• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sağlık Ocağına gittim Bebeğin kalp atışı biraz yüksek dedi yarın Dr gidecem inş bir sıkıntı yoktur bu konuda bilginiz varmı kızlar
Heyecan yapmıştır annesi:KK68: doğum başlangıcı belirtisi olması için belli bi atımın üzerinde olmalı.semin ki kaç çıkmış mesela?internetten karşılaştır istersen.hakkınızda hayırlısını versin Rabbim...

Herkese merhaba . 16 haftalık ikiz gebeyim. doktorumda kararsızım, takip ve doğum için ikiz gebeliklerde uzman doktor ve hastane tavsiyelerinizi paylaşır mısınız lütfen. dr.ndan memnun kalan arkadaşlar beni yönlendirir misiniz. şimdiden herkese teşekkürler. İstanbul, Anadolu.
Canım maddiyata bakıyor bu iş biraz bide oturduğun semte yakınlık uzaklıkta önemli.kadıköy florance nightengale de tansel bey var,şiddetle tavsiye ederim,alanında tekdir.hastane sgk anlaşmalı değil,muayneleri de 260 tl fln,kadıköy özel şifa da mehmet uludoğan var,keza o da öyle,türkiyede sayılı jinekologlardan.birde pendik kurtköyde özel ersoy hst de esra aydın şahin var(benim dr um), mükemmel bi kadın.genç,dinamik,pozitif ve çok eğitimli.cerrahpaşa mezunu.hastane sgk anlsşmalı,muayenelerde 50tl fark ödeniyor,doğum da ikiz için sezeryan fiyatı 1.600tl fln.önerebileceklerim bunlar.Allah tamamına erdirsin.

Hemen doktora git kontrol ol. Şüphe duymak iyi bişey değil. Ne olur neolmaz

canım akıntı da olabilir ya da artık idrar torbamız çok zorlanıyor kaçak da olabilir ama bence mutlaka doktora git...

yani çok değil ilk kez bugün oldu ama idrar da değil hani öksürünce, hapşırınca ya da çok gülünce baskıdan dolayı kaçırma oluyor ama onu fark ediyorum bunda hiç fark etmedim, böyle bişeymi suyun gelmesi fark etmiyor mu insan ??

yani çok değil ilk kez bugün oldu ama idrar da değil hani öksürünce, hapşırınca ya da çok gülünce baskıdan dolayı kaçırma oluyor ama onu fark ediyorum bunda hiç fark etmedim, böyle bişeymi suyun gelmesi fark etmiyor mu insan ??
Canım bide bu su gibi olmuyormuş sumuk gibi uzuyormus ılık geciyormus sen şimdi takip et beyaz iç çamaşırı giy rengi sarımsı oluyormuş

ama su öyle bir iki damla gelmez ki orada bir yırtık ya da açılma olursa hepsi birden boşalır canım bence.

Kız su geldimi foşşş diye gelir,önle çiş gibi ucun ucun kaçmaz:KK48:bunu oğluma hamileyken biri daha demişti bana,bende akıntım srtı ca dr a koşmuştum suyum geliyo az az diye.adam gülmekten öldü:KK70:suyun gelmesi demek rahim ağzının açılması,eskilerin nişan dediği rahim tıpasının bozulması demekmiş.o açılırsa da öyle sızıntıyla değil,şırrrrr diye gelir demişti.bazı kadınlar amnion sıvısının azalmadını aynı döneme paralel artan akıntılarına bağlayıp böyle yorumluyormuş.dr un yalancısıyım.akıntımıza rahimden mukus vs karışamadığı için şuan duru su gibi geliyor zaten çoğu zaman,benim öyle..takma kafana:KK15:

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
Yıkandık,paklandık,ütülendik ve yerleştik biz:nazar::nazar::nazar:ooooohhhhhh,deymryin keyfimize:KK71: kızlar,tek yakın arkadaşlarımla,sizlerle paylaşmakta sakınca görmüyorum:KK15:

ay canım nasıl güzel olmuş ellerine sağlık. ben de her şeyi yerleştirince yıkayıp ütüleyip bir rahatlamıştım. ellerine sağlık, artık bol bol dinlenme zamanın bundan sonra...

Ayy ne guzel magaza gbi olms:)bu kadar cok kiyafet aliniyomu.cok gzl goruyo.darsi bzlere:)

Ayy ne guzel magaza gbi olms:)bu kadar cok kiyafet aliniyomu.cok gzl goruyo.darsi bzlere:)
Teşekkür ederim:KK15:Canım ikiz olunca çifter çifter malum:KK54:benim şöyle bi hatam oldu,ilk alış verişlerimizde hep 3-6 aylara yönelip hatta aralara 6-9 aylıkları da katıp aldığımız için sonra bi baktım yenidoğan hiç yok.dön başa,bi daha yenidoğan alışverişleri fln yaptık.gördüklerinin yarısı sonraki aylarda lazım olacak şeyler aslında ama almış bulunduk.

Hepsi çok güzeller canım Rabbim Güle güle giydirmek kullanmak nasip etsin. Toplarida var şimdiden abileri ile oynamak nasip etsin:nazar::KK19:

canim tek kelimeyle bayildim hepsine :-) ben kendime cok aldim diyodum senbenden de cok almissin :-) rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin insallah :-)

Canım maddiyata bakıyor bu iş biraz bide oturduğun semte yakınlık uzaklıkta önemli.kadıköy florance nightengale de tansel bey var,şiddetle tavsiye ederim,alanında tekdir.hastane sgk anlaşmalı değil,muayneleri de 260 tl fln,kadıköy özel şifa da mehmet uludoğan var,keza o da öyle,türkiyede sayılı jinekologlardan.birde pendik kurtköyde özel ersoy hst de esra aydın şahin var(benim dr um), mükemmel bi kadın.genç,dinamik,pozitif ve çok eğitimli.cerrahpaşa mezunu.hastane sgk anlsşmalı,muayenelerde 50tl fark ödeniyor,doğum da ikiz için sezeryan fiyatı 1.600tl fln.önerebileceklerim bunlar.Allah tamamına erdirsin.

Paylaşımın için çok teşekkür ederim.. bu doktorları nasıl buldun? biri mi tavsiye etti acaba.

Paylaşımın için çok teşekkür ederim.. bu doktorları nasıl buldun? biri mi tavsiye etti acaba.
Tamamen kendi araştırmalarım sonucu ulaştım,sonrasında da zaten gördümki en doğru tercihlermiş.tansel bey aynı zamanda genim tedavimi yapan dr.ne tesadüftür ki trabzon da çalıştığım hastanenin tüp bebek dr uda tansel beyin asistanıymış bir dönem.bu yüzden güvenim katlandı,çünkü trabzondakide nam salmış bi uzmandır.mehmet beyi de yine kendi araştırmalarımla bulup tanıdım,bebeklerimin ayrıntılı taramalarını ona yaptırmıştım,çiftehavuzlar da muayenehaneside var hastaneden ayrı.oraya gitmiştim.emin ol hangisini seçersen en doğru seçimlerden biri olur.gözün kapalı güvenebilirsin.

canim tek kelimeyle bayildim hepsine :-) ben kendime cok aldim diyodum senbenden de cok almissin :-) rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin insallah :-)
Amin canım,cem-i cümlemize inşallah.abartmakta üstüme yoktur,almışta almışım cidden.birde buranın gazına gelerek 50cm likleride çok aldım,ama oğlanlar deve gibi gelişiyolar.bide olmazmış hiç biri yada bi iki giymeye küçülürlermiş içime oturur valla:KK17:

bisey olmaz canim kucuk gelirse 4. ye ayirirsin ;-)

Amin canım,cem-i cümlemize inşallah.abartmakta üstüme yoktur,almışta almışım cidden.birde buranın gazına gelerek 50cm likleride çok aldım,ama oğlanlar deve gibi gelişiyolar.bide olmazmış hiç biri yada bi iki giymeye küçülürlermiş içime oturur valla:KK17:

Back