2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Maşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin inşallah. (Hepimize)

Hayırlısı olsun canım çok sevindim , benimkininde kalp atışı yeni göründü :) Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemeyi başaramadım ama Kısmet olursa doğum tarihlerimiz çok yakın :) İnşallah herkesin kucağı hayırlısıyla dolar.

canım ben dondurulmuşlarla hamile kaldım yinede öyle bir ihtimal var mı ki
Öyle bir ihtimal yoktur sanırım. Ne bileyim , ben OHSS den dolayı uzunca bir süre hastanede yattım yeni çıktım henüz , çok sıkıntılı oldu. Karın şişliği denince OHSS geldi birden aklıma , belkide gazdır bilemedim şimdi:)

Sağol canım. Sana da hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alıp koklamayı nasip etsin inşallah :)

Cnm bn hergun mutlaka sabahlari yumurta yiyorum bir bardak cok acik cay iciyorumm bu arada kahvaltiyi bn hazirlayip topkuyorum daha sonra sut iciyorum ogle arasi mutlaka meyva yiyorum aksam bes gibi tekrar yemek hazirliyorum topluyorum makineye yerlestiriyorum evin soyle bir kabasini topluyorum elwktrikli supirge tutmuyorum ama yerleri vileda ike silip tw kanepe tozunu aliyorum camasirlari katlayip yerlestiriorum cok sukur hic bir sorunum olmadi cnm

Canım ben günlük normal hayatıma devam ediyorum. hatta transferden 3 gün sonra normal hayata döndüm. kendimi hiç kısıtlamadım. sadece eğilirken, uzanırken daha dikkatli davrandım. Yemeğimi kendim yapıyorum, evimi toparlıyorum. çamaşırlar falan, ufak tefek alış verişimi, her şeyi yapıyorum. sadece detaylı ev temizliği yapmıyorum, onda yardımcı kadın geliyor. Valla su konusunda bende zayıfım, suyu az içiyorum her şeyi yiyorum. bu gün doktorda herşeyi yiyebilirsin dedi. sadece konserve ton balığı, yapay gıdalar gofret, çikolata gibi yeme dedi. benim birde ağzımda sürekli acı bir tat var, bunu için kuru yemiş yiyordum. üzüm, hurma, kayısı gibi. onları çok yeme gaz yapar, şişlik ağrı yapar dedi. aynı şekilde fındık, badem, ceviz falanda yağlı olduğu için çok tüketmemeliymişiz. bunlar yerine taze meyve yiyebilirsin dedi. bu arada bugün doktorum estrofemi de kesti. sadece çocuk aspirini, folik asit ve jel kaldı çok şükür. Bu arada bende kilo aldım, bedenli kıyafetler olmuyor. bu aralar pantolon giyemediğim için tayt giyiyorum,rahat oluyor. Sende kendini çok yormadan normal hayatına devam edebilirsin, tabi ki doktorun aksi bir şey söylemediyse canım.

Canim ben 2 yildir filan kuafore yaptiriyorum. Oyle cok asilip cekmiyolar zaten merak etme. Ama agda baya sicakti ben ondan tedirgin oldum. Sicagin zarari olur diye korktum. Ama bugun dr a gittim. Bebisim gayet iyi yayilmisti kesenin icine :)

Kizlaaar bebisimi gordum bugun kesenin icinde coook sukur Rabbime. Kalbi de atiyordu yavrumun. Inip inip kalkiyordu agladim bide. Tup bebek dr umla vedalastik. Bizimle isin bitti artik kendine bi dr sec yasadigin ilceden dedi. Progestan igneyi de kes dedi. 11. Haftaya kadar estrofem folik asit fitil gibi kullandigimiz progestan ve asprine devam dedi. Sizce yeni dr uma ne zaman gideyim ?

Canim ben 2 yildir filan kuafore yaptiriyorum. Oyle cok asilip cekmiyolar zaten merak etme. Ama agda baya sicakti ben ondan tedirgin oldum. Sicagin zarari olur diye korktum. Ama bugun dr a gittim. Bebisim gayet iyi yayilmisti kesenin icine :)
Teşekür ederim canım ben gene de korkuyorum bu sefer de gidemeyecegim sanırım.doktora sorup emin olmak istiyorum. Keseyi ilk defa mi gördün canım gözün aydın. Pit pit ları da duymuşsun sanırım. Ben de pazartesi gidicem görmeye. Kalp atislarini da duyduguna göre kaç haftaliksin şimdi? Ben daha duyamam heralde

Keseyi gormustum canim 10 gun once bugun kesenin icinde yayilip yatmis kuzucugumu gordum birde kalbinin attigini gorduk. Ama duymadik kalbini. ultrasonda belliydi inip kalkislarindan kalp atimi. 6+4 um canim bugun. Sen kac hafta kac gun oldu ?

Keseyi gormustum canim 10 gun once bugun kesenin icinde yayilip yatmis kuzucugumu gordum birde kalbinin attigini gorduk. Ama duymadik kalbini. ultrasonda belliydi inip kalkislarindan kalp atimi. 6+4 um canim bugun. Sen kac hafta kac gun oldu ?
Sana kalbinin sesini dinletmediler mi cnm

Gözünaydın canım. Bende bugün seninle aynı şeyleri yaşadım. Bizde 6+4 müşüz. Seninle beraber gidiyoruz :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Hmm anladim canım ne güzel bi duygudur kimbilir. Bi daha ki gidisinizde sesini de duyarsınız annesi, attığını gormussunuz ya çok şükür. Ben daha doktora gitmedim ama son adet tarihime göre hesaplayinca 5+4 görünüyo :)

Benim hesabim da sata gore canim. Dr bise demedi bana su kadarliksin filan. Gercekten yasadigim en guzel duyguydu diyebilirim. Insallah sende isteyen herkeste yasar o ani. Ben agladim ... Allahim devamini da nasip.eder insallah. Ben elimde bebegimin ultrason resmiyle cikarken bekleme salonunda bekleyen ciftler nasil bakiyorlardi.. Allahim kimsenin kucagini bos.koymasin insallah.

Amin canım insallah herkese nasip etsin Allah. Bizlere de sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Allah bundan sonra sadece mutluluktan aglatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…