2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kıllanmalar banttan oluyor değil mi düşünüp duruyordum bende tedavi de o kadar hormon kullandım olmadı hamîlelikte oldu diyordum sayende çözdüm
Ya cnm ondandir tam olarak bilmiyorum ama kayinvalideme de sordum gobegim killandi diye o da gebelikte olur kizim daha dur o killar uzun bir cizgiye donuscek dedi :) cnm sen ne zmna kadar kullancaksin.

kızlar selam.. akıntı şekliniz nasıl acaba bana fikir verebilir mi özellikle jeli bırakmış arkadaşlar.
su gibi renksiz akıntınız oluyormu her gün
Günaydın cnm bende sorcaktim bu konuyu :) bende jeli birakali 4 gun oldu su gibi akintilarim oluyor dunden beri fark ettim ozellikle sabahlari normal heralde.

Günaydın cnm bende sorcaktim bu konuyu :) bende jeli birakali 4 gun oldu su gibi akintilarim oluyor dunden beri fark ettim ozellikle sabahlari normal heralde.

ama sen jeli yeni bırakmışşın içinde kalıntıları kalmıştır. benım 3 hafta oldu ona rağmen su gibi sıvı geliyor her gün görüyorum

kızlar selam.. akıntı şekliniz nasıl acaba bana fikir verebilir mi özellikle jeli bırakmış arkadaşlar.
evet canım jeli kullanırken çok oluyodu, bıraktıktan sonra da 1-2 hafta kadar bir süre devam etti ama şimdi yok çok şükür :):)

Benimde 8.haftadaydi galiba bi hafta midem bulandi sonra hic bulanmadi halada yok o batmalar devam edicek normal bunlar bulanmamasi guzel bisey bulananlar anlatsin berbat biseydir kesin

Benimde devam ediyo jeli birakali 10 gun olucak su gibi renksiz bi akinti bu normalmis kokulu ve rengi degisirse enfeksiyon oluyomus

yok canım değildir o sıvı zaten bi zarın içinde kolay kolay gelmez merak etme :):)

inş cnm ya benım sabah öğürtülerim hala devam ediyor. mesela bu sabah öğürürken geldi bi çay kaşığı kadar.
baskı oluyor ya kasıklara o sırada.
inş korkulacak bir durum diildir..

arkadaşlar ben simdi yine doktora gittim, kollarım bacaklarım ağrıyo çok yoruluyorum dedim vitamin istedim bi tane vitamin verdi ve ek olarak bi marka var bilmiyorum ismini söylemek uygun mu o yüzden buradan söylemicem ama ecvzanelerde satılan bi marka değil katologla satılan bi markadan omega 3 almamı tavsiye etti hastanenin yanındaki eczaneye getirtmis kendisi alsam mı almasam mı ??

Günaydın :) Geceleri eskisi gibi dönemiyorum.Karnıma kramp giriyor.cok dikkatli olmak gerekiyor. Gece mutlaka 3te uyaniyorum 1saat sonra uyuyorum.Heralde dogumdan sonra emzirme saatime alisma asamasi yasiyorum.Siz nasilsiniz kizlar?
Bende gece 2 kere kalkiyorum tualete su felaket iciyorum 3 litreye yakin sonrada uyuamiyorum esimde cok donuyor korkuyorum ne znn tekmeyi basacak diye :) saga yatabiliyorum sola yatinca belimde bosluk oluşuyor sarkiyor sanki omuzlarim agriyor benim baya bir gobisim cikti kizlaaarrr.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…