Hepinize hayırlı günler dünyanın en fedakar anneleri. Aranıza izin verirseniz şu an Katılıyorum. Maşallah hepiniz 37. Haftalarınızda,bir çoğunuz da doğum yapıp bebeklerinize kavuşmuş durumdasınız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Burdan bakınca sizin evrelere sanki ben hiç o günlere gelemeyeceğim gibi,öyle uzak geliyor ki... Hepinize şuan dünyanın en şanslı,seçilmiş kadınları olarak baktığım doğrudur efendim :))
Sizler çok farklı evrelerdesiniz;konuştuğunuz konular, telaşlarınız,korkularınız,seviçleriniz çok farklı. Bense daha kesenin içinde bebek görüp göremeyeceğimi bile bilmiyorum. Bir yandan Sizin tecrübelerinizin,deneyimlerimizin bana çok iyi geleceğini düşünürken,bir yandan da farklı boyutlarda olduğunuz için yolun daha çok başında olan benimle ilgilenmek istemeyebilirsiniz diye düşnüüyorum her neyse çenem açıldı :))
Benim ilk
tüp bebek denememde gebeliğim gerçekleşti çok şükür. 5 yumurta,4 embriyo vardı,2 tane 1. Kalite 2. Gün embriyosu transfer edildi,bir tanesi tutundu. Şu an 6+2 yim. Aslında yazarken her şey çok yolunda gitmiş gibi görüyorum ama öyle bir doktora düşmüşüm ki Sürecin başından beri her gidişimde şen gidip yaslı çıktık resmen. Her konuda demoralize etti,ya bozuk moralle ya da ağlayarak eve döndüm. En son dün ilk kontrolümde bana "kese var ama bebek görünmüyor,bu hafta kalp atımını bile görmem gerekiyordu,muhtemelen bir hafta içinde görünmezse haftaya bitecek bu gebelik" dedi. Nasıl ağladım anlatamam. Hemen başka özel bir hastaneye gittik Allah o kadından Razı olsun. Bana 6. Haftalık ama usg ye göre 5 haftalık görünüyor biraz gelişmemiş. Minik bir kalp atımı da görüyorum. Haftaya tekrar gelin tekrar bakalım,bundan sonrası artık Allah'ın takdiri dedi.
Bana dua edin şayet kromozomal genetik bir sıkıntı yoksa hayırlısıyla bebeğim sağlıkla gelişmeye devam etsin. Sizin bebek keseden sonra ne zaman göründü? Ultrasonda haftasından 1 hafta geri görünen oldu mu? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Ay dolmuşum herhalde ne uzun yazdım:) İnşşşşalahh benimle ilgilenirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim