• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cok sukur cnm sorun yok iyi gidiyoruz simdilik bnde kasim 15 ikili teste gidecem bu testi yapinca uclu teste ihtiyac var mi acaba

ya bu test temiz çıkar gerek yok diye biliyorum ayrıca anlamıyorum ki 4.ayı da geçmiş oluyo hadi diyelim kötü çıktı Allah korusun sanki aldırıcaz saçma bence ben yaptırmıcam doktoruma da söylicem hiç gerek yok bence

Kızlaaar kalp atışımızı gòrdük çok şükür. Güzel güzel büyüyor kuzucum :) doktor bgün ilk defa hayırlı olsun dedi :) Artık sağlam yani çok şükü, herşey çok iyi dedi. Haftaya tekrar kontrole cağırdı. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu harika birşey :)
canım benim çok sevindim senin adına hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :):):):)

mrb hanımlar 7+3 haftamda ultrason muayenesinde bebeğin boyu 6.1 mm ölçüldü gelişiminde gerilikmi var benmi evhamlanıyorum 7. haftada kaç mm olmalı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz :110:

bende bir liste var ve o listeye göre 8 haftalik 1.6cm olurmus ama bence bebekten bebege kesinlikle farklilik gösterir. ben kendi ultrasonlarima baktim, albüm seklinde hep cantamda :) benimki 7+0'da 0.958 cm'mis. ama düsün ki ben 1.80 ve esim de 1.86 boyunda. kendine hic dert yapma bebegin bence cok cok saglikli.

ya bu test temiz çıkar gerek yok diye biliyorum ayrıca anlamıyorum ki 4.ayı da geçmiş oluyo hadi diyelim kötü çıktı Allah korusun sanki aldırıcaz saçma bence ben yaptırmıcam doktoruma da söylicem hiç gerek yok bence
Kizlar bende sizin gibi düşünüyordum ama ablamin eltisinin 3lu taramada bebegin kalbinde delik cikmis onu ilacla anne karninda gidermisler tabii allahin izniyle.ben bide cocuk anne karnindayken cinsiyet organi cift cinsiyet organiyken ostrojenle kiza cevirmis ler anne karninda.doktorlarıniza bi sorun yine hersey aldırmamak demek degil tedavisi mumkun olabiliyormus.ana ben yaptirtamiycam sanirim ikiz gebeliklerde dogru sonuc cikmiyormus

Tatli olan herseyden nefret ediyorum agzimda. Sürekli tatli bir tat var onu gidermwk icin rwsmen pul biber tuz atiyorum agzima
aha da ben :) ne yersem yiyim 3 dk. Sonra agzimda ilginc bir tad. Yalniz ben pulbiber yersem mide nolur bilmem. Benim bekarkenden mide gocuk. Aklima gelen seyden midem bulani4di cocukken bile dusun. Simdi Rabbim sonumuzu hayir etsin :)

Berbat bi gun oldu benim icin. Annem aramisti naptin diye. Kadin dogm bolumnde hemsire. Bise yapmadim.yatiyorum dedim. Bi gel bizim buraya dr bey gormek istedi dedi. Durumumu anlatmis. Gittim bakti. Haftasina uyuyor bebis dedi. Kalp atimi normal dedi. Rahimde oyle cok onemli bi kanama gorunmuyo dedi. Kesenin altinda bi karalti vardi. O da kanamaymis. Bi sure devam edebilir kanaman dedi. Ya adet gunume de denk geliyo onunla bi ilgisi olur mu acaba. Allah hepimizin yardimcisi olsun da bu gunlerde bnim daha cok ihtiyacim var :KK43: insallah duzelir bu durum biranonce.
berbet diye dusunme cok sukur duz3liyorwun bak Bdnimde 7 ve 8 de sikintilarim oldu. Benimde kesenin ustunde kanama alin avrdi kolay kolay gecmiyor. Iyi dinlen benim 15 gunde kayboldu. Evet genelde adet donemlerinde dusuk olma ihtimali yada kanama olma ihtimali olurmus . Normalde jel kullaniyordum baslarda . Tup b3bek dr.uma adet doneminde bir hafta igne kullanamk istiyorum demistim guldu bana ama ne oldubenimde kanamalarim adet haftalarinda oldu. O haftalar yaklasinca daha iyi dinlen beline dogru ayaginin altina yastik al da uzan. Ins. Bisey olmaz merak etme. Elini karnina koyup bol bol ayetel kursi oku. Bu gidisinde sordunmu kan uyusmazligini

aha da ben :) ne yersem yiyim 3 dk. Sonra agzimda ilginc bir tad. Yalniz ben pulbiber yersem mide nolur bilmem. Benim bekarkenden mide gocuk. Aklima gelen seyden midem bulani4di cocukken bile dusun. Simdi Rabbim sonumuzu hayir etsin :)

berbet diye dusunme cok sukur duz3liyorwun bak Bdnimde 7 ve 8 de sikintilarim oldu. Benimde kesenin ustunde kanama alin avrdi kolay kolay gecmiyor. Iyi dinlen benim 15 gunde kayboldu. Evet genelde adet donemlerinde dusuk olma ihtimali yada kanama olma ihtimali olurmus . Normalde jel kullaniyordum baslarda . Tup b3bek dr.uma adet doneminde bir hafta igne kullanamk istiyorum demistim guldu bana ama ne oldubenimde kanamalarim adet haftalarinda oldu. O haftalar yaklasinca daha iyi dinlen beline dogru ayaginin altina yastik al da uzan. Ins. Bisey olmaz merak etme. Elini karnina koyup bol bol ayetel kursi oku. Bu gidisinde sordunmu kan uyusmazligini
Canim bugun itibariyle kanamam durdu sanirim. En son bu sabah kalktigimda kahverengi kanama gordum cok fazla deildi dunku gibi. Kan uyusmazligi ignesi yaptirdim cnim dun dr onlemimizi alalim yaptir dedi. Genel olarak dinlenme modundayim zaten arada bi skildigimda kalkip yavas yavas tur atiyorum evin icinde. Insalllah birakmaz yavrum beni. Elim karnimda zaten hep ayetel kursi okuyorum fatiha ihlas. Esimde okuyo elini.karnima koyup.birde el mubdi ve el musavvir. Rabbim hepimizi ve bebislerimizi korusun
Insallah bize bagislasin.

Kizlar Allah bana yardim etsin. Evime nerdeyse belediye gelip cöp ev damgasi vurcak ve bu durumda esim annesini babasini ve dayisini col cocuk ailecek yemege cagirdi. Benim.yatmam lazim dr dedi kayinpederin kaynananin dayinin karsisinda ne guzel de yatarim ya.. Strese girmemeye calisiyorum napim. Ama esim dusunsun. Yatcam kicimi devirip. Suan mutfakta kaynana ve dayinin hanimi yemek yapiyolar :) esim de yanlarinda naparlarsa artik.

Genel muhasebe ve finans işiyle meşgulüm yorucu stresli iş hiç bitmez sürekli vardır müdür yaptığım işler ona kalıcak diye korktu hemen yeni birini almış benim bu halimi fırsat bilip Allahım diye yaptıkları boynuna dolansın inşallah biraz öyle oldu gibi ama bilmiyorum tabii cnm sen 9. Haftandasın artık çıkarmazsın diye düşünüyorum benim de geçicek 2 haftam kaldı 16.haftada %95 azalıyormuş bakalım keşke yüzlerine tükürüp de Çıkma şansım olsaydı ama ne yazık ki sabretmeliyim hayatta herşey geçer şurda 5 ay kaldı sonra Gitmicem Ztn doğum izni sonrasında da bakıcam hal çaresine Allah büyük
canim nasilsin bulantilarin az hafifledimi. bebegin cinsiyetini ogrenebildinmi. benm doktor daha cok erken dedi. 16. haftada belli olacakmis.

canim nasilsin bulantilarin az hafifledimi. bebegin cinsiyetini ogrenebildinmi. benm doktor daha cok erken dedi. 16. haftada belli olacakmis.

Canım çok şükür bu hafta iyi geçti ama az önce işten çıkarıldım hiçbirşeye imza atmadım çok kötüyüm şerefsizler biz kendimizi riske atmak istemiyoruZ dedi hiçbir yazılı beyanda bulunmadılar kalleşler sakin olmaya çalışıyorum şuan hamile bi kadına bu nasıl yapılır

Canım çok şükür bu hafta iyi geçti ama az önce işten çıkarıldım hiçbirşeye imza atmadım çok kötüyüm şerefsizler biz kendimizi riske atmak istemiyoruZ dedi hiçbir yazılı beyanda bulunmadılar kalleşler sakin olmaya çalışıyorum şuan hamile bi kadına bu nasıl yapılır
Inanmiyorum yaaa.serefsizler.tatlim sinirlenmemeye calis sana n3den gosteremeden isten atamazlar.muhakkak bir nedeni olmali.yazili olarakk iste.kac yildir orada calisiyodun bilmiyorum ama yil uzeri ise hemen bir avukatla iletisime gec. Is kanunu isciden yana hele hamile bayani sorunlu gecen hamileliginden oturu isten cikarmak direkt mobbing demek.taciz yani. Dava acagini belirt lutfen ama luften kendini uzmemeye calis.ettiklerini bulsunlar de

c
canm benm ya uzme kendini allah yanlarina birakmaz. surda 2 hafta sonra zor donemleri atlatacaktin. rabbim yardimcin olsun uzulme allaha havale et.

Inanmiyorum yaaa.serefsizler.tatlim sinirlenmemeye calis sana n3den gosteremeden isten atamazlar.muhakkak bir nedeni olmali.yazili olarakk iste.kac yildir orada calisiyodun bilmiyorum ama yil uzeri ise hemen bir avukatla iletisime gec. Is kanunu isciden yana hele hamile bayani sorunlu gecen hamileliginden oturu isten cikarmak direkt mobbing demek.taciz yani. Dava acagini belirt lutfen ama luften kendini uzmemeye calis.ettiklerini bulsunlar de

Canım işe ihtiyacım olmasa kalleşler hayır sadece perfonmasından dolayı dediler sözlü sonra hamilelipin zor geçiyo biz burada başına bişey gelse uğraşamayız dediler şerefsizler çok üzüldüm sakin olmaya çalışıyorum bebeğim için ben 2.5 yıldır çalışıyorum burda ama 7 ay sonra sgk girişimi yaptılar yani 1 yıl 8 aydır sgklıyım Napıcamı bilemiyorum terkettim hiçbirşeye imza atmadım kıdem Tazminatı hesaplamışlar bile bi o kağıtlar var elimde aldım çıktım imza atmadım

c
canm benm ya uzme kendini allah yanlarina birakmaz. surda 2 hafta sonra zor donemleri atlatacaktin. rabbim yardimcin olsun uzulme allaha havale et.

Ah be canım nasıl üzmem ücretli doğum izin hakkım doğum parası hakkım hepsi elimden alındı şuan ve ben onlara en zor zamanlarda yardım ederek işe girmiştim düşün yüzüstü bırakılmışlardı deliler gibi çalışıp o zor Günlerinde yardımcı olmuştum bide pişkin pişkin teşekkür ettiler

Kizlar Allah bana yardim etsin. Evime nerdeyse belediye gelip cöp ev damgasi vurcak ve bu durumda esim annesini babasini ve dayisini col cocuk ailecek yemege cagirdi. Benim.yatmam lazim dr dedi kayinpederin kaynananin dayinin karsisinda ne guzel de yatarim ya.. Strese girmemeye calisiyorum napim. Ama esim dusunsun. Yatcam kicimi devirip. Suan mutfakta kaynana ve dayinin hanimi yemek yapiyolar :) esim de yanlarinda naparlarsa artik.
Ayy bırak yapsınlar canım kimsenin faydası olmaz sonra.. sen yat dinlen yemek önüne gelsin :eek::KK19:

Ah be canım nasıl üzmem ücretli doğum izin hakkım doğum parası hakkım hepsi elimden alındı şuan ve ben onlara en zor zamanlarda yardım ederek işe girmiştim düşün yüzüstü bırakılmışlardı deliler gibi çalışıp o zor Günlerinde yardımcı olmuştum bide pişkin pişkin teşekkür ettiler
Offffff.pisliklerrrr.bence bunlari belirt konus.hatta yaninda bi avukat olsun.bu ucretlerinide iste yoksa hamilelik nedeniyle isten cikarildigin icin dava acacagini soyle.bakalim ne diyecekler.

Offffff.pisliklerrrr.bence bunlari belirt konus.hatta yaninda bi avukat olsun.bu ucretlerinide iste yoksa hamilelik nedeniyle isten cikarildigin icin dava acacagini soyle.bakalim ne diyecekler.

Bilmiyorum canım hemen Pazartesi günü adliyeye iş mahkemesinde gidicem elimde kıdem ve ihbar Tazminatı var sadece başka yazılı bir gerekçe yok ki bunu imzalamazsam belki işe gelmediğim için direkt çıkartıp olan haklarım da elimden gidebilir

Back