• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Oyle yaptim canim. Yemek hazirlandi.sofraya oturdum. Simdide cay demlendi onume geldi cayimi iciyorum :)
Hahaha :) ne güzel rabbim hep mutlu etsin. . Bende full yatıyorum kaynana kayinpeder yapıyor işleri esim ütü yapıyo öyle böyle ben hep ayaklarımı uzatıp oturuyorum:anneadayı::KK48:

Kizlar Allah bana yardim etsin. Evime nerdeyse belediye gelip cöp ev damgasi vurcak ve bu durumda esim annesini babasini ve dayisini col cocuk ailecek yemege cagirdi. Benim.yatmam lazim dr dedi kayinpederin kaynananin dayinin karsisinda ne guzel de yatarim ya.. Strese girmemeye calisiyorum napim. Ama esim dusunsun. Yatcam kicimi devirip. Suan mutfakta kaynana ve dayinin hanimi yemek yapiyolar :) esim de yanlarinda naparlarsa artik.
Hic takilma keyfine bak ben hic sevmem baskasinin ki annem bile olsa mutfagimda olmasini yatsam bile icim icimi kemirir biraz salmak lazim

Canım işe ihtiyacım olmasa kalleşler hayır sadece perfonmasından dolayı dediler sözlü sonra hamilelipin zor geçiyo biz burada başına bişey gelse uğraşamayız dediler şerefsizler çok üzüldüm sakin olmaya çalışıyorum bebeğim için ben 2.5 yıldır çalışıyorum burda ama 7 ay sonra sgk girişimi yaptılar yani 1 yıl 8 aydır sgklıyım Napıcamı bilemiyorum terkettim hiçbirşeye imza atmadım kıdem Tazminatı hesaplamışlar bile bi o kağıtlar var elimde aldım çıktım imza atmadım
Sgk ya sikaet et mutlaka telefonla bile olsa bu konuyu cok ciddiye aliyorlar elinden geleni sakin ardina koyma

Ah be canım nasıl üzmem ücretli doğum izin hakkım doğum parası hakkım hepsi elimden alındı şuan ve ben onlara en zor zamanlarda yardım ederek işe girmiştim düşün yüzüstü bırakılmışlardı deliler gibi çalışıp o zor Günlerinde yardımcı olmuştum bide pişkin pişkin teşekkür ettiler
Zaten elimden alindi dedigin seyleri vermemek icin cikarayorlar seni sen inaniyomusun ki calisirken san bisey olur basimiza kalirsin i dusunsunler

Bilmiyorum canım hemen Pazartesi günü adliyeye iş mahkemesinde gidicem elimde kıdem ve ihbar Tazminatı var sadece başka yazılı bir gerekçe yok ki bunu imzalamazsam belki işe gelmediğim için direkt çıkartıp olan haklarım da elimden gidebilir
benim bildigim noterden ihtar cektirmen lazim. Cunku benim bir bayan arkadasimi isten cikardilar. Sonra uc gun oyaladilar gelme bugun yarin yapatiz islemlerini diye. Normalde girip cikarken kart basiyorlar. Bu akillilar 3. Gun noterden ihtar cekmisler 3 gundur sebepsiz ise gelmiyor diye bu kadar serefsizler. Daha soylenecek cok sey var da neyse umuma acik alan :(
ama arkadasim napti onlardan once saat farkiyla once o ihtar cekti noterden isyerine. Beni sebepsiz cikardilar islemlerimi de yapmiyorlar diye kapak oldu onlara tabi bu baslangicti. Sonuna kadar baska baska davalarla canina okudu

Canım çok şükür bu hafta iyi geçti ama az önce işten çıkarıldım hiçbirşeye imza atmadım çok kötüyüm şerefsizler biz kendimizi riske atmak istemiyoruZ dedi hiçbir yazılı beyanda bulunmadılar kalleşler sakin olmaya çalışıyorum şuan hamile bi kadına bu nasıl yapılır
bisey imzalamaman iyi olmus canım kesinlikle hakkını yasal yollardan ara çıkısını vermislermı? isakdin fesh edilme nedeni ne?

Offffff.pisliklerrrr.bence bunlari belirt konus.hatta yaninda bi avukat olsun.bu ucretlerinide iste yoksa hamilelik nedeniyle isten cikarildigin icin dava acacagini soyle.bakalim ne diyecekler.

Hiç umurlarında olmıcaktır kardeşim de orda çalışıyo bunu koz olarak kullanacaklarını düşünüyorum

Bilmiyorum canım hemen Pazartesi günü adliyeye iş mahkemesinde gidicem elimde kıdem ve ihbar Tazminatı var sadece başka yazılı bir gerekçe yok ki bunu imzalamazsam belki işe gelmediğim için direkt çıkartıp olan haklarım da elimden gidebilir
rapor aldigin icin mi isten cıkarıldın? yasal olarak cıkarıldıgına dair bi evrak var mi elinde? simdi sen sozlu cıkıs aldiysan ve bu yuzden ise gitmezsen tutanak tutabilirler sen habersiz ise gitmemissin gibi islem yaparlarsa gicbir hakkpinı alamazsın..

Hic takilma keyfine bak ben hic sevmem baskasinin ki annem bile olsa mutfagimda olmasini yatsam bile icim icimi kemirir biraz salmak lazim

Sgk ya sikaet et mutlaka telefonla bile olsa bu konuyu cok ciddiye aliyorlar elinden geleni sakin ardina koyma

Zaten elimden alindi dedigin seyleri vermemek icin cikarayorlar seni sen inaniyomusun ki calisirken san bisey olur basimiza kalirsin i dusunsunler

benim bildigim noterden ihtar cektirmen lazim. Cunku benim bir bayan arkadasimi isten cikardilar. Sonra uc gun oyaladilar gelme bugun yarin yapatiz islemlerini diye. Normalde girip cikarken kart basiyorlar. Bu akillilar 3. Gun noterden ihtar cekmisler 3 gundur sebepsiz ise gelmiyor diye bu kadar serefsizler. Daha soylenecek cok sey var da neyse umuma acik alan :KK43:
ama arkadasim napti onlardan once saat farkiyla once o ihtar cekti noterden isyerine. Beni sebepsiz cikardilar islemlerimi de yapmiyorlar diye kapak oldu onlara tabi bu baslangicti. Sonuna kadar baska baska davalarla canina okudu

Hemen aradım çalışma sosyal güvenlik bak. Onlar da kıdem ve ihbar Tazminatı bordrosunu imzala ve noterden haksız yere hamileliğim sebebiyle işten çıkarıldım diye ihtar Çek yoksa Üçgen üst üste işe gitmediğin için ihtar çekerler hiçbi hak elde edemezsin dedi ben de hemen yapıcam öyle imzalayıp göndericem

rapor aldigin icin mi isten cıkarıldın? yasal olarak cıkarıldıgına dair bi evrak var mi elinde? simdi sen sozlu cıkıs aldiysan ve bu yuzden ise gitmezsen tutanak tutabilirler sen habersiz ise gitmemissin gibi islem yaparlarsa gicbir hakkpinı alamazsın..

Hayır aniden oldu maaş yattı ardından çağırdılar hiçbir yazılı bir bildirim yok Napıcamı da bilmiyorum önce notere gidicem ihtar çekicem SGK'dan çıkışım yapılmıştır mutlaka elimde kıdem be ihbar tazminat bordrosu vae ona imza at dediler atmadım Yanıma aldım

Hiç umurlarında olmıcaktır kardeşim de orda çalışıyo bunu koz olarak kullanacaklarını düşünüyorum
hicbisey yapamazlar ilk isin noterden ihtar cekmek olsun.. 2.5 yıl calıstim diyosun sadece kıdem ihbar degil baska alacaklarında vardır bence. yarin calısıyosa isyerin git hatta bence sahitlerin olsun ben ise gittim calısmak icin almadılar dersin ihtarda..

Hayır aniden oldu maaş yattı ardından çağırdılar hiçbir yazılı bir bildirim yok Napıcamı da bilmiyorum önce notere gidicem ihtar çekicem SGK'dan çıkışım yapılmıştır mutlaka elimde kıdem be ihbar tazminat bordrosu vae ona imza at dediler atmadım Yanıma aldım
Hamilelerin hakkını yiyenlerin eli kırılsın. Ulen hamile kalmak kolaymıki üzüyorlar hamileleri. Arkanızdayız canım hakkını yedirme kimseye

iy
i yapmissın canım ben yardımci olurum sana istersen ama sakın korkma dava acmaktan hamilejigıni kullanip isten atamazlar seni oyle bi alirsinki tazminatıni catır catır yersin.

vebahargeldi vebahargeldi aynen ya bende annemin yıkadığı bulaşığı bile dönüp bidaha gözden geçirirdim. canım annecim bozulurdu da...ama bıraktım artık. evimden domestos kokusu eksik olmazdı.. şimdi çöp ev olduk nerdeyse.. hiiiç bişe bebeğimden önemli değil şuan o iyi olsun. keyfi yerinde olsun da tek. gerisi halledilir :)

ya bu test temiz çıkar gerek yok diye biliyorum ayrıca anlamıyorum ki 4.ayı da geçmiş oluyo hadi diyelim kötü çıktı Allah korusun sanki aldırıcaz saçma bence ben yaptırmıcam doktoruma da söylicem hiç gerek yok bence
Yani bencede cok anlamsiz sanki allah korusun kotu sonuc cikarsa bir mucize bekledigimiz evlatlarimiza kiyacaz tovbe estagfurullah

Bir de
hicbisey yapamazlar ilk isin noterden ihtar cekmek olsun.. 2.5 yıl calıstim diyosun sadece kıdem ihbar degil baska alacaklarında vardır bence. yarin calısıyosa isyerin git hatta bence sahitlerin olsun ben ise gittim calısmak icin almadılar dersin ihtarda..
B
Hemen aradım çalışma sosyal güvenlik bak. Onlar da kıdem ve ihbar Tazminatı bordrosunu imzala ve noterden haksız yere hamileliğim sebebiyle işten çıkarıldım diye ihtar Çek yoksa Üçgen üst üste işe gitmediğin için ihtar çekerler hiçbi hak elde edemezsin dedi ben de hemen yapıcam öyle imzalayıp göndericem
Iyi yapmissin. Bu arada bir ay icinde ise iade davasi acabilirsin biliyorsun degil mi. Ise iade acama diye tazminatlarini bir ay sonra verecez diyebilirler seni oyalamak icin.ise iade davasi actiginda ki avukatlar iki ay desede 4 5 ayda sonuclaniyor 4 + 4 maasa kadar tazminat da alabilirsun ama orada tekrar ise baslamak zorundasin. Bazi isyerleri cikardigimiz elemani geri almak istemiyoruz diyor prestijeri acisindan 8 maas tazminat veriyor. Bazilari da ki genellikle geri cagiriyor para vermemek icin . Ozaman da ise basliyorsuniz ancak 4 maas tazminat aliyorsunuz. Avukata danisin ben cok kiziyorum boyle seylere nasil bir haksizliktir. Rabbim de sorar hesabini

bisey imzalamaman iyi olmus canım kesinlikle hakkını yasal yollardan ara çıkısını vermislermı? isakdin fesh edilme nedeni ne?

Canım sözlü olarak söylediler ama perfonmans nedeniyle dediler sonra hamileliliği bahane ettiler sgkya baktım işten çıkış yansımamış hemen yansıyo mu bilmiyorum sadece kıdem ve ihbar tazminat bordrosu var imza at dediler aldım Yanıma imza atmadım

Kizlar bende sizin gibi düşünüyordum ama ablamin eltisinin 3lu taramada bebegin kalbinde delik cikmis onu ilacla anne karninda gidermisler tabii allahin izniyle.ben bide cocuk anne karnindayken cinsiyet organi cift cinsiyet organiyken ostrojenle kiza cevirmis ler anne karninda.doktorlarıniza bi sorun yine hersey aldırmamak demek degil tedavisi mumkun olabiliyormus.ana ben yaptirtamiycam sanirim ikiz gebeliklerde dogru sonuc cikmiyormus

aynı şeyi bende yaşıyorum 2 li testi yapalım 3lü yapmayalım dedi tereddütteyim ama ben doktoru dinlicem sanırım:110:

Canım çok şükür bu hafta iyi geçti ama az önce işten çıkarıldım hiçbirşeye imza atmadım çok kötüyüm şerefsizler biz kendimizi riske atmak istemiyoruZ dedi hiçbir yazılı beyanda bulunmadılar kalleşler sakin olmaya çalışıyorum şuan hamile bi kadına bu nasıl yapılır

vicdansızlar ya nasıl yapabildiler hiç mi düşünmediler karnındaki canı.. bu kadar adilik olamaz inanamıyorum ya canım üzüldüm gerçekten ama bak sen sakın bu durumu kendine dert etme bebeğini düşün.. merak etme o haklarını alırsın seni hamilliğinden dolayı işten çıkararak suç işlemş oluyolar hakkını mutlaka ara bir avukatla irtibata geç canım bende çalışıyorum az çalışsanda buna hakları yok seni çıkartamazlar...

haziran0806 haziran0806 canım hemen ihtarını çek ve bir hukukçuya danış olmaz öyle şey bune ya kız deli oldum gerizekalılar senin bebeğinin hakkına göz dikmektir doğmamış bebeğin yiyeceği ekmeğe göz dikmek adamlığa sığar mı offf diyeceğim çok şey var da neyse rabbim sana güç sabır versin kolay değil umarım en az zarar ile atlatırsın

Back