- 15 Nisan 2014
- 413
- 653
- 128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hiç süt içemiyorum ya.
bir deneyeyim bari.belki içebilirimzeymuran0 yeter bence 1 kase değilde 2 kase yiyebilirsin yogurdu mide bulantıları yüzünde sevdiğim sütü zor içiyorum bende nesquik ile karıştırarak içiyorum daha rahat içebiliyorum bir dene istersen belki içebilirsin
Kolay gelsin hocam , ben de öğretmenim, bugün nöbet vardı. Sürekli ayakta olunca zor oluyor. Sizin bir de yol uzunmuş gerçekten. Umarım hemşirenin dediği gibi alışır vücudunuz ve ağrılar hafifler. Kadın doğum uzmanım çok rahatlatmıştı beni bu konuda, kasıklarda çeşitli ağrılar olabilir, kanama olmadığı sürece korkma dedi. Yoruluyoruz mecburen ama kafam da dağılıyor okulda açıkçası. Derste yorulunca ara veriyorum. Oturuyorum valla :) Kendimize dikkat edeceğiz sonuçta, moralini iyi tut arkadaşım, eve gel dinlen, inşallah her şey yolunda gider :)Kizlar iki gundur ise gidiyorum.86 km lik bi ilcede ogretmenim.gelis gidis yapiyorum.sabah 6:30 da servise binip akşam 16:00da evde oluyorum. İse mecburiyetten basladim.dun bu kadar uzun sureli olmadi.dinlenince gecmisti ama bugun 13:00den beri kadiklarim agriyo.ara ara kramp gibi sanci girip cikiyo.igne yaptirdigim hemsireme sordum.istirahate alisti vucudun, yorgunluktandir korkma diyo.insallah oyledir ve gittikce artmaz bu agrilar
Kızlar bugün çok garip şeyler yaşadım.Bugün sabahtan öglen 12ye kadar dersim vardi ana nasıl bir bulantıyla derslerimi bitirdim anlatamam!Öğlen 13.30da bebeklerimin kalp atışları için merkeze gidecektim gitmeden 2 saat önce bir adet sancısı tuttu beni.Neyse merkeze gittim muayeneye aldılar tam çamaşırımı soydum ki ne göreyim çamaşırım kıpkırmızı kan revan olmuş ve farkında değilim altım siyahtı.hemşireye söyledim hemen doktorumu çağırdı ama beni bir ağlama tuttu bide eşim işte ben yalnızım nasıl aglıyorum.Dokrorum hemen ultrasona aldı.Bebeklerden biri çok güzel kalbi atiyor sesini dinletti kendini gösterdi.Digeri de görünüyor ama kalp atışı yok 10 gün içindw diğeri de belli olur dedi.Panik yapmamamı bu tür kanamaların olabilwxeğini ama sürwklu ve yoğun gelirse hastanede yatış yapmam gerekeceğini söyledi.Sonra hemen proluton iğne yapti 3 güne bir yapmam gerektiğini söyledi jeli günde 3e çıkardı.İcimi rahatlattı inşallah kanama bir daha gelmez çok kötü bişeymış.çok şanslıyım ki doktora gittiğim ansa yaşadım bunu farklı bir ortam olsaydi napardım:)Şükür bebeklerim sağlıklı[/QUOTE
Çok sevindim :) ne güzel ikizler geliyor :) Çok heyecanlı olmuştur bu sürpriz herhalde... Ben de farklı kendi doktoruma devam ediyorum , biz de orada gördük keseleri. İkiz bebek fikri çok değişik, bir sürü şey düşünüyor insan. İnşallah güzel haberlerin devam eder :)Tüp bebek doktorum söylemedi eşime kızdı. Ben simdi orda devam edemiyorum çünkü uzak.. bende oturduğum yerde bir kadın doğum doktoruna gidiyorum.. Sağol canım Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. .
Kızlar bugün kontrolüm vardı... ne oldu bilin..pazartesi günü gördüğüm kalp atışı bugün yok dedi yada ben göremedim dedi ayrıntılı ultrason istedi. Iki embriyo göründü ikisinde bebek var sağ da olan da kalp atışı yok 6+4 günlük, solda olanda kalp atışı var 6+5 günlük hala şokta yım
Herkes ayni durumda malesef . Ben normalde bile kusarken mideninozsuyu gelene kadar durduramazdim kendimi simdi hepten perisanim. kizlar geğirmelerden filan bahsetmisler ya ooo onlari astik esimi gect8m kusma seslerimi ust komsum duyuyor o kadar. Esim artik yarasin kocum aslanim moduna giriyor. Bazen tiksiniyomusun benden diyorum. Elden ne gelir diye takiliyor ama Allah razi olsun hakikaten her turlu cekiyor. O kusmalar geğirmeler ben bana katlanamazdimmalesef oluyor.
aynı zamanda yediklerim de çok dokunuyor.birkaç gün iyiydim.iki gündür kötüyüm yine.sabah ta sapsarı safra çıkardım.arada bi oluyor.
aranızda böyle olan var mı peki(
kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı???
Sağol canm doktor salı tekrar çağırdı. Kalp atışı olan kese büyüyüp onu kaybedebilir dedi bilemiyorum ne sevine biliyorum nede üzülebiliyorum sinirim çok bozukAaa çok ilginç bir sürpriz olmuş canım. Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez kuzum. Sonucunu merakla bekliyorum
Ben bebek yağı kullanıyorumkızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı???
Canım ben bakıyorum. Bir kaç eczaneye sordum, birisi bayan eczacıydı. Yakın zamanda ikiz bebekleri olmuş :) kremlerden ziyade badem yağı veya bebe yağı öneriyor. Kendisi de kullanmış. Ama ne yaparsan yap vücut yapına göre çatlak olacaksa yinede oluyor diyor. 3. aydan itibaren de kullanmak gerekiyormuş.
Çok sevindim :) ne güzel ikizler geliyor :) Çok heyecanlı olmuştur bu sürpriz herhalde... Ben de farklı kendi doktoruma devam ediyorum , biz de orada gördük keseleri. İkiz bebek fikri çok değişik, bir sürü şey düşünüyor insan. İnşallah güzel haberlerin devam eder :)
Herkes ayni durumda malesef . Ben normalde bile kusarken mideninozsuyu gelene kadar durduramazdim kendimi simdi hepten perisanim. kizlar geğirmelerden filan bahsetmisler ya ooo onlari astik esimi gect8m kusma seslerimi ust komsum duyuyor o kadar. Esim artik yarasin kocum aslanim moduna giriyor. Bazen tiksiniyomusun benden diyorum. Elden ne gelir diye takiliyor ama Allah razi olsun hakikaten her turlu cekiyor. O kusmalar geğirmeler ben bana katlanamazdim
Amin canlarım. . Ben sevinemiyorum bu duruma korku kapladı içimi birinin kalbi atıyor diğerinin yokaaaaa şaka gibi canım harika bişey bu tebrikler allah tamamına erdirsin:)
Cok sagol arkadasim bnm birde su bulantimi bastiracak birsey soylesen
Canım bence doktoruna rapor yazdır ben nöbetten dusurttum kendimi fiziksel olarak fazla ayakta kalması uygun degildir gibi bir rapor aldım nöbet nefret bisey zaten doktorunla konus canım böyle bir yasal hak varken kullanmak gerek cok zor süreçlerden geçtik bi zahmet bu kadarını da yapsınlar ben nobet tutmuyorumKolay gelsin hocam , ben de öğretmenim, bugün nöbet vardı. Sürekli ayakta olunca zor oluyor. Sizin bir de yol uzunmuş gerçekten. Umarım hemşirenin dediği gibi alışır vücudunuz ve ağrılar hafifler. Kadın doğum uzmanım çok rahatlatmıştı beni bu konuda, kasıklarda çeşitli ağrılar olabilir, kanama olmadığı sürece korkma dedi. Yoruluyoruz mecburen ama kafam da dağılıyor okulda açıkçası. Derste yorulunca ara veriyorum. Oturuyorum valla :) Kendimize dikkat edeceğiz sonuçta, moralini iyi tut arkadaşım, eve gel dinlen, inşallah her şey yolunda gider :)
Ayni duygulari yaşıyoruz canim benim bebeklerimin biri de kalp atışı yok ama inan ki onlarda gelişecekler olumsuz düşünme!İkizlere cok alıştık inşallah rabbim ayırmaz bizi ikisindende sağ salim kucağımıza almayı nasip eder...Amin canlarım. . Ben sevinemiyorum bu duruma korku kapladı içimi birinin kalbi atıyor diğerinin yok