• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

A
tatlımm okuyunca ilk önce üzüldüm duygulandım kendimi senin yerine koydum evet ikiz fikrine alıştıktan sonra tek olduğunu görmek insana zor gelir ama inan doktorum bana ikiz oldugu söylerken çok da mutlu değildi her zaman daha zor ve risklidir ikiz gebelik dedi tek gebelik daha saglıklıklı oluyor dedi.
Ben sürekli onları düşünüp dua ediyorum allahım onları bana saglıkla bağışlasın diye hep korku var içimde ya erken doğarlarsa ya küvezde kalırlarsa ya hasta olurlarsa diye... inan tek olsaydı da üzülmezdim önemli olan saglıklı olması allah bebeğini sana bağışlasın saglıklı hamilelik yasatsın sorunsuz al bebeğini kucagına...
Amin canım desteğin için çok saol.Allah seninkileri de sağsalim kucağına almayı nasip etsin dualarım burda olan tüm herkese olsun...

T tasruk canim haftalarimiz ayni bakalim yarin bende gidecem ne durumdalar Rabbim hepimize guzel haberler almayi nasib etsin.

@CHERYYVIOLINIST canim hakkinda hayirlisi olsun sakin uzulme. Uzulup de karnindskine haksizlik etme. Bak kardesine yer acmis simdi ufaklik o daha iyi buyusun diye. Hakkimizda hayirlisi
allah yüzünü güldürsün canım cok teşekkur ederim.

valla canım benim dr um zaten gebelik takibi yapmıyor. sadece tüp bebek işleri.. tüp bebek merkezi zaten.. dr um en başından demişti kalbini duyunca bizimle işin bitecek diye. zaten ben küçük bi ilçede oturuyorum. gittiğim merkez buraya bir buçuk saat sürüyo kendi aracımızla.. gebelik takibi yapıyor olsaydı da oturduğum ilçeden bi dr la devam edecektim mecburen. sende tüp bebek doktoruna durumunu anlatırsın. en kolayına geleni seçersin. benim işim daha da zor oturduğum ilçede aman bu çok iyi denebilecek bi kadın doğum dr u da yok :110: ki ben çok eserekliyim.. bugün kuaföre gittim ağdaya orda da ortalığı karıştırdım ağda sıcak diye. bilemiyorum artık naparım :eek:
Çok sağol canım.ben de bi seferlik merkeze gideyim artık diger doktora sonra burdaki doktorumla devam etmeyi düşünuyorum.ve çok merak ettiğim bi noktaya deginmissin. Ben de ağdaya gitmek istiyorum ama zararı olur mu diye tereddüt ediyorum. İlk defa gidecem hamileliğin ilerleyen asamalarinda kendim yapamam diye şimdiden alistirayim diyorum ama korkuyorum. Çekip asilmanin bi sakıncası yoktur demi

canım nereye devam etmek istersen edersin gittiğin dr a durumunu anlatırsın güzelce artık hep size gelicem filan diye konuşup anlaşırsın bulunduğun yerdeki dr la zaten ilaçları filan da gösterirsin kulanıyorum diye ...
benim tüp bebek dr um bize sordu burayla devam edicek misiniz yoksa başka dr a gidicekmisiniz dedi bizde devam edeceğiz dedik aramız arabayla bir saat uzaklıkta ve oturduğum yerdeki devlet hastanesine gidiyorum ilaç yazdırmaya dr ilğileniyor iacımıda yazıyor reçeteye
Teşekkür ederim canım bi sefer daha gidip sonra burdaki doktorum a devam edicem. Ahh şu keseyi bi gorebilseydim. Sen görmüşsun ne güzel bebegini, kucağına almayi da nasip etsin Allah. Darısı bize insallah

valla canım benim dr um zaten gebelik takibi yapmıyor. sadece tüp bebek işleri.. tüp bebek merkezi zaten.. dr um en başından demişti kalbini duyunca bizimle işin bitecek diye. zaten ben küçük bi ilçede oturuyorum. gittiğim merkez buraya bir buçuk saat sürüyo kendi aracımızla.. gebelik takibi yapıyor olsaydı da oturduğum ilçeden bi dr la devam edecektim mecburen. sende tüp bebek doktoruna durumunu anlatırsın. en kolayına geleni seçersin. benim işim daha da zor oturduğum ilçede aman bu çok iyi denebilecek bi kadın doğum dr u da yok :110: ki ben çok eserekliyim.. bugün kuaföre gittim ağdaya orda da ortalığı karıştırdım ağda sıcak diye. bilemiyorum artık naparım :eek:
Hamileyken ilk aylar özel bölgeye ağda yapma derler ne kadar doğru bilmiyorum uyarmak istedim annecik

Çok sağol canım.ben de bi seferlik merkeze gideyim artık diger doktora sonra burdaki doktorumla devam etmeyi düşünuyorum.ve çok merak ettiğim bi noktaya deginmissin. Ben de ağdaya gitmek istiyorum ama zararı olur mu diye tereddüt ediyorum. İlk defa gidecem hamileliğin ilerleyen asamalarinda kendim yapamam diye şimdiden alistirayim diyorum ama korkuyorum. Çekip asilmanin bi sakıncası yoktur demi
özel bölge için var diye duydum

günaydın canlarımmm, nasılsınız bakalım bugün tüp bebek merkezine gidicem pasta falan alıcam ordaki çalışanlarla vedalaşıcam cok emekleri gecti bugünlerim onlar sayesinde:)
Günaydın canım :) iyi olur tabiki ben gidemedim transfer den sonra telefonla görüştük hep inşallah bebeğim yada bebeklerim dogunca gideriz bizde :)

günaydın canlarımmm, nasılsınız bakalım bugün tüp bebek merkezine gidicem pasta falan alıcam ordaki çalışanlarla vedalaşıcam cok emekleri gecti bugünlerim onlar sayesinde:)
Günaydın canım. Biz şimdi ordayız. Burası full kalabalık. Hala bekliyoruz :)Biraz erken gelebilseydin pastadan yerdik :p Bizde bugün kalp atışı göreceğiz ya da duyacağız bilemiyorum :) Çok heyecanlıyım.o_O

Günaydın canım. Biz şimdi ordayız. Burası full kalabalık. Hala bekliyoruz :)Biraz erken gelebilseydin pastadan yerdik :p Bizde bugün kalp atışı göreceğiz ya da duyacağız bilemiyorum :) Çok heyecanlıyım.o_O

canımmm benimm tahmin ediyorum valla bu saatler orası cok yoğun oluyor.. Saat 1 den sonra kimsecikler kalmıyor keşke orda olsaydın da hem görüşürdük ne de güzel olurdu hem pasta yerdik :kk77:
Kalp atışını mutlaka ekrandan gösterir canım duyma işini belki sonraya bırakr ama inan attığını görmek bile cok heyecanlı. Senin nefesin ona can veriyor gercekten hamile olduğunu o zaman anlıyosun.. güzel haberlerini bekliyorum kuzucum öptüm:)

Günaydın hayırlısı ile kalp atışını görürsün canım :)

Kızlar bugün yine dotora gittim bu kez merkez değil kadın doğumcuya yanımda eşimde vardı o ilk defa kalp atışı dinleyecekti öncekinde yoktu çünkü...Daha önce gittiğimde yani 2gün önce bebeklerimden birinin kalbi atmiyordu...Bugun o bebegin kesesinin yok olduğunu eridiğini öğrendik :KK43: Dıger bebek çok saglam maşallah pit pıt kalbi atıyor...Doktirum hayırlısının böyle olduğunu söyledi çünkü erken doğum riski çok oluyormuş şimdi rahat bir hamilelik yaşayacaksin dedi.Yine de içim buruldu.Artık ikiz annesi değilim tekiz annesiyimRabbim ona sağlık ve uzuun bir ömür nasip etsin!
Canım İkiz gebelikle rin çoğu tek devam ediyor beni de ikizdi bi tane kalp atışı duyduk. Merak ettiğim diğer kese nasıl kayboluyor hiç kanama falan oldumu diğer ine zarar vermeden kendine kaybolması iyi ben hep onu düşünüyorum pazartesi kontrolü m var hayırlısı olsun rabbim sağlam olan bebeklerimiz İ bize bağışlasın

herkese gunaydin kizlar bisey soracam hamileligimn basindan beri cok yogun sari akintim oluyor sizce enfeksiyonun belirtisimi yoksa sizde de oluyormu
Bendede vardı test yaptım ve enfeksiyon çıktı bir görün derim bana doktor ilaç vermedi 2 hafta sonra tekrarlıcak testi o güne kadar bol bol su içmemi söyledi

herkese gunaydin kizlar bisey soracam hamileligimn basindan beri cok yogun sari akintim oluyor sizce enfeksiyonun belirtisimi yoksa sizde de oluyormu
idrarda enfeksiyon vardır canım bendende sağlık ocağı test yapmıştı ve iltihap çıkmıştı ama aile hekimi ilaç kulanmanı tavsiye etmem genelde gebelerde ola biliyor mantar iltihap akıntının çoğalması filan dedi tüp bebek dr unla konuş gerek görürse o zaten sana tavsiye eder dedi bende söylemedim 12. haftada tüp dr da tahlil yapıcağı için önce kullandığın ilaçları kesilsin duruma göre önlem alır dr unuz dedi

Back