- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Kizlaarr ben kocami anlatayim ovunmek gibi olmasin ama :) her cumartesi- pazar kahvalti hazirlar yatagi toplar camasirlari makineye attigimda onlari asar bulasik makinesini bosaltir. Banyodan cikinca ayak tirnaklarimi keser ve corabimi giydirir bebek sıkışmasın diye :) saclarimi kurutur tarayarak cok uzadigi icin yorulma diye o kadar hosuma gidiyor ki anlatamam. Kendisi temiz ve titiz bir insandir bide biraz detaycidir. Hergun aksam oturur karnimi sever kiziyla konusur. Bizim cocugumuz olcak dimi bizim cocugumuz olcak dimi diye canim benim hep gozume bakiyor. Aklima gelenler bunlar. Biz cok severek evlendik hala ilk gunku gibi asigim kendisine. Boyle bir evlat yetistirdigi icin kaynanamdan allah razi olsun bunu inkar edemiycem bu bir gercek :) bu da diger erkek modeli kizlar. Elinden gelene kadar yardimci olmaya calisiyor.
ay canım ya maşallah. Allah bozmasın bir yastıkta kocayın inşallah. başak burcu mu senin eşin? onlar detaycı ve titiz olurlarya. bu arada dediğin çok doğru kayınvalidenden Allah razı olsun anne etkeni çok önemli erkeklerde. kimisi suyunu bile ayağına getiriyor sonra bizimkiler gibi öküz oluyorlar. iyi bir şey yapayım derken sen o çocuğu eğitmiyorsun gelişimini engelliyorsun aslında. ama kimisi de gerçekten eğitiyor sevgiyi saygıyı güzel veriyor.
benim eşim de beni çok sevip değer veriyor ona şüphem yok. ama dediğin şeyleri yapmamış ki adam hayatında. bir tanesini yapıyor mesela kırk kere ofluyor pofluyor. bu sefer benim cinlerim tepeme çıkıyor. dün benimkisi de hayatında nadiren yaptığı şeylerden birini yaptı tek başına kahvaltı hazırladı. ama bu sefer ne oluyor akşama kadar teşekkür etmemi bekliyor. bir teşekkür yetmiyor. çünkü yaptığı ona göre o kadar olağanüstü bir şey ki ödül alkış bekliyor.
ona baktıkça diyorum inşallah ben oğullarımı güzel eğitirim de babaları gibi olmazlar. en büyük korkum iki tane daha evde ondan olması...