- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
Allah razi olsun canim. Biraz buyuk konusuyorum ama 8 yildir bekliyorum bu bebegi ona bisE olmasin yeter... Gecer nasilsa dis bas agrisi. Bebisimi alayim da kucagima onun kokusu sifa olcak bana:) Rabbim bizlere bagislasin insallah yavrularimizi. :)Oyy yavrum sikintiliymis hakikaten senin is.ama o 20 lik agrisina nasil dayanilir 9 ay. o agriyla 90 bebe dogurur insan.allah yardimcin olsun canim.
6. 7. Haftalarda duyuluyor ilk gittiğimizde keseyi gördük.Kese yunarlak kara bir şey olarak görülüyor bebek daha görünmüyor.10 gün sonraya da kalp atışı randevusuna gidiyorsun.Mesela ben yarın kalp atışını görmeye gideceğim 7. Haftanın içindeyim.Kızlar bısey sorucam muhabbetinizi boluyorum ama kalp atısı ne zaman duyuluyor yanı keseyle berabermı sonramı pekı keseyı gormeye gıdınce bebek gorunuyor mu ?yardımcı olurmusunuz
Tesekkurler insallah hersey yolunda gıder hepımız için :)6. 7. Haftalarda duyuluyor ilk gittiğimizde keseyi gördük.Kese yunarlak kara bir şey olarak görülüyor bebek daha görünmüyor.10 gün sonraya da kalp atışı randevusuna gidiyorsun.Mesela ben yarın kalp atışını görmeye gideceğim 7. Haftanın içindeyim.
Bu ikili testle neye bakiyotlar. Yaptirmasak olmaz mi acabac
canm bu cok ucuk bir fiyat bende gecn hafta yaptirdm 30 tl ye.
olur canim sana kalmis birsey. ama doktorlar yaptirmamizi oneriyorlarBu ikili testle neye bakiyotlar. Yaptirmasak olmaz mi acaba
canm ben ssk ile anlasmali ozel bir hastanede yaptirdm.ciddi olamazsin o kadar fark mi var yaa.. ozel sigortam var diye gittigim hastane tahlillerden cikariyo demek ki alacaklarini :) o zaman ben biraz arastirmaya gireyim.. sen nerede yaptirdin ogrenebilir miyim
Gunaydinn kizlar kimler benim gibi sabah buluntisi ile kalkti
Kızlaar merhaba hepinizi özledimuzun zamandır yazamiyordum hersey yolundadir inş. Yarın kalp atıslarını dinlemeye gideceğim ikizlerimin sizlerden bolca dua etmenizi istiyorum rabbim bunu da atlatmayı nasip etsin inşallah!
Amin canim.rabbim hepimize bagislasin bebeklerimizi.Allah razi olsun canim. Biraz buyuk konusuyorum ama 8 yildir bekliyorum bu bebegi ona bisE olmasin yeter... Gecer nasilsa dis bas agrisi. Bebisimi alayim da kucagima onun kokusu sifa olcak bana:) Rabbim bizlere bagislasin insallah yavrularimizi. :)
canım hayırlı olsun :):) ağladın mı ? ben olsam kesin ağlardım transferimde de çok ağlamıştım çok duygulanmıştım görmek daha da heyecanlarndırır sanırım :):)Herkese günaydın :) Dün kontrolüm vardı. İki minik kese, iki minik kalp atışı gördük eşimle ve çoook heyecanlıydı. 15 gün sonra kontrolüm var. Heyecan devam ediyor :)
Hanimlar bugun cok canim sıkîldi sabah sabah velilerden aldigim mesajlardan. Benim dusuk riskim oldugu icin saglik raporu aldim. Saglik raporunu alma sebebim de cocuklar magdur olmasin yerime ogretmen gelsin diyeydi. Yoksa normal dr.lardan kisa kisa uzun sure rapor alabilirdim. Bugun beni ariyorlar bikac tanesi okuldsn almis.yok iste ucretsiz izin alsaydiniz bizi niye magdur ediyorsunuz. Bu cocuklar bire baslayacak seneye vs vs. Ogretmenim robot degil. E bu hakki bana bakanlik da vermis. Ben kardesimin vefatindan sonra bile calistim. Psikolojim bozuk diyip izin almadim ki alabilirdim. Bu neyin hesap sormasi. Ne hadlerinehaksiz miyim. Inanin dun butun gun aayakta kadigim icin hastanede agridan kivrandim. Dusuk korkusuna icim icimi kemirdi. Ne icin yerime ogretmen gelsin de cocuklar magdur olmasin diye
Tesekkur ederim. Bencillik etmek de istemiyorum ama doluya koyuyorum almiyor bosa koyuyorum dolmuyor elimden ne gelirki. Yemek yapamiyorum ya sevdigim bit corbs vardi dun komsumda istrdim yapamadigim icin. Yemeklerimi yumurta kirmasini bilmryen kocam yapiyor isten gelip. Herkes yasadigini bilir iste. Bu arada benim minikler iki tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?