• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canm bnm bebek gorundu dedi kese buyuyo dedi gerileme diye bise demedi cok sukur ama bnm 6+4ken degerim 15000cikti degerini takip et dusmesin katlansin insallah onemli olan o rabnm yardimcn olsun
Değerim artıyor 5110 filandı 6+1 ken. Zaten küçük başladı benim hcg yavaş yavaş arttı. Dediğin gibi belki 10 kere hcg testi yaptık 2 güne 1 ama hiç düşme olmadı artıyo çok şükür. Perşembe belli olacak artık kısmetse , Hayırlısı inşallah beklemekle geçiyor ömrümüz

Kizlar bunu yaptim nasil olmus

Eklentiler

• IMG-20150420-WA0011.jpeg
    IMG-20150420-WA0011.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 80
Valla cancazim eve gelmesini bekledim. bide tlfda asagi filan ugrayip konusmasin die gelmesine yakin sofra hazir cok aciktim seni bekliyorum dedim. Geldiginde anlattim ama numara filan deildi valla anlatirken gozlerim dolDu. Dedim ki gunduz de annen gidince cok agladm cok zoruma gidiyo yaptiklari dedim. Bi de isin icinde yeni gelinini bana karsi kayirmasi varr.. hepsini soyledim esime sadece bosver sen muhattap olma dedi. Nasil muhattap olmiycam burnumun dibinde kadin:63: Allahm ya bana sabir versin yada bu evden gitmek nasip etsin insallah yaa..
Cnm uzulme o evden hayirlisiyla cikmak nasip olsun. Bende ayni durumdayim bebegini dusun fazla takma. Ben herseyi dogumdan sonraya biraktim esimde biraz sabret diyo. Bebislerimiz herseyden daha onemli..

Selam guzel anneler
Ben geldim . Sayfalar 1200 lerden 1300 lere ilerlemis. Bakamadim umarim herkes iyidir.
bzlerileri soracak olursaniz dermisim :)
cok sukur ben hayirlisiyla bu dunyadaki vuslatima erdim. Miniklerimi kucagima aldim. Hep miniklerimi diyordum ya artik minnaklarimi diyorum cunku biri kucuk digeri daha da kucuk :))
minnak minnaklaar. Malesef herkesin bana kizdigi premature takimlari giyiyoruz.
kizlar ikiz oldugunu ikiz hamilrliginin farkli oldugunu konusuyoruz ya hep dun gece itibariyle anladim ikizin ne demek oldugunu. Oncesi hicbirseymis :) ben cok kotu olsugum icin ablam ilgileniyor( korkmayin tamamen benle alakali bunye meselesi) dun gece gozunu kirpmadi kadin. Biri agliyor. Susturuyoruz koyacak digeri basliyor. Butun gece bu devran boyle devam etti arada bir nobetlerini karistirip ayni ana denkgetirdikleri de oldu sagolsunlar :) o kisma girmiyorum bile.
cok sukur biz evimize geldik, onlar evlerine ben de onlara alismaya calisiyorum.
Kuzucugumun birinin sesi kus gibi diferinin sesi kedi yavrusu gibi cikiyor. Cok tizler. Kuvoz durumundan dolayi bizi biraz korkuttular ama cok sukur kuvoz disindaki mudahalelerle 6 7 saatte kurtildular kuvozden. Oksijen cadiri mi diyorlar oyle birseye lkoymuslar. bana soylemediler aksama kadar simdi birazdan simdi birazdan serken bekledim. Hersey bittikten sonra bize verince soyledi esim.
en onemli mevzuu sut. Kizlar malesef hemen sutum gelmedi. Zaten minnaklarim cok gucsuz oldugu icin ememiyorlar. Mama biberonunda bile iki yudumda yorulup uyuyorlar. Pompayla ugrasiyorum. Cok az sut denemez o kolostrum denen muhtesem seyi bebeklere cay kasigi ile vermeye calistik. Toplamda 10 15 cc birsey geldi 3 gunde. Ablam besliyor esim gazini aliyor ben de pompa elimde cikardigim iki damla ile oyalaniyorum. Simdilik durum boyle
Ben de simdi ayuzlu ayuzlu yu merak ediyorum. Nesil oldu acaba. Dedigim gibi sayfalari okumadim
Evinize donmussunuz cnm cok sevindim. Minnaklari allah saglik mutluluk huzur icinds buyutmeyi nasip etsin.

Hepinize hayırlı günler dünyanın en fedakar anneleri. Aranıza izin verirseniz şu an Katılıyorum. Maşallah hepiniz 37. Haftalarınızda,bir çoğunuz da doğum yapıp bebeklerinize kavuşmuş durumdasınız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Burdan bakınca sizin evrelere sanki ben hiç o günlere gelemeyeceğim gibi,öyle uzak geliyor ki... Hepinize şuan dünyanın en şanslı,seçilmiş kadınları olarak baktığım doğrudur efendim :))
Sizler çok farklı evrelerdesiniz;konuştuğunuz konular, telaşlarınız,korkularınız,seviçleriniz çok farklı. Bense daha kesenin içinde bebek görüp göremeyeceğimi bile bilmiyorum. Bir yandan Sizin tecrübelerinizin,deneyimlerimizin bana çok iyi geleceğini düşünürken,bir yandan da farklı boyutlarda olduğunuz için yolun daha çok başında olan benimle ilgilenmek istemeyebilirsiniz diye düşnüüyorum her neyse çenem açıldı :))
Benim ilk tüp bebek denememde gebeliğim gerçekleşti çok şükür. 5 yumurta,4 embriyo vardı,2 tane 1. Kalite 2. Gün embriyosu transfer edildi,bir tanesi tutundu. Şu an 6+2 yim. Aslında yazarken her şey çok yolunda gitmiş gibi görüyorum ama öyle bir doktora düşmüşüm ki Sürecin başından beri her gidişimde şen gidip yaslı çıktık resmen. Her konuda demoralize etti,ya bozuk moralle ya da ağlayarak eve döndüm. En son dün ilk kontrolümde bana "kese var ama bebek görünmüyor,bu hafta kalp atımını bile görmem gerekiyordu,muhtemelen bir hafta içinde görünmezse haftaya bitecek bu gebelik" dedi. Nasıl ağladım anlatamam. Hemen başka özel bir hastaneye gittik Allah o kadından Razı olsun. Bana 6. Haftalık ama usg ye göre 5 haftalık görünüyor biraz gelişmemiş. Minik bir kalp atımı da görüyorum. Haftaya tekrar gelin tekrar bakalım,bundan sonrası artık Allah'ın takdiri dedi.
Bana dua edin şayet kromozomal genetik bir sıkıntı yoksa hayırlısıyla bebeğim sağlıkla gelişmeye devam etsin. Sizin bebek keseden sonra ne zaman göründü? Ultrasonda haftasından 1 hafta geri görünen oldu mu? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Ay dolmuşum herhalde ne uzun yazdım:) İnşşşşalahh benimle ilgilenirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Hosgeldin cnm hayirlisiyla bebisininde kalp atisini duyarsin cok uzme kendini. Benim bir arkadasimin da bebegi biraz gec tutundugu icin olabilir demiş doktoru 1 hafta geriden geliyordu. Sonra 2 gune inmis daha sonra arayi kapatmis. Seninde bebegin gec tutunmus olabilir normal tutunsa bile 8veya 9.haftada tam olarak duyarsin endiselenme cnm. o nasl bir doktor ya seni motive etmesi gerekirken hep olumsuz konusmus. bizde 7.haftada kalp atimini ultrasondan gorduk kucucuk bir isik yanip sonuyordu. 8.haftada tam olarak kalp sesini duyabildik cok sukur. Sende insallah iyi haberlerle gelirsin

Benim esimi anlatmissin sanki. Yeminle gardrobunu acmak gelmiyo icimden elime gelen esofman tisort vs kapagi ucundan aciverip atiyorum dolabina.. hic duzenlemeyi gozum kesmio. Benim kanepeler cok acik renkli uzrine ortu yaptirdim mecburen yoksa esimin surekli oturdugu yer gunun resimli menusu gibi. Bi insan meyve yerken bile doker mi ya dokuyo valla. O ortulerde aynen debelene debelene yattigi icin durmadan kayiyo. Azonce bi toparladim ama eve gelip evde 10 dk zaman gecirmesine bakar hersey.. bulasiklari dizdirmiyorm ben artik. Makina bozulacak yoksa. Kirini pisini ellemeden atio. Bide en cok sinirlendigim olay gidip berberine sac yaptiriyo. Jolesiyle yatip kalkiyo. Hem heryere saci dokuluyo hem de iki gune bir yastik kilifi degistirmek zorunda kaliyorm. Fayda beklememek lazim zararlari olmasa yeter galiba.
Kizlaarr ben kocami anlatayim ovunmek gibi olmasin ama :) her cumartesi- pazar kahvalti hazirlar yatagi toplar camasirlari makineye attigimda onlari asar bulasik makinesini bosaltir. Banyodan cikinca ayak tirnaklarimi keser ve corabimi giydirir bebek sıkışmasın diye :) saclarimi kurutur tarayarak cok uzadigi icin yorulma diye o kadar hosuma gidiyor ki anlatamam. Kendisi temiz ve titiz bir insandir bide biraz detaycidir. Hergun aksam oturur karnimi sever kiziyla konusur. Bizim cocugumuz olcak dimi bizim cocugumuz olcak dimi diye canim benim hep gozume bakiyor. Aklima gelenler bunlar. Biz cok severek evlendik hala ilk gunku gibi asigim kendisine. Boyle bir evlat yetistirdigi icin kaynanamdan allah razi olsun bunu inkar edemiycem bu bir gercek :) bu da diger erkek modeli kizlar. Elinden gelene kadar yardimci olmaya calisiyor.

Kizlaarr ben kocami anlatayim ovunmek gibi olmasin ama :) her cumartesi- pazar kahvalti hazirlar yatagi toplar camasirlari makineye attigimda onlari asar bulasik makinesini bosaltir. Banyodan cikinca ayak tirnaklarimi keser ve corabimi giydirir bebek sıkışmasın diye :) saclarimi kurutur tarayarak cok uzadigi icin yorulma diye o kadar hosuma gidiyor ki anlatamam. Kendisi temiz ve titiz bir insandir bide biraz detaycidir. Hergun aksam oturur karnimi sever kiziyla konusur. Bizim cocugumuz olcak dimi bizim cocugumuz olcak dimi diye canim benim hep gozume bakiyor. Aklima gelenler bunlar. Biz cok severek evlendik hala ilk gunku gibi asigim kendisine. Boyle bir evlat yetistirdigi icin kaynanamdan allah razi olsun bunu inkar edemiycem bu bir gercek :) bu da diger erkek modeli kizlar. Elinden gelene kadar yardimci olmaya calisiyor.
Masallah cnm mutlulugunz daim olsun<3

poponu Kaşi nazar değmesin kız:KK53:. Benim kocada iyidir sağolsun :nazar: fabrika çıkışı olsa senin koca özelliğinde yaptirirdik tüm kocalari ama ne edecen Allah vergisi herkesin huyu suyu farklı:KK59:

kızlar tek gebelik wasayip doktoruyla dogum zamanını konusan var mi? bizim dr 39 da cati muayenesi yapıp karar vercem dedi ama etrafimda sezeryan dogum yapan herkes 38. haftada yaptı ben az kaldı dedikce zaman cogaliyo sanki :-(
Benimde 39 olacak ama tam tarih daha belli değil canım ablam sezeryan 39 da oldu 38 bitmiş 39 dan gün aldığı zaman

Back