2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydin kizlar 9 haftaya girdim ve bu dusuk riski ne zaman bitecek cunku birazda olsa eski halime donmek istiyorum
Merhaba canım benim de düşük riski var doktor 4. Aya kadar yatacak sın dedi ev hanımın kaynvalidem geldi bakıyor ama bu durum çok zor 10 gün progestan iğne vuruldum. Sen nasıl bi tedavi oldun nelere dikkat ediyorsun ben şuanda 7+5 oldum

Bendede vardı test yaptım ve enfeksiyon çıktı bir görün derim bana doktor ilaç vermedi 2 hafta sonra tekrarlıcak testi o güne kadar bol bol su içmemi söyledi
arkadaşım içtiğiniz suya 3 4 damla filan limon damlatın içimizdeki mikrobu enfeksiyonu temizlememiz de yardımcı oluyormuş çayınıza filan damlatın ablamın 20 senelik özel kadın doğum dru söylemiş ben arada yapıyorum aklıma geldikçe kullanıyorum

Hanimlar gunaydin herkese
simdi dr.dan ciktik. Benim bugun 11 haftam bitiyor diye seviniyordum. megersem daha 10 haftalikmisim10+1. Transfer gununun 14 gun gerisinden sayiyorlarmis. Ben de 3 ayim bitmesine az kaldi diye seviniyordum. Sukur ama sorun yokmus. Herkese hayirli saglikli gunler ins

Bnde suan 8+2 yim cnm sadece jel kullaniyorum doktor bana hersey guzel kesenin sekli bbgn tutundugu yer falan bir sorun yok dedi cnm kendiisimi yapiorum yemegimi yapiorum fazla yormadan kendimi eviimi temizliyorum cnm boyle yanii 3 gun transferi bnm ki cnm

İnşallah sonuna kadar sorunsuz geçer canım. Benim geçen hafta kanama olmuştu ikizdi bitanesinde kalp atışı yoktu doktor düşük riskin var dedi keseler de çok düzgün görünmüyor dedi şimdi günde 2 tane jel kullanıyorum kan sulandırıcı iğne kullanıyorum inşallah pazartesi Bebeğimi büyümüş olarak görürüm

oh ne güzel allah devamını da sorunsuz nasip etsin canım son adet tarihinden sayıyorlar haftanı öyle hesapla ve bur da ki takvim tam gününü göstermiyor

İnsallah cnm bnm cok sikintilar cektik saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nsip etsin rabbm bize dikkt et kendine cnm senn ki birz riskli imis bn tek jel kullaniorum oda sabahlri bir kez hatta persembe gunu bitti pazartesi alacaz 4 gun kullanmamis olacam birsey olur mu die de kkorkmuo dglm yani pzartedi dok gidecem bnde bakalim bbgmz nedurumda insallh gelisimleri guzeldir cnm bnm haber bekliyorum senden

oh ne güzel allah devamını da sorunsuz nasip etsin canım son adet tarihinden sayıyorlar haftanı öyle hesapla ve bur da ki takvim tam gününü göstermiyor
canim ben de oyle biliyordum diyorki o zaman 35 gunde 40 gundr adet olanlarin cok fazla hesaplanmis olur diyor. Sizin durumunuz farkli transfer oldugu icin sonucta tarihiniz net diyor. Kuzularda 10 haftayla uyumlu ciktilar zaten. Evet burdaki takvim adete gore gosteriyor. Bir de ikiz olunca hic olmadi bana takvim. Sorun degil artik 10 11 yeterki saglikla zamaninda gelsinler.

canm bende zatn idrar yollarinda enfeksiyon cikti doktor antibiyotk yazdi kullanmak istemedm sdc munorol diye bi toz vardi onu kullandm ama akintim gun gectikce dahada artti. bol su tuketmem gerekiyormus anca oyle gecer

sagol canm ins limonu deneyecm. mide bulantisindan cok suda tuketemiyorumki

Amin canım inşallah sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

Selam kızlar. Uzun süre hastanede yattıktan sonra çıktım sonunda.Ağrım var halen ama olsun, çünkü bebeğin kalp atışı görüldü çok şükür :) inşallah gebeliğim sorunsuz sağlıkla hayırlısıyla devam eder. Umarım herkesin gönlüne göre olur, bende dahil herkesin kucağı hayırlısıyla dolar.

As. Canım çok geçmiş olsun. .Rabbim bebeğini korusun. Inşallah bir daha yaşamazsın böyle şeyler hiç birimiz yaşamayız. .Sağlıkla kucağımıza alırız:)

kızlar bişey sorcam; herkes günlük yaptıgı işleri, tükettiği su miktarını ve beslenme şeklini söyleyebilir mi? bir de benim artık pantolonlarım olmuyor ne giyiyorsunuz. Karnımda inanılmaz şişlik var sanki 4 aylık hamileyim.
Ben günde 1.5 litre suyu zar zor içiyorum. Beslenmemde çok dengeli değil çünkü canım hiç bişey istemiyor zorla yemeye çalışıyorum sabah işe giderken simit poğaça öglen yemekhane yemeği akşamlarıda bazen dışarda et türü veya annemlerin yaptığı yemeklerden azar azar ve hamileliğimi öğrendiğimden beri balık hiç yemedim. normalde çok severim ama düşününce midem bulanıyor. evde hiç iş yapmıyorum ufak tefek makineye çamaşır atıyorum seriyorum bi de mutfak tezgahını topluyorum süpürme silme toz hiç birini yapmıyorum ama ev çok dagılıyor.. Bazen çok mu abartıyorum acaba diyorum. Sizler nasılsınız

As. Canım çok geçmiş olsun. .Rabbim bebeğini korusun. Inşallah bir daha yaşamazsın böyle şeyler hiç birimiz yaşamayız. .Sağlıkla kucağımıza alırız:)
İnşallah canım , çok teşekkür ederim. Kısmetse doğum tarihlerimiz çok yakın :)

Canım karnın çok şiştiyse OHSS olabilirmisin acaba , doktorunla konuşmadıysan bu konuyu biran önce haber ver bence.

Kızlaaar kalp atışımızı gòrdük çok şükür. Güzel güzel büyüyor kuzucum :) doktor bgün ilk defa hayırlı olsun dedi :) Artık sağlam yani çok şükü, herşey çok iyi dedi. Haftaya tekrar kontrole cağırdı. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu harika birşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…