- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
benden bahsediyorsunuz galiba :)
burdayim hanimlar cok tesekkur ederim. Biz iyiyiz merak etmeyin. Ama felaket yogunuz. Hayatim kisir dongu seklinde geciyor. Sut artirici seyler ye. Bebeklerin altini al. Once emzir(meye calis) sonra pompa yap sonra mama yedir gazini cikar uyut gazini cikar aaaa yine sut sagma saati gelmiiiiisss
herseye rahmen cok guzel bir duygu. Yuzlerine bakiyorum bunlar 3 gun once benim karnimin icindelerdi diuorum aklim almiyor degiaik birsey. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
Bebeklerden biri cok gazli. Biraz ugrastiriyor . Bir de gelen giden cok olunca inanin suan kendimi kaybetmis durumdayim. Yoksa ki bende sizleri cok merak ediyorum. Tesekkurler
tesekkur ederim canim iyiyiz cok sukur. Iyilesmeye calisiyoruz. Sen de en guzel sekilde hayirli sonuclara ulasirsin ins.
Canim bebeklerin biri 2050 digeri de 2550 dogdu ikinci gun 50 ser gr verdiler
ozellikle 2 kilo olan cok minik dokunmaya korkuyoraun onceleri kiyamiyorsun. Simdiden alma derim ben. 34 den sonra zaten dr ort. ne kadar dogacaklarini kestirip sana birsey soyluyor eger 2 - 2.5 arasi derse birseyler bulundur birkac parca derim ama 2500 u gecerseniz ki ins. O zaman hic almana gerek yok. Biraz bol da olsa giyer. Sadece bazi markalarin marks &sepencer H&M vs onlarin yenidogan kiyafetleri prematureye yakin. Onlardan birkac parca alabilirsin. Ama erkenden premature kiyafeti alma derim.
Ayyy cok guzel anlar yaaaa :) masallah sana da bebislerine. Mevlam nazarlardan korusun sizleri. okurken icim kipir kipr oldu. Ben de ve biz de insallah o asamalara gelebiliriz. Bana da dua edersen cok sevinirim canim. Mevlam bebislerini saglikla buyutmeni nasip eylesin insallahh