• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayni duygulari yaşıyoruz canim benim bebeklerimin biri de kalp atışı yok ama inan ki onlarda gelişecekler olumsuz düşünme!İkizlere cok alıştık inşallah rabbim ayırmaz bizi ikisindende sağ salim kucağımıza almayı nasip eder...
Inşallah canım ya Rabbim can versin onlara... İnşallah bırakmayacaklar bizi. Iki sinde bebek var ama birinin kalbi atıyordu herseyin hayırlısı

Amin canlarım. . Ben sevinemiyorum bu duruma korku kapladı içimi birinin kalbi atıyor diğerinin yok :KK43:
Niye oyle dusunuyorsun. Bak burayi sen baslattin bir cok kisi icin dertlesme yeri umut oldu. Simdi sen niye umutsuzluga kapiliyorsun dur bakalim. Sen Rabbimden hayirlisini iste. Ben de yasadim oyle birsey bayramda 8. Haftamdi kanamam oldu. Acile gittim. Bana kesenin biri bozulmus benebk yok icinde dedi. Ben cok agladim sonra o arada cok kisik sesle himm bozulmamis demis ben duymadim esim beni sakinlestirdi ve orda da ikisinin de kalp atisini duyamayim belki makinamiz bozuktur demisti saka gibi. Elhamdulillah simdi 11. Hafta ikiside var. Bilemeyiz belki ikisini de sonuna kadar goturemeyiz. Onun icin Rabbimden hayirlisi neyse onu istiyorum hepimiz icin boyle dua etmemiz lazim
Ayni duygulari yaşıyoruz canim benim bebeklerimin biri de kalp atışı yok ama inan ki onlarda gelişecekler olumsuz düşünme!İkizlere cok alıştık inşallah rabbim ayırmaz bizi ikisindende sağ salim kucağımıza almayı nasip eder...
amin ins. Hepimizin temennisi oyle ins. Oyle olur ama en iyisini en dogrusunu Rabbim bilir durun bakalim hemen umitsizlik yok

Niye oyle dusunuyorsun. Bak burayi sen baslattin bir cok kisi icin dertlesme yeri umut oldu. Simdi sen niye umutsuzluga kapiliyorsun dur bakalim. Sen Rabbimden hayirlisini iste. Ben de yasadim oyle birsey bayramda 8. Haftamdi kanamam oldu. Acile gittim. Bana kesenin biri bozulmus benebk yok icinde dedi. Ben cok agladim sonra o arada cok kisik sesle himm bozulmamis demis ben duymadim esim beni sakinlestirdi ve orda da ikisinin de kalp atisini duyamayim belki makinamiz bozuktur demisti saka gibi. Elhamdulillah simdi 11. Hafta ikiside var. Bilemeyiz belki ikisini de sonuna kadar goturemeyiz. Onun icin Rabbimden hayirlisi neyse onu istiyorum hepimiz icin boyle dua etmemiz lazim

amin ins. Hepimizin temennisi oyle ins. Oyle olur ama en iyisini en dogrusunu Rabbim bilir durun bakalim hemen umitsizlik yok
Evet haklısın canım Rabbim ol deyince hersey olur... ama insan o an bi şok geçiriyor tek di ikiz dediler kalp atışı yok sonra var dediler bende anlamadım. . Rabbim tez kavuştursun bizleri bebeklerimizle hayırlısı ile

Amin canim
aaa ama tez kavusturmasin kiz zamaninda kavustursun sonra oda bi dert. Ben bazen elimi karnima koyuyorum biran once buyuyup gelin diyorum sonrada diyorum ki aaa yok yok oturun oturdugunuz yerde saka yaptim zamaninda gelin diyorum. Dedigimden de korkuyorum. Insanin agzindan cikan hersey dua oluyor dikkat etmek lazim. Bebeler simdiden icdrde ne dengesiz annemiz var offf Allahim cikmasak mi diyolardir.o_O:oops:
saka bir yan kotu dusunme iyi olacak ins

Canım bence doktoruna rapor yazdır ben nöbetten dusurttum kendimi fiziksel olarak fazla ayakta kalması uygun degildir gibi bir rapor aldım nöbet nefret bisey zaten doktorunla konus canım böyle bir yasal hak varken kullanmak gerek cok zor süreçlerden geçtik bi zahmet bu kadarını da yapsınlar ben nobet tutmuyorum
Teşekkür ederim fikir için, bakalım duruma göre yazdırırım belki :)

Amin canim
aaa ama tez kavusturmasin kiz zamaninda kavustursun sonra oda bi dert. Ben bazen elimi karnima koyuyorum biran once buyuyup gelin diyorum sonrada diyorum ki aaa yok yok oturun oturdugunuz yerde saka yaptim zamaninda gelin diyorum. Dedigimden de korkuyorum. Insanin agzindan cikan hersey dua oluyor dikkat etmek lazim. Bebeler simdiden icdrde ne dengesiz annemiz var offf Allahim cikmasak mi diyolardir.o_O:oops:
saka bir yan kotu dusunme iyi olacak ins
:) evet hakikaten sağlıklı olsun larda bekleriz

Kolay gelsin hocam , ben de öğretmenim, bugün nöbet vardı. Sürekli ayakta olunca zor oluyor. Sizin bir de yol uzunmuş gerçekten. Umarım hemşirenin dediği gibi alışır vücudunuz ve ağrılar hafifler. Kadın doğum uzmanım çok rahatlatmıştı beni bu konuda, kasıklarda çeşitli ağrılar olabilir, kanama olmadığı sürece korkma dedi. Yoruluyoruz mecburen ama kafam da dağılıyor okulda açıkçası. Derste yorulunca ara veriyorum. Oturuyorum valla :) Kendimize dikkat edeceğiz sonuçta, moralini iyi tut arkadaşım, eve gel dinlen, inşallah her şey yolunda gider :)
Mudurumden ve arkadaslarimdan allah razi olsun el ustunde tutuyolar cok sukur
nobet yazmiyolar bana.ozel egitim okulundayim ben.5 zihinsel eng.ogrencimiz var sinifta.iki ogretmeniz.sagolsun cok idare ediyo beni.bugun ogleden sonra kasik agrim tutunca revire gidip uzandim son ders.okulum ve arkadaslarim cok buyuk sans benim icin.tek sikintimiz yol.o da nazar boncugu oluversin artik :) durumunu bilmiyomu müdürün. Nobet bari yazmasa...?

Mudurumden ve arkadaslarimdan allah razi olsun el ustunde tutuyolar cok sukur
nobet yazmiyolar bana.ozel egitim okulundayim ben.5 zihinsel eng.ogrencimiz var sinifta.iki ogretmeniz.sagolsun cok idare ediyo beni.bugun ogleden sonra kasik agrim tutunca revire gidip uzandim son ders.okulum ve arkadaslarim cok buyuk sans benim icin.tek sikintimiz yol.o da nazar boncugu oluversin artik :) durumunu bilmiyomu müdürün. Nobet bari yazmasa...?
Büyük bir okul benimki, müdür de yeni. Bir şey söylemedim. Çok öğretmen var, bir şey yapacaksam rapor gibi kurala uygun olmalı. Neyse şimdilik idare ediyorum. Zorlanırsam alırım raporu. Sen bu açıdan şanslıymışsın. :) Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallah ...

Büyük bir okul benimki, müdür de yeni. Bir şey söylemedim. Çok öğretmen var, bir şey yapacaksam rapor gibi kurala uygun olmalı. Neyse şimdilik idare ediyorum. Zorlanırsam alırım raporu. Sen bu açıdan şanslıymışsın. :) Hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallah ...
Amin canim insallah...

benim mide bulantılarım başladı galiba kızlar:110: öğürme kusma yok ama acıktığımda ne yesem diye düşünürken aklıma ne gelse midem kalkıyo sanki midemin içindeki herşey yer çekimsiz bi yermiş de havada uçuşuyormuş gibi oluyo.:eek: geri dönüyorum mutfaktan.. bide kalçam artık tamamen morardı progestan iğneden ve hep beze var. iğne yaptırırken yapcak yer bulunamıyo.. çok ağrıyo. hem zor hem de sonunda bebeğime kavuşacaksam hiç biri sıkıntı deil diyorum... :anneadayı:.. inşallah bebeğim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gelir.. tabi hepimizin.:KK49:

benim mide bulantılarım başladı galiba kızlar:110: öğürme kusma yok ama acıktığımda ne yesem diye düşünürken aklıma ne gelse midem kalkıyo sanki midemin içindeki herşey yer çekimsiz bi yermiş de havada uçuşuyormuş gibi oluyo.:eek: geri dönüyorum mutfaktan.. bide kalçam artık tamamen morardı progestan iğneden ve hep beze var. iğne yaptırırken yapcak yer bulunamıyo.. çok ağrıyo. hem zor hem de sonunda bebeğime kavuşacaksam hiç biri sıkıntı deil diyorum... :anneadayı:.. inşallah bebeğim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gelir.. tabi hepimizin.:KK49:
Sendemi iğne kullanıyorsun bende transferden bu yana kullanıyorum doktor ne zamana kadar dedi. Sana ben birde progestan hap içiyorum günde 3 defa

Sendemi iğne kullanıyorsun bende transferden bu yana kullanıyorum doktor ne zamana kadar dedi. Sana ben birde progestan hap içiyorum günde 3 defa
Cok degil mi ya kanman olmusmuydu hic. Benim kanamam olmasina ragmen iki ampul progestan yapildi kanama kesilince bir ampule dusurdu. Galiba 3 ay bitimine kadar da kullanacaz.
Bu arada progestan alanlarda nefes darligi filan olan varmi hani sanki yorulmusunuz gibi.hizli nefes alama filan. Ben hamilelikten zannediyordum ama galiba progestan yapiyormus

off o iğnelerden çok çektim ben.3 hafta önceye kadar günlük 2 ampuldu.
yalvar yakar jele ve haftalık depo iğneye döndük.
yalnız o bezeler zor dağılıyor.ben sürekli masaj yaptım kolonyayla ve sıcak su torbası koydum.
şimdi ise 2 hafta önce yapılan iğne nedeni ile kalçamda feci bir ağrı-acı var.içerde yırtık oluşmuş gibi ,basarken acıyor resmen.
çok ciddi moralim bozuk buna da.acemi bir hemşireye denk geldim.mahvetti beni.sanki kas kırtılması gibi.sordum kapsüle denk gelmiş olabilir filan dediler.sinirimden araştırmadım bile google daha nedir diye.
sen de masj yap kalçalarına yapmıyorsan.

Cok degil mi ya kanman olmusmuydu hic. Benim kanamam olmasina ragmen iki ampul progestan yapildi kanama kesilince bir ampule dusurdu. Galiba 3 ay bitimine kadar da kullanacaz.
Bu arada progestan alanlarda nefes darligi filan olan varmi hani sanki yorulmusunuz gibi.hizli nefes alama filan. Ben hamilelikten zannediyordum ama galiba progestan yapiyormus
hızlı nefes alma gibi değil de bazen zorlanıyorum ben de açıkcası.hamileliğe yormuştum ben de.
valla iğnelerden sıkılmaya başladım ben de.bi de üstte yazdım ya kalçamda bir sorun oluştu ,iyice yıldım artık.
neyse bugünümüze şükür diyorum artık.

aramızda ikiz bekleyen anneler,
ikizlere nasıl bakıcam diye endişeleneniz var mı aranızda?
açıkcası ben ne kv,ne anne ,ne de kardeş olmadığı için hastanede ne yapacağım diye düşünüyorum şimdiden:((
başımdan geçtiği için neler yaşayacağımı biliyorum az çok.ne bileyim iki tane olunca sadece eşim yeterli olacak mı?hiçkimsem olmayacak bayan olarak yanımda.
sonra evde de öyle.
tamam Allah bir kolaylık verecektir diye teselli ediyorum ama annem olmadığı için de çok üzülüyorum.keşke sağ olsaydı,köşede otursaydı gölgesi yeterdi.varlığından kuvvet alırdım.
ben de bunlara sardım iyice.düşünmek istemiyorum ama elimde değil.

sabah içim dışıma çıktı valla.karnım çok kasıldı.kaç gündür iyiydim ama bugün iyi deilim.
sizleri de kötü etkilemek istemiyorum gerçi ama napayım paylaşmak ta istiyor insan.
böyle safra çıkaran var mı aranızda afedersiniz?

Bende 2 gün üstüste çıkardım. Aç uyanıyoruz çünkü üstüne aç aç biraz dolaştım evde işe gidicem hazırlanayım diye... sonra bir bulantı geliyor aynen sadece su çıkıyor zaten boş mide... ama boş mideyle ögürmek çok kötü ya rahatlayamıyorsun sanki miden eline gelicek gibi oluyor... neyseki kalkar kalkmaz kefir içip 2 ceviz atıyorum ağzıma midem dolu olunca bulantı olmuyor... mümkün oldukça az ve sık yemek yememiz lazımmmm..

aramızda ikiz bekleyen anneler,
ikizlere nasıl bakıcam diye endişeleneniz var mı aranızda?
açıkcası ben ne kv,ne anne ,ne de kardeş olmadığı için hastanede ne yapacağım diye düşünüyorum şimdiden:KK43:(
başımdan geçtiği için neler yaşayacağımı biliyorum az çok.ne bileyim iki tane olunca sadece eşim yeterli olacak mı?hiçkimsem olmayacak bayan olarak yanımda.
sonra evde de öyle.
tamam Allah bir kolaylık verecektir diye teselli ediyorum ama annem olmadığı için de çok üzülüyorum.keşke sağ olsaydı,köşede otursaydı gölgesi yeterdi.varlığından kuvvet alırdım.
ben de bunlara sardım iyice.düşünmek istemiyorum ama elimde değil.

ah be canımmm duygularıma tercüman oldun var ya nasıl gözlerim doldu anlatamam bende kısmetse ikiz annesi olucam ve 4 sene önce kaybettim anneciğimi.. malesef çok eksikliğini yaşıyorum o en çok torununu görmek isterdi bu aralar çok duygusalım ağlıcak yer arıyor gibiyim bir insan en mutlu anını elbette annesiyle paylaşınca daha da anlamlı olur hersey. Bizler eksik kalıyoz bu yönden hep ama buna da cok şükür bebeklerimiz olcak ve annemiz gibi bizde anne olucaz. Benim kayınvaldem var cok destek oluyor ama hiç kimse annemin yerini tutamaz biliyrum ki doğumdada bunu yaşıycam.
Canım annelerimizin mekanı cennet olsun biz mutlu oldukça onlarda mutlu olcaktır..
Yanında gelebilecek bir arkadasın ya da akraban yok mu canım?

ah be canımmm duygularıma tercüman oldun var ya nasıl gözlerim doldu anlatamam bende kısmetse ikiz annesi olucam ve 4 sene önce kaybettim anneciğimi.. malesef çok eksikliğini yaşıyorum o en çok torununu görmek isterdi bu aralar çok duygusalım ağlıcak yer arıyor gibiyim bir insan en mutlu anını elbette annesiyle paylaşınca daha da anlamlı olur hersey. Bizler eksik kalıyoz bu yönden hep ama buna da cok şükür bebeklerimiz olcak ve annemiz gibi bizde anne olucaz. Benim kayınvaldem var cok destek oluyor ama hiç kimse annemin yerini tutamaz biliyrum ki doğumdada bunu yaşıycam.
Canım annelerimizin mekanı cennet olsun biz mutlu oldukça onlarda mutlu olcaktır..
Yanında gelebilecek bir arkadasın ya da akraban yok mu canım?
kız kardeşim uzakta zaten küçük bebek var onda da.
arkadaş ta yok.zaten öyle özel bir durumda arkadaş istemem sanırım ben yanımda.
akraba mecbur kalınırsa çağrılabilir ama kimseye minnet etmek istemiyorum.hem yalnızlığımı görmelerini de istemiyorum.
kendi başımın çaresine bakıcam mecbur.
ama korkuyorum işte:((
ben de annemi kaybedeli 4 seneye yaklaşıyor.acısı çok derin.kanadı kırık kuş gibisin.
dediğin gibi mekanları cennet olsun.ne yapalım bize de böyle yazılmış kader.
seni de üzmüş gibi oldum ama seninle aynı durumda olduğumuz için birbirimizi de anlayabildik.

Back