2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kanama oldu canim.Bi de kesesi kağıt gibi ezilmiş gelişenin altında kalmış çok zor görünüyordu.Eriyip gidecek dedi doktorum.

Çok farkli degiliz canım kendimi okudum resmen şuan.Allahtan yarin yardımcı kadınım geliyor ev biseye benzeyecek şükür!

Tebrikler canım Allah devamını getirsin inşallah!

G
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım...

Hayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Dün gece kırmızı leke geldi yine morelim sıfır oldu yine şuan çok şükürbişeyok ama ara ara gelen bu lekeler gercekten perişan ediyor beni
Hayatım lekelenmeleri yada kanamaları doktoruna bildir tabiki ama hiç kafana takma derim. Şakır şakır kanaması olan yada gebeliği boyunca kırmızı lekelenmesi olupta zamanında sağlıklı doğum yapan çok gebe oldu. İlk 12 haftada lekelenmeler yada kanamalar çoğu zaman önemsiz oluyor. Dediğim gibi lekelenmelerinden doktorunun haberi olsun , sen mutlaka dinlen ama hiç moralini bozma çünkü gebeliğin sağlıkla devam ediyor ve hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın inşallah. Bendede lekelenmeler oluyor ama alıştım artık :)

Hanimlar gunaydin.
ben dun dr.a gittigimde dr. Progestan ampulu hapa cevirdi. Bu hap hem agizdan hem vajinadan alinabiliyormus oyle mi? Dr. Vajinadan dedi eczaci yutulabiliyor da dedi. Cok ozur dileyerek soruyorum sadece vajinaya koyuyorsunuz degil mi. Cok ileriye itmeye gerek varmi.
Bu ilaci koyunca yarim saat yat dedi dr.tesekkur ederim

Canim gunaydin :) ben tedavinjn basindan beri kullaniyorum vajinal olarak biraz ileriye itip koyuyorsun yani nasi desem ayip olmasin parmagin yarisina kadar itiyorum ben cunku hemsire oyle demisti ne kadar ileri koyarsan o kadar iyi demisti akiyo bide asagi koyarsan korkma bebiss cook yukarda ona zarar vermezsin ben 5. Kutuyu yariladim progestanda

Tesekkur ederim. Dr.um igneden hoslanmiyorum dedi. Ignenin bezlerinden dolayi uzun sure hastanede yatan hastalari olmus. Esume igeneden korkuyorym demis hatta. Benim de isime geldi her aksam hastaneye gitmektense ama iste emin olamadim tesekkur ederim. Kac mg kullaniyorsunuz siz

Kanama oldu canim.Bi de kesesi kağıt gibi ezilmiş gelişenin altında kalmış çok zor görünüyordu.Eriyip gidecek dedi doktorum.
Benim 10 gün önce bi kanamam oldu kanamada n sonra baktığında kese 17 mm ama bebek yok dedi sonra hiç kanama olmadı kalbi atmıyorsa inşallah kendi kendine kaybolur diğerine zararı olmaz benimki nin de. Yarın kontrolü m var göreceğiz bakalım ne olacak

Yarın gideceğim inşallah iyidir kuzu okadar halsizlik varki kolumu kaldırmaktan acizim yarın bebişi görem rahatlıcam sağol desteğin için

Kizlar 11.haftamiz bitti.bugun dr.uma progestan ampulu keselim artik, yumusak tablete devam edelim.haftaya kontrolumuz var zaten dedim.o da agrin sizin yoksa keselim dedi.ara ara kasik agrisi, böle hafif kramp gibi gelip gidiyo.2 haftaki kontrolde dr.a sormustum normal demisti.simdi bunlari agridan saymayip igneleri keseyimmi yoksa bi hafta daha devam edeyimmi.her yerim beze oldu.vuracak yar kalmadi.70 igne oldum yaa...

Canım ben akşam crinone jel uyguluyordum ayrıca progestan ampul yapılıyordum. Doktorum progestan ampulü 7. haftada kesti , crinone jeli sabah akşama çıkardı ayrıca haftada bir proluton depot ampule başladı.

Hayırlisı oolsun canım allah diğer miniğimizi korusun inşallah!Güzel haberlerini bekliyorum...

Hoşgeldin canim sende paylaşabilirsin çok iyi geliyor insana burasi herkkkes birbirinin derdini anliyor en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…