2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Herkes kendini dusunur tabi.hic umursama.onlar senin yasadigini bilmiyor ki.icin rahat kime ne...salla gec.saiin boyle seylerin senin ve bebislerin moralini bozmasina izin verme

Canum o kabi gördügün sndaki sokunu anliorum ilk bebegumde yasadim ama seninki saglikliymis insallah öbürünün sesinide duyar birdaha o korkuyu yadamazsin insallah annesi bebeklerin biraz stres yasatmislar sana

Allah sana da duymayi nasip etsin canim ben bugün birininkini duydum anlatılmaz bir duygu
Canım çok sevindim kalp atışını duymana maşallah :) kanaman içinde çok geçmiş olsun canım. İnşallah tekrar etmez. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzularınını. :)

Kızlar hepinize mesajlarınız için tek tek teşekkur ederim.İnsan kendini yalniz hissetmiyor dertleşebiliyor burda Allah hepimizin yanında olsun.Kanamam durdu çok şükür.İnşallahta gelmez bir daha...
Amin canim insallah yasamazsin bida

Kızlar hepinize mesajlarınız için tek tek teşekkur ederim.İnsan kendini yalniz hissetmiyor dertleşebiliyor burda Allah hepimizin yanında olsun.Kanamam durdu çok şükür.İnşallahta gelmez bir daha...
Canım bu kanama ikiz lerde çok görülüyor galiba bendede oldu şimdi yok çok şükür bende birinin kalp atışı var diğerinde görülmedi pazartesi kontrolü mi var bakalım devam edecek mi diğerinde. Rabbim sağ salim hayırlı evlat nasip etsin

Canım geçmiş olsun inşallah bir daha da olmaz diğer bebeğinin de kalbin duyacaksın inşallah dua et içini ferah tut. Allah bebeklerini sana bağışlasın

Gunaydin kizlar sabahtan beri saglam dislerimde bir hassasiyet bir agri ne yapacagumi bilemedim gebelikle alakasi var mi dersiniz cunku saglam disler nasil agrio yardimci olun kizlar
benim de dolgu olandişimde hassasiyet var.ona da canım sıkılıyo dünden beri.
gebelikle alakası olduğunu sanmam canım.dişeti hassasiyeti de olabilir yalnız.bazen karıştırabiliyoruz.
ama diş üstten sağlam gözükse bile yandan filan da çürüyebilir veya derinde bi çürükte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…