- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
Oyy kuzum benim kiz bu erkek milleti hepten omur torpusu ben bi cok zaman dalgaya aliyorum esimi. yoksa oyle yapmasam valla vereme kalirim Allah uzak etsin. Benimki de ben dukkan dukkan gezip battaniye ararken sinir etmisti. Yok iste sonra bak sanki cocuk dogdu da evde ustu acik usuyo cocuk ne kadr acele ediyon demisti. Butun alisveris hevesimi kacirdi. alisverisimin cogunu netten yaptim ben esimle hic bi zaman alisverisimiz olaysiz olmuyo cunku. Begeniyorum seciyorum karttan siparisi veriyorum o oduyo ben de hamileligim boyunca cok agladim hatta dun bile ama esimi tinlamiyorum sebep o olmuyo aglamama anasindan ona sira gelmiyo ki kaynana yedi bitirdi beni artik gulup gecme taktigimi anasina da uygulayacagm. Aglayip zirlayip ne cocugumu ne de kendimi strese sokmama caliscam. Zaten bugun de kafami dagitayim evden kacayim die arkadasi aradim gittik bi guzel turk kahvelerimizi ictik acik havada.. rahatladim valla.Mrb
Mrb kızlar umarım herşey güzel gidiyordur, kocalardan bahsettiğinizi görünce yazmak istedim tam ağlıyordum,moralim çok bozuk ( az önce eşimle kavga ettik, bebeğin herşeyini alırken o karar verdi bana sadece onaylamak kaldı, çok bilmiştir kendisi sağolsun aldı ama, en son cibinlik düz beyaz üst kısmına renkli kumaşlardan süs yaptıracağız onun boyutuna bile o karar veriyor bende beğenmedim daha küçük parçalar olsun dedim, bari bırakta ona ben karar vereyim kadın işlerine bile karışıyorsun dedim,tepem attı bian, işitmediğim hakaret kalmadı(( birde annemle ilgili kadın 8 aydır hizmetimizi yapıyor, çayını bile ayağına götürür, elimize tek bir iş sürmüyoruz annem yapıyor, çok gücüme gitti, kendimi durduruyorum, tekrar başlıyorum ağlamaya((((