2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ay maşallah bir kız bir erkek mi?? Ne güzel şans nazar değmesin :)) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ay evet ben de çok duygulandım :)) vebahargeldi Sağlıcakla huzurla mutlu mutlu büyütün bebeklerinizi,darısı bize inşallah

Gunaydin kizlar.bugun esim erknden kalkms camasrlari serms utusunu yapms evi supurms sonra basima geldi hadi kalk cocuk ac kaldi dedi.ayy dunya tersinemi dondu bugun haberim yok.
Ayakta alkışlıyorum kocanı Evde kahvaltılık yok diye bizde dışarıda yaptık kahvaltımızı.şimdi evi süpürecek ve alışverişe çıkıp küvetini kovasını alacagız inşaallah

Merhaba

Kiz sen dondun mu eve ben kacirdim orayi seninki napiyo
döndüm canım döndüm benim odun kocamda biraz incelme var tabi bu sabah beni kahvaltıya götürdü nerden esmişse ama oda fikrinden hala vazgeçmedi sonbaharda alıcaz diyo bende ısrar etmiyorum artık

Can
CaniMmm şok ettin beni bende hast.de sayikliyorum bahar pazartesi dogum yapacak diye birde baktim olmus bitmis gozun aydin darisi basima insallah hala hast.yatıyorum yarin taburcu olabilirmisim bebeklerin su durumu iyi ise eger kasilmalarimi onleyici serum taktilar 9 gündür.bu hast ort.beni dogumdan korkuttu sen ne yaptin spinal mi oldun

canim ben tedaviye basladigimda 77 kg idim boyum da fena degil kaldiriyodum 12. haftada 84 idim ve en son gecen gun gittigimde tam 100 olmustum uzuldum evet ama napalim tatlim vericez sonra. sen benden iyisin toplamda az kilo almissin

canim benim tskur ederim simdilik iyiyiz maasallah o da sarsilmis benden beklemiyormus oyle biseyi epey konustuk cok sukur simdilik astik umarim bidaha yasanmaz. kimse yasamasin zor zamanlari :)

lizz_1702 kiz bende merak ediyordum ne yaptin diye cekindim sormaya cok sevindim oglusun babasinin yaninda dogacak iyi yapmissin arkadasim dilerim yasamazsin boyle kargasalar bir daha optm seni

arkadasim cok gecmis olsun simdi iyimisiniz bebekler nasil? dogum ne zaman dedi doktor?

Canm bnm bebek gorundu dedi kese buyuyo dedi gerileme diye bise demedi cok sukur ama bnm 6+4ken degerim 15000cikti degerini takip et dusmesin katlansin insallah onemli olan o rabnm yardimcn olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…