• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım benim bebekler kız olan 2000 kilo oğlan 1900 şuan yani 2 haftada anca 300 gram alırlar diye düşünüyorum buna da şükür allah bize bunları konuşmayı nasip etti Dediğin magazalara birilerini gönderip aldırayım bari bişseyler sende ne güzel anlatmışsın maşallah size canım e biraz bocalama yaşıcaz sonra alışıcaz inşallah.. Bebişlerine ve kendine iyi bak canım benim
Ay maşallah bir kız bir erkek mi?? Ne güzel şans nazar değmesin :)) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ayyy cok guzel anlar yaaaa :) masallah sana da bebislerine. Mevlam nazarlardan korusun sizleri. okurken icim kipir kipr oldu. Ben de ve biz de insallah o asamalara gelebiliriz. Bana da dua edersen cok sevinirim canim. Mevlam bebislerini saglikla buyutmeni nasip eylesin insallahh
Ay evet ben de çok duygulandım :)) vebahargeldi vebahargeldi Sağlıcakla huzurla mutlu mutlu büyütün bebeklerinizi,darısı bize inşallah

Gunaydin kizlar.bugun esim erknden kalkms camasrlari serms utusunu yapms evi supurms sonra basima geldi hadi kalk cocuk ac kaldi dedi.ayy dunya tersinemi dondu bugun haberim yok.
Ayakta alkışlıyorum kocanı:KK9: Evde kahvaltılık yok diye bizde dışarıda yaptık kahvaltımızı.şimdi evi süpürecek ve alışverişe çıkıp küvetini kovasını alacagız inşaallah:KK28:

Merhaba

Kiz sen dondun mu eve ben kacirdim orayi seninki napiyo :eek:
döndüm canım döndüm benim odun kocamda biraz incelme var tabi bu sabah beni kahvaltıya götürdü nerden esmişse :D:D ama oda fikrinden hala vazgeçmedi sonbaharda alıcaz diyo bende ısrar etmiyorum artık :KK11:

Can
Selam guzel anneler
Ben geldim . Sayfalar 1200 lerden 1300 lere ilerlemis. Bakamadim umarim herkes iyidir.
bzlerileri soracak olursaniz dermisim :)
cok sukur ben hayirlisiyla bu dunyadaki vuslatima erdim. Miniklerimi kucagima aldim. Hep miniklerimi diyordum ya artik minnaklarimi diyorum cunku biri kucuk digeri daha da kucuk :))
minnak minnaklaar. Malesef herkesin bana kizdigi premature takimlari giyiyoruz.
kizlar ikiz oldugunu ikiz hamilrliginin farkli oldugunu konusuyoruz ya hep dun gece itibariyle anladim ikizin ne demek oldugunu. Oncesi hicbirseymis :) ben cok kotu olsugum icin ablam ilgileniyor( korkmayin tamamen benle alakali bunye meselesi) dun gece gozunu kirpmadi kadin. Biri agliyor. Susturuyoruz koyacak digeri basliyor. Butun gece bu devran boyle devam etti arada bir nobetlerini karistirip ayni ana denkgetirdikleri de oldu sagolsunlar :) o kisma girmiyorum bile.
cok sukur biz evimize geldik, onlar evlerine ben de onlara alismaya calisiyorum.
Kuzucugumun birinin sesi kus gibi diferinin sesi kedi yavrusu gibi cikiyor. Cok tizler. Kuvoz durumundan dolayi bizi biraz korkuttular ama cok sukur kuvoz disindaki mudahalelerle 6 7 saatte kurtildular kuvozden. Oksijen cadiri mi diyorlar oyle birseye lkoymuslar. bana soylemediler aksama kadar simdi birazdan simdi birazdan serken bekledim. Hersey bittikten sonra bize verince soyledi esim.
en onemli mevzuu sut. Kizlar malesef hemen sutum gelmedi. Zaten minnaklarim cok gucsuz oldugu icin ememiyorlar. Mama biberonunda bile iki yudumda yorulup uyuyorlar. Pompayla ugrasiyorum. Cok az sut denemez o kolostrum denen muhtesem seyi bebeklere cay kasigi ile vermeye calistik. Toplamda 10 15 cc birsey geldi 3 gunde. Ablam besliyor esim gazini aliyor ben de pompa elimde cikardigim iki damla ile oyalaniyorum. Simdilik durum boyle
Ben de simdi ayuzlu ayuzlu yu merak ediyorum. Nesil oldu acaba. Dedigim gibi sayfalari okumadim
CaniMmm şok ettin beni bende hast.de sayikliyorum bahar pazartesi dogum yapacak diye birde baktim olmus bitmis gozun aydin darisi basima insallah hala hast.yatıyorum yarin taburcu olabilirmisim bebeklerin su durumu iyi ise eger kasilmalarimi onleyici serum taktilar 9 gündür.bu hast ort.beni dogumdan korkuttu sen ne yaptin spinal mi oldun

canim ben tedaviye basladigimda 77 kg idim boyum da fena degil kaldiriyodum 12. haftada 84 idim ve en son gecen gun gittigimde tam 100 olmustum uzuldum evet ama napalim tatlim vericez sonra. sen benden iyisin toplamda az kilo almissin :KK53::KK53::KK53:

lizz_1702 lizz_1702 tatlım kilo arkadaşım benim :KK70: ameliyat zamanı 2 kilo vermiştim ama gebe kaldığım andan bu ana kadar toplam 11 kilo aldım yaniiiiiii 99 oldumm:rolleyes::rolleyes:.dışarıdan babayiğit görünüyorum:anneadayı: Sen toplamda kaç kilo almış oldun,Amaaaan veririz sonrasında inşaallah sağlıklı olalım da:KK51:

canim benim tskur ederim simdilik iyiyiz maasallah o da sarsilmis benden beklemiyormus oyle biseyi epey konustuk cok sukur simdilik astik umarim bidaha yasanmaz. kimse yasamasin zor zamanlari :)

lizz_1702 lizz_1702 kiz bende merak ediyordum ne yaptin diye cekindim sormaya cok sevindim oglusun babasinin yaninda dogacak :KK66: iyi yapmissin arkadasim dilerim yasamazsin boyle kargasalar bir daha optm seni :KK66:

arkadasim cok gecmis olsun simdi iyimisiniz bebekler nasil? dogum ne zaman dedi doktor?

Can

CaniMmm şok ettin beni bende hast.de sayikliyorum bahar pazartesi dogum yapacak diye birde baktim olmus bitmis gozun aydin darisi basima insallah hala hast.yatıyorum yarin taburcu olabilirmisim bebeklerin su durumu iyi ise eger kasilmalarimi onleyici serum taktilar 9 gündür.bu hast ort.beni dogumdan korkuttu sen ne yaptin spinal mi oldun

İkimiz de en stresli zamanlardayız galiba arkadaşım,çok şükür ki sen kritik Sınırı aşmışsın. Hcgn kaçtı peki geçen hafta hatırlıyorum musun, bana bebek yok dediğinde 5110 du. Doktorun neler söylüyor peki sana? Gelişim geriliği önemli miymiş ?
Canm bnm bebek gorundu dedi kese buyuyo dedi gerileme diye bise demedi cok sukur ama bnm 6+4ken degerim 15000cikti degerini takip et dusmesin katlansin insallah onemli olan o rabnm yardimcn olsun

Back