2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

sabah içim dışıma çıktı valla.karnım çok kasıldı.kaç gündür iyiydim ama bugün iyi deilim.
sizleri de kötü etkilemek istemiyorum gerçi ama napayım paylaşmak ta istiyor insan.
böyle safra çıkaran var mı aranızda afedersiniz?

Günaydın sizdede affedersiniz geğirmeler oluyormu
Ooooo.gegirme falan degil icime canavar kacmis gibi.ayni anda 5 sise soda icmisim gibi.sadece usttende degil alttan da oluyobitik durumdayim.esiime diyorum kusura bakma ama sanirim bir muddet boyleyiz.o da cocuklar uzmeyin annenizi diyorzaten arkadas modundaydik simdi onu bile arar olduk

Kızlar bugün kontrolüm vardı... ne oldu bilin..pazartesi günü gördüğüm kalp atışı bugün yok dedi yada ben göremedim dedi ayrıntılı ultrason istedi. Iki embriyo göründü ikisinde bebek var sağ da olan da kalp atışı yok 6+4 günlük, solda olanda kalp atışı var 6+5 günlük hala şokta yım

iki bebek olduğunu daha önce söylememişlermiydi canım ben anlayamadım?
eğer öyleyse inş en kısa zamanda diğerini de duyarsınız canım.

iki bebek olduğunu daha önce söylememişlermiydi canım ben anlayamadım?
eğer öyleyse inş en kısa zamanda diğerini de duyarsınız canım.
Tüp bebek doktorum söylemedi eşime kızdı. Ben simdi orda devam edemiyorum çünkü uzak.. bende oturduğum yerde bir kadın doğum doktoruna gidiyorum.. Sağol canım Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. .

aaa nasıl söylemez ki.
eşine kzması ile ne alakası var.size ultrason çıktısı da mı vermemişti.
benim muayenelerde hep vermişti dr.
neyse artık bundan sonrası önemli tabi cnaım.

aaa nasıl söylemez ki.
eşine kzması ile ne alakası var.size ultrason çıktısı da mı vermemişti.
benim muayenelerde hep vermişti dr.
neyse artık bundan sonrası önemli tabi cnaım.
Sayıya takılmayin dedi.. evet bundan sonra hayırlısı ne ise o olsun şimdi doktoru bekliyoruz doğuma girmiş sonucu gostercez

Gunaydin kizlar sabahtan beri saglam dislerimde bir hassasiyet bir agri ne yapacagumi bilemedim gebelikle alakasi var mi dersiniz cunku saglam disler nasil agrio yardimci olun kizlar
Canim galiba gebelikten benimde öyle aci agri kanatiorum öyle rahatliorum vücud degisior:)

siz yeni mi uyandınız bakiiim
ben işyerinde öğle yemeğini bile yedim.
evde keyif mi yapıyosunuz:))

ehe ehe ehe yok ben yeni uyanmadım da siteye yeni girmiştim. herkesten güzel günaydın mesajlarını görünce etkiye tepki verdim sana da afiyet olsun şekerciğim

Aaa çok ilginç bir sürpriz olmuş canım. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez kuzum. Sonucunu merakla bekliyorum

Benimkide aynen öyle eşim benden çıkan sesler sonucunda ooooo Aslan geliyor Aslan diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…