2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Karsimda kendimi gordum sanki ben tedaviye başlamadan kattim karistirdim ciktim bi suratına tukurmedigim kaldi oda yasina hürmet ettim allahim sıkıntilarini gidersin suratlarina tukur cik inşallah.ne isle meşgulsun.bide senin kusmalarin 8.haftadan sonrami başladı duymak istemiyorum ben bulantıya raziyim cikarmak istemiyorum

Canim dr.soylemedimi sana gebeligin 8 yada 9 haftasinda plasenta is yapmaya başlayınca kanama olabilir yaziyor internette bi bak istersen

Genel muhasebe ve finans işiyle meşgulüm yorucu stresli iş hiç bitmez sürekli vardır müdür yaptığım işler ona kalıcak diye korktu hemen yeni birini almış benim bu halimi fırsat bilip Allahım diye yaptıkları boynuna dolansın inşallah biraz öyle oldu gibi ama bilmiyorum tabii cnm sen 9. Haftandasın artık çıkarmazsın diye düşünüyorum benim de geçicek 2 haftam kaldı 16.haftada %95 azalıyormuş bakalım keşke yüzlerine tükürüp de Çıkma şansım olsaydı ama ne yazık ki sabretmeliyim hayatta herşey geçer şurda 5 ay kaldı sonra Gitmicem Ztn doğum izni sonrasında da bakıcam hal çaresine Allah büyük

günaydınnnnn. o kadar mutluyum ki aslında hamile olduğum için ama bu bulantılar mide yanması ve öğürmeler yaşam enerjimi aldı resmen. sabah kalkıp işe gelmek o kadar zor ki bi de babamızın şehir dışında olmak zorunda olduğu günler koskoca şehirde tek başıma yaşamak bu bulantılarla mücadele etmek çok yorucu. yine de şükrediyorum daha yolun başındayım hemen pes etmek istemiyorum. Allahım sen güç kuvvet ver bebeğime ve bana sağlık ver.

Allah yardımcın olsun canım bu takvim yanlis gosteriyor ben 8.hafyamdayim.umarim krsiletek decam eder:)

Canim dr.soylemedimi sana gebeligin 8 yada 9 haftasinda plasenta is yapmaya başlayınca kanama olabilir yaziyor internette bi bak istersen
yok canım oyle demedi sadece kesenin altında bi kanama var ama hiiç önemli deil dedi. kahverengi lekelenmen olur telaşlanma demişti. ama benim bildiğin kıpkırmızı kanamam oldu o yüzden telaş yaptım. bir de bi ped doldu ama tamamen kırmızı değildi. kahverengiye dönmüştü. ama ultrasonda bebeğimin kalbinin atışını görünce rahatladım. burda gittiğim dr herşey normal görünüyor dedi. bi miktar daha kanaman olcak dedi o da. Rabbim korur inşallah bana bağışlar kuzumu.. hepimizin tabi.

senin adına da çok üzüldüm canım ya.. o kanı görünceki ruh halini çok iyi anlıyorum. insan çok korkuyo elinde olmadan. Allaha emanetiz. inşallah birini bile olsa sana bağışlar Rabbim.. benim zaten bi tane kuzum

Canım embriyo haftasına uyuyorsa, kalbide atıyorsa istediği kanasın varsın hiç canını sıkma birşey olmaz inşallah. Üzülmez rahat olursan daha çabuk hallolur herşey. Dualarım seninle.
Allah razı olsun canım...biliyorum burda hepimiz kendimize istediğimiz kadar birbirimize de istiyoruz Allahtan... kırmızı kanı dün sabah gördüğümden sonra bida o şekılde kıpkırmızı görmedim zaten çok şükür. ama lekelenme hala var kahverengi. umarım biran önce düzelir herşey..

Canım geçmiş olsun. Sakın üzme kendini, her gebelikte bu tür durumların olması ihtimali var biliyorsun. doktorun önlemini almış zaten rahat ol. Sen rahat ol ki bebişin de rahat hissetsin kendisini annesi
saol canım.. rahat olmaya çalışıyorum zaten. ki kalbinin attığını gözlerimle görmek beni rahatlattı zaten baya.. nette de okudum kanamadan sonra bebeğin kalp atımı varsa büyük ihtimalle gebelik devam ediyormuş. inşallah benimde aynen öyle devam eder bi 7 ay kadar daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…