2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim ben kullaniyorum ozellikle dr.a sordum prospektuste yazanlari kullanmak zorundasin yoksa dusuk yaparsin dedi
Bende sordum kullanmasını diyor ama tedirgin olmamak da elde değil burdaki kadın doğum doktoru neden kullanıyorsun kullanma bunu dedi hep ikilem de kalıyorum buda doktor oda doktor napacaksam

Kesinlikle canım o yüzden 3 Kasım da ki ikinci kontrolü kısmetse heyecanla bekliyoruz . Dün çok komiktim ya 5 kiloluk lahana turşusunu önüme aldım yedikçe yedim hayır tabağa koymakta yok kavanozun üstünden yedim veeee akşama kadar buram buram sarımsak koktum Demek ki yavru turşu istedi offff yazarken bile iştahım kabardı

Valla benimde favorim turşu canım :) şimdi yazdıklarını okuyunca ağzım sulandı :) yiyorum yiyorum sonrada şişkinliğini çekiyorum. Başkada canım bişey çekmiyor. Bugün de midemde hafif bulantı ve kaynama var sanki. Umarım artmaz

Benim de canım hiç tatlı çekmiyor. . Senin kese sağ da mı sol da mı ?
Canım valla tam ortada duruyordu bnm kese :) sadece iri bebekler genelde erkek oluyomuş bizimki ilk günden beri iriydii.. Hep ileriden gidiyordu. 11. haftada doktor yüzde doksan erkek demişti... 16. Haftada gittiğimde de net erkek olduğunu öğrendikk :) merak işte yoksa ikisine de acaip seviniyosun...

Aman haa yediklerimize dikkat etmek gerek geçen gün yediğim ve asla rahatsız olmadığım şey beni sabaha kadar kıvrandırdı kaynadı mide.Doktorumun bana verdiği gebelikte beslenme kitapçığında turşu serbest olalalaa

Kızlar da sevimli erkek bebekler de. Sağlıklı olsun da :) erkek çocuklar çok yaramaz oluyor Allah yardımcın olsun şimdiden sağlıkla kucağına al canım

canm bende estofemi gunde 3 kez kullaniyordum 12. haftamda biraktirdilar. kprkma bebege zarari olsaydi kullandirtmazlardi

Gitmistim canim 3 4 ay once filmini cektirdim. Ust 20likler cekilebilir dedi birini cektirdim ama oyle bi tirstim ki ikinciyi cektiremedim. Alttakiler bariz yamuk. Kokleri.sinirdeymis cekilemezmis. Ameliyatlikmis. Bulundugum ilcede cene cerrahi yok zaten. Sikintinin buyugu de alt disimde cekecem sanirim 9 ay

Canim benim rahat ol . Hatirliyorum seni senle birlikte bir arkadas daha yatmisti o kisa sure sonra cikti cok sukur ins. Sen de biran oncr rahatlarsin. Benim yakin bir arkadasim anlatiyor. Surekli kanama gormus uc ay yatarak gecirmis ignelerini de evde olmus. Hatta oyleki diyor kanama oldugu anda icim bosaliyord elim ayagom cekiliyordu. Demekki o kadar kan kaybediyormus ki halsizlesecek kadar. Ama simdi cougunun biri 9 digeri 4 yasinda biz de gorecez ins. O gunleri rahat ol

sevgili anneler yardımınıza ihtiyacım var tam topiğin üyesi olmaya hazırlanırken bugün kanamam oldu çok korkuyorum 9. değerim 10.73 çıkmıştı 11. gün 35 e yükseldi. herşey yolunda derken bugün hafif kanamam ve bel ağrım var normal diyin ne olur sizde de oldu mu. bugün 12. günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…