- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Kızlaaar kalp atışımızı gòrdük çok şükür. Güzel güzel büyüyor kuzucum :) doktor bgün ilk defa hayırlı olsun dedi :) Artık sağlam yani çok şükü, herşey çok iyi dedi. Haftaya tekrar kontrole cağırdı. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu harika birşey :)
Hayırlısı olsun canım çok sevindim , benimkininde kalp atışı yeni göründü :) Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemeyi başaramadım ama Kısmet olursa doğum tarihlerimiz çok yakın :) İnşallah herkesin kucağı hayırlısıyla dolar.Kızlaaar kalp atışımızı gòrdük çok şükür. Güzel güzel büyüyor kuzucum :) doktor bgün ilk defa hayırlı olsun dedi :) Artık sağlam yani çok şükü, herşey çok iyi dedi. Haftaya tekrar kontrole cağırdı. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu harika birşey :)
Öyle bir ihtimal yoktur sanırım. Ne bileyim , ben OHSS den dolayı uzunca bir süre hastanede yattım yeni çıktım henüz , çok sıkıntılı oldu. Karın şişliği denince OHSS geldi birden aklıma , belkide gazdır bilemedim şimdi:)canım ben dondurulmuşlarla hamile kaldım yinede öyle bir ihtimal var mı ki
Amin canım. Sağol, hepimize inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.Maşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin inşallah. (Hepimize)
Hayırlısı olsun canım çok sevindim , benimkininde kalp atışı yeni göründü :) Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemeyi başaramadım ama Kısmet olursa doğum tarihlerimiz çok yakın :) İnşallah herkesin kucağı hayırlısıyla dolar.
Cnm bn hergun mutlaka sabahlari yumurta yiyorum bir bardak cok acik cay iciyorumm bu arada kahvaltiyi bn hazirlayip topkuyorum daha sonra sut iciyorum ogle arasi mutlaka meyva yiyorum aksam bes gibi tekrar yemek hazirliyorum topluyorum makineye yerlestiriyorum evin soyle bir kabasini topluyorum elwktrikli supirge tutmuyorum ama yerleri vileda ike silip tw kanepe tozunu aliyorum camasirlari katlayip yerlestiriorum cok sukur hic bir sorunum olmadi cnmkızlar bişey sorcam; herkes günlük yaptıgı işleri, tükettiği su miktarını ve beslenme şeklini söyleyebilir mi? bir de benim artık pantolonlarım olmuyor ne giyiyorsunuz. Karnımda inanılmaz şişlik var sanki 4 aylık hamileyim.
Ben günde 1.5 litre suyu zar zor içiyorum. Beslenmemde çok dengeli değil çünkü canım hiç bişey istemiyor zorla yemeye çalışıyorum sabah işe giderken simit poğaça öglen yemekhane yemeği akşamlarıda bazen dışarda et türü veya annemlerin yaptığı yemeklerden azar azar ve hamileliğimi öğrendiğimden beri balık hiç yemedim. normalde çok severim ama düşününce midem bulanıyor. evde hiç iş yapmıyorum ufak tefek makineye çamaşır atıyorum seriyorum bi de mutfak tezgahını topluyorum süpürme silme toz hiç birini yapmıyorum ama ev çok dagılıyor.. Bazen çok mu abartıyorum acaba diyorum. Sizler nasılsınız
kızlar bişey sorcam; herkes günlük yaptıgı işleri, tükettiği su miktarını ve beslenme şeklini söyleyebilir mi? bir de benim artık pantolonlarım olmuyor ne giyiyorsunuz. Karnımda inanılmaz şişlik var sanki 4 aylık hamileyim.
Ben günde 1.5 litre suyu zar zor içiyorum. Beslenmemde çok dengeli değil çünkü canım hiç bişey istemiyor zorla yemeye çalışıyorum sabah işe giderken simit poğaça öglen yemekhane yemeği akşamlarıda bazen dışarda et türü veya annemlerin yaptığı yemeklerden azar azar ve hamileliğimi öğrendiğimden beri balık hiç yemedim. normalde çok severim ama düşününce midem bulanıyor. evde hiç iş yapmıyorum ufak tefek makineye çamaşır atıyorum seriyorum bi de mutfak tezgahını topluyorum süpürme silme toz hiç birini yapmıyorum ama ev çok dagılıyor.. Bazen çok mu abartıyorum acaba diyorum. Sizler nasılsınız
Canim ben 2 yildir filan kuafore yaptiriyorum. Oyle cok asilip cekmiyolar zaten merak etme. Ama agda baya sicakti ben ondan tedirgin oldum. Sicagin zarari olur diye korktum. Ama bugun dr a gittim. Bebisim gayet iyi yayilmisti kesenin icine :)Çok sağol canım.ben de bi seferlik merkeze gideyim artık diger doktora sonra burdaki doktorumla devam etmeyi düşünuyorum.ve çok merak ettiğim bi noktaya deginmissin. Ben de ağdaya gitmek istiyorum ama zararı olur mu diye tereddüt ediyorum. İlk defa gidecem hamileliğin ilerleyen asamalarinda kendim yapamam diye şimdiden alistirayim diyorum ama korkuyorum. Çekip asilmanin bi sakıncası yoktur demi
Teşekür ederim canım ben gene de korkuyorum bu sefer de gidemeyecegim sanırım.doktora sorup emin olmak istiyorum. Keseyi ilk defa mi gördün canım gözün aydın. Pit pit ları da duymuşsun sanırım. Ben de pazartesi gidicem görmeye. Kalp atislarini da duyduguna göre kaç haftaliksin şimdi? Ben daha duyamam heraldeCanim ben 2 yildir filan kuafore yaptiriyorum. Oyle cok asilip cekmiyolar zaten merak etme. Ama agda baya sicakti ben ondan tedirgin oldum. Sicagin zarari olur diye korktum. Ama bugun dr a gittim. Bebisim gayet iyi yayilmisti kesenin icine :)
Teşekür ederim canım ben gene de korkuyorum bu sefer de gidemeyecegim sanırım.doktora sorup emin olmak istiyorum. Keseyi ilk defa mi gördün canım gözün aydın. Pit pit ları da duymuşsun sanırım. Ben de pazartesi gidicem görmeye. Kalp atislarini da duyduguna göre kaç haftaliksin şimdi? Ben daha duyamam heralde
Keseyi gormustum canim 10 gun once bugun kesenin icinde yayilip yatmis kuzucugumu gordum birde kalbinin attigini gorduk. Ama duymadik kalbini. ultrasonda belliydi inip kalkislarindan kalp atimi. 6+4 um canim bugun. Sen kac hafta kac gun oldu ?Teşekür ederim canım ben gene de korkuyorum bu sefer de gidemeyecegim sanırım.doktora sorup emin olmak istiyorum. Keseyi ilk defa mi gördün canım gözün aydın. Pit pit ları da duymuşsun sanırım. Ben de pazartesi gidicem görmeye. Kalp atislarini da duyduguna göre kaç haftaliksin şimdi? Ben daha duyamam heralde
Sana kalbinin sesini dinletmediler mi cnmKeseyi gormustum canim 10 gun once bugun kesenin icinde yayilip yatmis kuzucugumu gordum birde kalbinin attigini gorduk. Ama duymadik kalbini. ultrasonda belliydi inip kalkislarindan kalp atimi. 6+4 um canim bugun. Sen kac hafta kac gun oldu ?
Gözünaydın canım. Bende bugün seninle aynı şeyleri yaşadım. Bizde 6+4 müşüz. Seninle beraber gidiyoruz :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Keseyi gormustum canim 10 gun once bugun kesenin icinde yayilip yatmis kuzucugumu gordum birde kalbinin attigini gorduk. Ama duymadik kalbini. ultrasonda belliydi inip kalkislarindan kalp atimi. 6+4 um canim bugun. Sen kac hafta kac gun oldu ?
Hmm anladim canım ne güzel bi duygudur kimbilir. Bi daha ki gidisinizde sesini de duyarsınız annesi, attığını gormussunuz ya çok şükür. Ben daha doktora gitmedim ama son adet tarihime göre hesaplayinca 5+4 görünüyo :)Keseyi gormustum canim 10 gun once bugun kesenin icinde yayilip yatmis kuzucugumu gordum birde kalbinin attigini gorduk. Ama duymadik kalbini. ultrasonda belliydi inip kalkislarindan kalp atimi. 6+4 um canim bugun. Sen kac hafta kac gun oldu ?
Yok dinletmediler de duyabilir miydik ki. Ben dinletmeyince dr duyamiyorz daha diye dusundum.Sana kalbinin sesini dinletmediler mi cnm
Amiiin canim amin. :)Gözünaydın canım. Bende bugün seninle aynı şeyleri yaşadım. Bizde 6+4 müşüz. Seninle beraber gidiyoruz :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim hesabim da sata gore canim. Dr bise demedi bana su kadarliksin filan. Gercekten yasadigim en guzel duyguydu diyebilirim. Insallah sende isteyen herkeste yasar o ani. Ben agladimHmm anladim canım ne güzel bi duygudur kimbilir. Bi daha ki gidisinizde sesini de duyarsınız annesi, attığını gormussunuz ya çok şükür. Ben daha doktora gitmedim ama son adet tarihime göre hesaplayinca 5+4 görünüyo :)
Amin canım insallah herkese nasip etsin Allah. Bizlere de sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Allah bundan sonra sadece mutluluktan aglatsinBenim hesabim da sata gore canim. Dr bise demedi bana su kadarliksin filan. Gercekten yasadigim en guzel duyguydu diyebilirim. Insallah sende isteyen herkeste yasar o ani. Ben agladim... Allahim devamini da nasip.eder insallah. Ben elimde bebegimin ultrason resmiyle cikarken bekleme salonunda bekleyen ciftler nasil bakiyorlardi.. Allahim kimsenin kucagini bos.koymasin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?