- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
Heeeee,olduuu Allah olmayanlara versin artık,ben şunları bi doğurayım da sağsalimbisey olmaz canim kucuk gelirse 4. ye ayirirsin ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeeee,olduuu Allah olmayanlara versin artık,ben şunları bi doğurayım da sağsalimbisey olmaz canim kucuk gelirse 4. ye ayirirsin ;-)
o kadar hızlı toplayabilir miyim kendimi bilmiyorum ama. bu arada neyi merak ediyorum sana sorayım daha önce doğum yaptığın için. bıktım bu gaz probleminden ya kendimden tiksindim yeminle doğurunca bu da geçecek mi yoksa çocuklardan hatıra olarak mı kalacakAyyy,az kaldı sabret.seni şöyle ağustos sonu eylül başı gibi bebişlerin bıngıl bıngıl olmuş,fit bir anne olarak deniz kenarında hayal ediyorum şimdiden
Heeeee,olduuu Allah olmayanlara versin artık,ben şunları bi doğurayım da sağsalim
Senin oğlan pırtlıyodur o da senin kutudan çıkıyo demekkitamam tamnam kizma saka yapmistim zaten gaz problemini bende merak ediyorum bide bazen cok afedersiniz benim vajinamdan gaz gibi hava cikiyo anlamadim
Pırt pırt diye gezermişsin bi ömür yok güzelim,hiç bir eser kalmıyo.o da geçiyo.sadece bebeklerin son ayda aşağı yaptığı baskıdan oluşan,mesane kaslarında ve vajen kaslarındaki gevşeklik kalıcı olabilir.bunun içinde aklına her geldiğinde vajina kaslarını poponu sıkar gibi sık bırak,sık bırak.kas yaptır ona gevşerse bi ömür hapşırma tıksırmalarda foşş diye ıslataniliriz.o kadar hızlı toplayabilir miyim kendimi bilmiyorum ama. bu arada neyi merak ediyorum sana sorayım daha önce doğum yaptığın için. bıktım bu gaz probleminden ya kendimden tiksindim yeminle doğurunca bu da geçecek mi yoksa çocuklardan hatıra olarak mı kalacak
Cok sagol omertcan. Muayenelerine gitmek kaliyor.Tamamen kendi araştırmalarım sonucu ulaştım,sonrasında da zaten gördümki en doğru tercihlermiş.tansel bey aynı zamanda genim tedavimi yapan dr.ne tesadüftür ki trabzon da çalıştığım hastanenin tüp bebek dr uda tansel beyin asistanıymış bir dönem.bu yüzden güvenim katlandı,çünkü trabzondakide nam salmış bi uzmandır.mehmet beyi de yine kendi araştırmalarımla bulup tanıdım,bebeklerimin ayrıntılı taramalarını ona yaptırmıştım,çiftehavuzlar da muayenehaneside var hastaneden ayrı.oraya gitmiştim.emin ol hangisini seçersen en doğru seçimlerden biri olur.gözün kapalı güvenebilirsin.
Aynen öyle canım.hiç tereddütün olmasın.Cok sagol omertcan. Muayenelerine gitmek kaliyor.
Kiizzz eniste de mi ikizlerrr. Benimki de ikizler ve dedigin gibi ne ikisi anacimm 99999999999999999..... cesit adamla evliyiz resmen. her an her dakika degisebiliyo. belli bi tavri yok bende ona gore kestirip soyle yapsam boyle olur en iyisi su sekilde davranmak diyemiyorum. Ama en son buldugum nispeten gecerli cozumum cok dikkate almamak dalgaya vurmak.. dedigin gibi 5 dk once kupu kullugu kirip benimle tartisan elini kaldirip utanmasa vuracak durumda olan adam 5 dk sonra sever oper gonlumu almaya calisir. Ben aslan burcuyum bicok ozelligini tasirim. Inatligim var bide kin tutarim olani unutmam... oyke olunca da kavga gurultu eksik olmuyo malesef.. artiii bizim oglan da ikizler olcAk. Gelecekteki gelinime Allahtan sabir diliyor gozlerinden opuyorummm. Oglum da babasi gibi olursa ve esi idare eder iki gun sonra kapima koyup al oglunu basina cal demezse o gelinE minnettarr olurum kesinlikle..Gülüp geçemiyorum işte,çok takılı kalırım ben.öylede bi huyum var.bizimki ikizler burcu ve resmen iki erkekle birden evliyim.bambaşka iki insan var içinde.bazen bi bakarsın o kadar detayları düşünür,öyle hassasiyetler gösterirki ben o kadar düşünmem kendimi.naziktir,bonkördür,sabırlıdır vs.bazende bi bakarsın sinekten yağ çıkarır,kuruş hesabı yapar,o dikkat ettiği ayrıntılarla boğulur ve boğar,sinirlenince en son edilecek lafı ilk eder,tahammülsüzleşir,ufacık şeyden kalp kırar vs vs... Dengemi bozuyor resmen,çift karakterliliği.akşam da gelmiş sanki gündüz o tartışmayı yapan biz değilmişiz gibi gülücükler,karnımı sevmeler,günün nasıl geçti demeler ..ben birine kızsam bi kaç günde kendime gelemem,bakıp yüzüne gülemem,bu da 5dk sonra bişey olmamış gibi eeee daha daha naber moduna geçiyo! Şeytan diyo ööööffff deyip kalk git başka odaya
Ayy cok guzeller canim gule gule saglikli sihhatli giymeyi nasip allahEki Görüntüle 1518579 Eki Görüntüle 1518580 Eki Görüntüle 1518581 Eki Görüntüle 1518582 Eki Görüntüle 1518583 Eki Görüntüle 1518584 Eki Görüntüle 1518585 Eki Görüntüle 1518586 Eki Görüntüle 1518587 Eki Görüntüle 1518588 Eki Görüntüle 1518589
Yıkandık,paklandık,ütülendik ve yerleştik bizooooohhhhhh,deymryin keyfimize kızlar,tek yakın arkadaşlarımla,sizlerle paylaşmakta sakınca görmüyorum
Hepsi çok güzeller Allah mutlu günlerde giymeyi nasip etsinEki Görüntüle 1518579 Eki Görüntüle 1518580 Eki Görüntüle 1518581 Eki Görüntüle 1518582 Eki Görüntüle 1518583 Eki Görüntüle 1518584 Eki Görüntüle 1518585 Eki Görüntüle 1518586 Eki Görüntüle 1518587 Eki Görüntüle 1518588 Eki Görüntüle 1518589
Yıkandık,paklandık,ütülendik ve yerleştik bizooooohhhhhh,deymryin keyfimize kızlar,tek yakın arkadaşlarımla,sizlerle paylaşmakta sakınca görmüyorum
Canim dr un cabasi benim dusuncem tamamen kendi isteginle normali sectin dedirmek ama bunu yaparken igneleyip duruyo normal normal die. Bide ben benim dr un gecmisinde bi tane olu dogum duydum. Ha bu illaki her dr un gecmisinde vardir ama sezeryana almasi gereken bi hastaymis anladigim kadariyla kadin israrla normal dogurcam demis dr da olmaz sezeryan olmak zorundasin dememis almis kadini doguma. Dr a kizamiyorum anne oyle istemis ama bi yandan da normal dogmayacagini bile bile almis normal Doguma diyorum. Sezeryanda su olmus bu olmus die hic duymuyorum sirf bebegi dusunuyorum valla. Bufu kuaforde lafi acildi karnim burnumda olunca. Kadinin biri sezeryandan sonra toparlanman uzun suruyo filan dedi. Bende ben kendimi dusunsem buyuk ihtimalle normal dogum yapardim sezeryan dusunmezdim dedim. Cok da hevesli degilim kesilip bicilmeye dedim. Kadin kolaya kaciyosn modundaydi sanki. Bilemiyorum heppp diyorum hayirlisi sagliklisi olur insallah..ya ama bu söylemler benim hiç hoşuma gitmiyor benim. sezeryan evet normal doğum değil ama bir başka yerde de biri yazmıştı sezeryan doğum yapanlar doğurdum demesin falan diye. hele bir de doktorun bu tarz konuşması hiç hiç hoş değil. en büyük açıklamaları da eskiden sezeryan mı varmış. evet eskiden sezeryan yokmuş ama bebek ölümleri ne kadar fazlaymış. ya da ikizlerden kaç tanesi yaşayabiliyormuş. en basiti bizim ailede çok ikiz var ama tekleri hep ölmüş. o yüzden bulunduğumuz yılın şartları ve teknolojisi düşünülmeli sezeryan yapana da laf edilmemeli. inşallah senin için hayırlısı olur. normal de olsa sezeryan da olsa sağlıkla kucağına al inşallah.
O bendede pluyo yaa doktora sormayi unuttum nedir bu diyetamam tamnam kizma saka yapmistim zaten gaz problemini bende merak ediyorum bide bazen cok afedersiniz benim vajinamdan gaz gibi hava cikiyo anlamadim
Kiz ben cok bise beklemiyorum kiytirik bi don corap alsa yada ne bilim 5 liralik tek guller filan varya oyle bise eli dolu olsun ama illaki anneler gunumu kutlasa bi de bitek o gun bana biraz ozen gosterse raziyim ya. Her ozel gunde de soylerim bunu illa altin alip sik restoranlara goturmek zorunda deilsin onemli oln hatirlayip ozel hissettirmen die... amaaa biseyin farkindayim dogumda bi altin alacak bana... altin fiyatlarina bakiyo. Gecenlerde kaburga bilezik gosterdi baya oluyo nasil boyle bilezik takarmisin die. adana burmasini takmamistim duz bilezige cevirdi onlarda singirdiyo diye takmadim. Sanirim ondan takacagim bisey olsn diye bakiyo. Bi ara kendime kizdim ne kadar hayalperestsin die. Ama annem benim hamileligin baslarinda anltmisti. Simdiki gencler dogumda eslerine altin filan takiyo hastanede bizm zamnimizda hic boyle merasimler yoktu die. Esimde duymustu mesaji aldi galibaCanım Allah ne muradın varsa versin amma güldürüyosun sen beni yaa valla çok doğru dedin buz gibi ameliyat odasında anne adayı olduk biz valla ben hiç o yönden düşünmemiştim ama benim kocaya bunu desem ilk söyleyeceği şey 'ııhhh sanki bi tek sen hamilesin bi tek sen doğuracaksın bi tek sen anne olacaksın' şimdi telefonuna alarm kurmak çok mantıklı ama o halde bile bişey almazsa o zaman X10 kat daha bozulurum ben onun için hiçç asabımı bozamam nasıl olsa her halükarda almayacak
Canm bende ayni senin gibi dusundum bi ay kaldi bosuna masraf olmasin kendime alacagima ogluma alirim dedim. Veee almadim burda da bi tek lcw de hamile giyim var hic bakmadim bile hamile giyim reyonuna zaten bugune kadar cok da guzel bise gormemistim. Uzun kollu aldiklarim zaten penye ve kalin deil hepsini terziye goturdum kesti kollarini kisa yapti cok da orjinal oldu arti bnde siyah guzel bi pantolon aradim bulamadim normal keten pantolonumu verdim terziye bide cok guzel penyeden likrali esnek bi straptez atletimi verdim belini kesip bu atleti dik dedim. Ornek olarak bi hamile kotu da biraktim. On numara yapti saolsun keltos terzikızlarrr almiim almiim dedim ama artık çok sıcak dayanamadım uzun kollularla gittim kendime lcw dan iki tişort bi pantolon aldım son 1 ayımda tutumlu olayım dedim ama olmadı bu hafta düğünümüzde var en azından değişik giyinmiş de olurum.. ama maalesef siyah güzel bi hamile pantolonu bulamadım malum burada fazla çeşit yok bende normal bi pantolon aldım terziye verdim belini kesip hamile pantolonu yapacak inşallah güzel olmuştur
Ben yedim canim bimden meyvesuyunu da alip ictim cokcanakızlar transferden sonra ananas yedinz mi merak ettım ..tecrübelerinizden yararlanmak istırom
ne zamana kadr yedin cnmmBen yedim canim bimden meyvesuyunu da alip ictim cokcana
Cooooooookkk guzeller canm ohh ne guzel bitirmissin. Rabbim saglikla mutlulukla giydirmeyi kullanmayi nasip etsinEki Görüntüle 1518579 Eki Görüntüle 1518580 Eki Görüntüle 1518581 Eki Görüntüle 1518582 Eki Görüntüle 1518583 Eki Görüntüle 1518584 Eki Görüntüle 1518585 Eki Görüntüle 1518586 Eki Görüntüle 1518587 Eki Görüntüle 1518588 Eki Görüntüle 1518589
B hcg de pozitifi gorene kadar canm onu da 8. Gun kan verip gordm zaten. Yani transferin 8. Gunune zamana kadr yedin cnmm