onlukleriyle anne oldum filan die. Alttan alttan mesaji veriyorum hala bise anlamis gibi durmuyo. C.tesi gunu dukkanda olacagi saatlere alarm kurcam tlfnuna. Merve anne bu anneler gununde yazcm. Pazar gunu heryer kpali olur cumartesi yapiyim ki hediye almamaya bahanesi olmasin :KK62: :KK70::KK31:
Canım Allah ne muradın varsa versin amma güldürüyosun sen beni yaa valla çok doğru dedin buz gibi ameliyat odasında anne adayı olduk biz valla ben hiç o yönden düşünmemiştim :KK70: ama benim kocaya bunu desem ilk söyleyeceği şey 'ııhhh sanki bi tek sen hamilesin bi tek sen doğuracaksın bi tek sen anne olacaksın' şimdi telefonuna alarm kurmak çok mantıklı ama o halde bile bişey almazsa o zaman X10 kat daha bozulurum ben onun için hiçç asabımı bozamam nasıl olsa her halükarda almayacak :KK70::KK70:

kızlarrr almiim almiim dedim ama artık çok sıcak dayanamadım uzun kollularla gittim kendime lcw dan iki tişort bi pantolon aldım :( son 1 ayımda tutumlu olayım dedim ama olmadı bu hafta düğünümüzde var en azından değişik giyinmiş de olurum.. ama maalesef siyah güzel bi hamile pantolonu bulamadım malum burada fazla çeşit yok bende normal bi pantolon aldım terziye verdim belini kesip hamile pantolonu yapacak inşallah güzel olmuştur :(

Herkese merhaba . 16 haftalık ikiz gebeyim. doktorumda kararsızım, takip ve doğum için ikiz gebeliklerde uzman doktor ve hastane tavsiyelerinizi paylaşır mısınız lütfen. dr.ndan memnun kalan arkadaşlar beni yönlendirir misiniz. şimdiden herkese teşekkürler. İstanbul, Anadolu.

kızlarrr almiim almiim dedim ama artık çok sıcak dayanamadım uzun kollularla gittim kendime lcw dan iki tişort bi pantolon aldım :KK43: son 1 ayımda tutumlu olayım dedim ama olmadı bu hafta düğünümüzde var en azından değişik giyinmiş de olurum.. ama maalesef siyah güzel bi hamile pantolonu bulamadım malum burada fazla çeşit yok bende normal bi pantolon aldım terziye verdim belini kesip hamile pantolonu yapacak inşallah güzel olmuştur :KK43:

olsun canım ya fazla bir şey almamışsın yine de takma kafana terzi yapıyorsa da güzel olur eminim sonuçta bedenine göre yapacak. bari bel kısmını penyeden esnek falan yapsın.
ben de bu ara deli gibi alışveriş yapmak istiyorum. aylardır kendime hiçbir şey almadım :( hamilelikte de hep kendi kıyafetlerimi giydim hamile kıyafeti almadım. sanırım artık kadınsı dürtülerim ele geçirmeye başlıyor beni...

kızlarrr almiim almiim dedim ama artık çok sıcak dayanamadım uzun kollularla gittim kendime lcw dan iki tişort bi pantolon aldım :KK43: son 1 ayımda tutumlu olayım dedim ama olmadı bu hafta düğünümüzde var en azından değişik giyinmiş de olurum.. ama maalesef siyah güzel bi hamile pantolonu bulamadım malum burada fazla çeşit yok bende normal bi pantolon aldım terziye verdim belini kesip hamile pantolonu yapacak inşallah güzel olmuştur :KK43:
Hayırlı olsun Güle güle giy. Son alış veriş de yaptın. Bende sıkıldım aynı şeyleri giymekten. Neyseki az kaldı:KK75:

lizz_1702 lizz_1702 cabim hic sikma canini bizimde 10 gun onceki kontrolde 1832 gr cikmisti doktora sordum kilosu az mi diye hayir haftasiyla uyumlu dedi zaten kilosu cok onemsemiyolar organlarin gelisimi daha onemli http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html bak burdan bakabilirsin normal degerlere

olsun canım ya fazla bir şey almamışsın yine de takma kafana terzi yapıyorsa da güzel olur eminim sonuçta bedenine göre yapacak. bari bel kısmını penyeden esnek falan yapsın.
ben de bu ara deli gibi alışveriş yapmak istiyorum. aylardır kendime hiçbir şey almadım :KK43: hamilelikte de hep kendi kıyafetlerimi giydim hamile kıyafeti almadım. sanırım artık kadınsı dürtülerim ele geçirmeye başlıyor beni...

Hayırlı olsun Güle güle giy. Son alış veriş de yaptın. Bende sıkıldım aynı şeyleri giymekten. Neyseki az kaldı:KK75:

teşekkür ederim kızlar :):) çalışmamış olsam ben de bişey almazdım kendime zaten 2 pantolon 2 tisört almıstım simdiye kadar evdekilerle idare ettim hep ama artık yaz geldi artık bunaltıyor güneş beni :)

Selam hanimlar,
sayfalari tam okuyamadim ama sanirim ayuzlu ayuzlu dogurmamis daha sevindim.
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. canim erken dogum riskin mi var? Birsey mi oldu. Soyle oglumun adasina az sabirli olsun. :)
Kizlar bir de bebeklerin kilosunu konusmussunuz. Kiloyu kesinlikle sikinti yapmayin. Ben de cok takiyordum hatirlarsaniz. Ama biri 2 biri 2.5 kilo dogdu. 2 kilo olan minigim herseyi daha aktif. 2.5 olana emmeyi ogretene kadar canim cikti. Kilo hic obemli degil tecrubeyle sabit. Hic kafaniza takmayin.

Selam hanimlar,
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. canim erken dogum riskin mi var? Birsey mi oldu. Soyle oglumun adasina az sabirli olsun. :)
Kizlar bir de bebeklerin kilosunu konusmussunuz. Kiloyu kesinlikle sikinti yapmayin. Ben de cok takiyordum hatirlarsaniz. Ama biri 2 biri 2.5 kilo dogdu. 2 kilo olan minigim herseyi daha aktif. 2.5 olana emmeyi ogretene kadar canim cikti. Kilo hic obemli degil tecrubeyle sabit. Hic kafaniza takmayin.
taze annemiz gelmiş hoşgelmiş :):) umarım herşey yolundadır, meleklerin nasıllar iyiler mi?? sezeryan sonrası sen nasılsın bize tavsiyen veya söylemek istediğin biyeyler var mı ? bizi bilgilendirin noolurrrrrrrrrrr.......

kızlar bu arada size bişey sorucam hatırlamıyorum kimindi ama suyunun az az geldiğini söylemişti onu nasıl anladınız ?? bugün lavaboya gittiğimde çok afedersiniz ama iç çamaşırımda ıslaklık hissettim ama akıntı değil ne olduğunu anlamadım .. acaba dedim suyum mu yavaş yavaş geliyoo ??

teşekkür ederim kızlar :):) çalışmamış olsam ben de bişey almazdım kendime zaten 2 pantolon 2 tisört almıstım simdiye kadar evdekilerle idare ettim hep ama artık yaz geldi artık bunaltıyor güneş beni :)
Hm ozaman is değişir canım Güle güle giy boşver :KK19:
Selam hanimlar,
Evet canım benim oğlan acelecı çıktı 2 hafta verdi doktor bakalım ne olacak.o_O Senin pasalarla aran nasıl gidiyor. Yaramazlık yapıyorlar mı:KK48:

kızlar bu arada size bişey sorucam hatırlamıyorum kimindi ama suyunun az az geldiğini söylemişti onu nasıl anladınız ?? bugün lavaboya gittiğimde çok afedersiniz ama iç çamaşırımda ıslaklık hissettim ama akıntı değil ne olduğunu anlamadım .. acaba dedim suyum mu yavaş yavaş geliyoo ??
Hemen doktora git kontrol ol. Şüphe duymak iyi bişey değil. Ne olur neolmaz

Selam hanimlar,

ay canım iyi fırsat bulup da girmişsin.
nasıl her şey yolunda mı? rutin oluşturabildin mi?
bebekler nasıl? günlerin nasıl geçiyor anlatsana biraz

canım akıntı da olabilir ya da artık idrar torbamız çok zorlanıyor kaçak da olabilir ama bence mutlaka doktora git...

Back