Bende sordum kullanmasını diyor ama tedirgin olmamak da elde değil burdaki kadın doğum doktoru neden kullanıyorsun kullanma bunu dedi hep ikilem de kalıyorum buda doktor oda doktor napacaksamCanim ben kullaniyorum ozellikle dr.a sordum prospektuste yazanlari kullanmak zorundasin yoksa dusuk yaparsin dedi
Kesinlikle canım o yüzden 3 Kasım da ki ikinci kontrolü kısmetse heyecanla bekliyoruzİnşallah güzelim, sağlıkla büyüsün minişlerimiz :) Senin kontrolün ne zamandı? İnsan hep bir sonraki noktayı hedefliyor di mi :)
Ha bir de öğlen yemeyi unutuyorum yazmışsın, bebiş için yersin , unutmazsın annesi
Aynen yakında top gibi olacagım çok uykuyu sevmem o yüzden uyandığımda başım ağrıyor bu halimize şükür .Ne tatlı nede tuzlu canım hiç birşey çekmiyorUyku tulumunA döndüm
Valla benimde favorim turşu canım :) şimdi yazdıklarını okuyunca ağzım sulandı :) yiyorum yiyorum sonrada şişkinliğini çekiyorum. Başkada canım bişey çekmiyor. Bugün de midemde hafif bulantı ve kaynama var sanki. Umarım artmazKesinlikle canım o yüzden 3 Kasım da ki ikinci kontrolü kısmetse heyecanla bekliyoruz. Dün çok komiktim ya 5 kiloluk lahana turşusunu önüme aldım yedikçe yedim hayır tabağa koymakta yok kavanozun üstünden yedim veeee akşama kadar buram buram sarımsak koktum Demek ki yavru turşu istedi offff yazarken bile iştahım kabardı
Canım valla tam ortada duruyordu bnm kese :) sadece iri bebekler genelde erkek oluyomuş bizimki ilk günden beri iriydii.. Hep ileriden gidiyordu. 11. haftada doktor yüzde doksan erkek demişti... 16. Haftada gittiğimde de net erkek olduğunu öğrendikk :) merak işte yoksa ikisine de acaip seviniyosun...Benim de canım hiç tatlı çekmiyor. . Senin kese sağ da mı sol da mı ?
Aman haa yediklerimize dikkat etmek gerek geçen gün yediğim ve asla rahatsız olmadığım şey beni sabaha kadar kıvrandırdı kaynadı mide.Doktorumun bana verdiği gebelikte beslenme kitapçığında turşu serbest olalalaaValla benimde favorim turşu canım :) şimdi yazdıklarını okuyunca ağzım sulandı :) yiyorum yiyorum sonrada şişkinliğini çekiyorum. Başkada canım bişey çekmiyor. Bugün de midemde hafif bulantı ve kaynama var sanki. Umarım artmaz
Kızlar da sevimli erkek bebekler de. Sağlıklı olsun da :) erkek çocuklar çok yaramaz oluyor Allah yardımcın olsun şimdiden sağlıkla kucağına al canımCanım valla tam ortada duruyordu bnm kese :) sadece iri bebekler genelde erkek oluyomuş bizimki ilk günden beri iriydii.. Hep ileriden gidiyordu. 11. haftada doktor yüzde doksan erkek demişti... 16. Haftada gittiğimde de net erkek olduğunu öğrendikk :) merak işte yoksa ikisine de acaip seviniyosun...
Ama kullanma diyen doktorun ıvf uzmanligi varmi?Bende sordum kullanmasını diyor ama tedirgin olmamak da elde değil burdaki kadın doğum doktoru neden kullanıyorsun kullanma bunu dedi hep ikilem de kalıyorum buda doktor oda doktor napacaksam
canm bende estofemi gunde 3 kez kullaniyordum 12. haftamda biraktirdilar. kprkma bebege zarari olsaydi kullandirtmazlardiArkadaşlar aranızda hala estrofer kullanan varmı. Ben günde 3 tane devam ediyorum doktorum devam diyor ama ilaç prospektüsünde gebelik de kullanılmaz kullanma sırasında gebe olduğunuzu öğrenirsin iz heumen bırakın yazıyor zaten zor günler geçiriyorum kafan iyice karıştı bi fikir verirmisin iz
Gitmistim canim 3 4 ay once filmini cektirdim. Ust 20likler cekilebilir dedi birini cektirdim ama oyle bi tirstim ki ikinciyi cektiremedim. Alttakiler bariz yamuk. Kokleri.sinirdeymis cekilemezmis. Ameliyatlikmis. Bulundugum ilcede cene cerrahi yok zaten. Sikintinin buyugu de alt disimdeTatlim iki gun once dis dolgusu yaptirdim ben.tup bebek dr.um su asamada dis rontgeni ve uyusturucu igne zarar vermez dedi gittim.ama dis dr.um iki disine rontgen lazim ama dayanabiliyosan 9 ay dayan.rontgen zarar verebilir riske atmayalim dedi.bi tanesi bariz curuktu.igne zarar vermez dedi ve o sisimin dolgusunu yapti.senin 20 likler agriya basladiysa 9 ay bitmez sana.uyusturucu igne ve cekim :) bi git dis dr.una gorun derim.
Ne tahlili?Günaydın kızlar. .. Bugün kan tahlilleri için hastane gideceğim. Hepimiz için güzel bir gün olsun
Canim benim rahat ol . Hatirliyorum seni senle birlikte bir arkadas daha yatmisti o kisa sure sonra cikti cok sukur ins. Sen de biran oncr rahatlarsin. Benim yakin bir arkadasim anlatiyor. Surekli kanama gormus uc ay yatarak gecirmis ignelerini de evde olmus. Hatta oyleki diyor kanama oldugu anda icim bosaliyord elim ayagom cekiliyordu. Demekki o kadar kan kaybediyormus ki halsizlesecek kadar. Ama simdi cougunun biri 9 digeri 4 yasinda biz de gorecez ins. O gunleri rahat olBenim yoklugumu merak edeniniz oldumu bilmiyorum.gecmise bakamiyorum.cepten girdim bu sefer.10 gundur hastanede yatiyordum.2gun oldu cikali.cok fazla ellerim bacaklarim dolusu kanama oldu.heryer batiyordu.aglamak korku endise.dusuk tehlikesi subkoryonik hemetom abortis imminens diye yazmislar.kesenin arkasinda kanama bolgesi olmus.keselerin biri bos.digerinde kalbi atiyor kuzumun.ikiz gebelik ama tek bebek.kanamada ona yakinmis.depot pruloton igne yapiliyor.cok zor gunler geciriyorum.karin agrisi var.surekli yatcakmisim.bir aylik rapor verildi.dua edin arkadaslar.bunu yasayan ve bebegini kurtaran varmi.
Gebeliğin başında yapılması gereken testler... kalp atışını gördüm kızlarNe tahlili?
maşallah canım.Allah sağlıklarını daim etsin inşallah hepimizin bebeklerinin.Gebeliğin başında yapılması gereken testler... kalp atışını gördüm kızlar
maşallah canım.Allah sağlıklarını daim etsin inşallah hepimizin bebeklerinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?