2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ben 19. haftaya kadar kustum mide bulantısından çok çektim.içtiğim suyun içine bir iki damla limon suyu sıktım mideme birazda olsa iyi geldi hergün su içmeme faydasıda oldu
Ayyy bunu duyduğum çok iyi oldu hiç su içemiyorumm ben geçen gittiğimde kanımda da çıktı susuzluk doktor katı şeyler yiyip su iç dedi ama hala başaramıyordum Allah razı olsun hemen deniyorum :)

Cok sukur insallAh seninde bisey cikmaz :) arada su gibi akintin oluyormu bende oluyorda normalmi merak ediyorum :)

Canım ben crinone jel kullanıyorum, akıntım çok oluyor, su gibi aynı, bazen duramıyorum tuvalete koşuyorum, boşalıyor sanki, sormadım kimseye ama jelden dolayı normaldir herhalde

Merhaba tazecik annişler ben bugün pek iyi değilim boğazlarım şişti ne yapacağımı da bilmiyorum ne îçebilirim acaba ?
Cnm gecmis olsun bende bugun iyi degildim su kaynattim bir bardak icine iki dilim limon ve bir tatli kasigi bal attimm ilik ilik ictim iyi geldi umarim sifa olur...

Cnm gecmis olsun bende bugun iyi degildim su kaynattim bir bardak icine iki dilim limon ve bir tatli kasigi bal attimm ilik ilik ictim iyi geldi umarim sifa olur...
Bende yaptım cnm şimdi birde böle kışın yenilen hani şu annelerimizin yazdan kurduğu şeyin suyunu içtim inşallah birşeyimiz kalmaz

teşekkür ederim, araştırdım biraz sadece down sendromunu söylüyormuş o test, başka test varmıdır acaba :)
Rabbim inşallah sağlıklı bebişler verir amniyosrntez yaptırdıktan sonra da düşük yapma ihtimali var zaten tüp bebekler en kaliteli yumurta ile en kaliteli spermler olduğu için kötü birşey olma ihtimali düşük ayrıca diyelim Allah korusun da kötü bişey çıktı kıyamazsınız aldıramazsınız Rabbim sağlık versin diye dua ediyorum hamileliğinizi bu stresle geçirmeyin nacizane fikrim :)

Bende yaptım cnm şimdi birde böle kışın yenilen hani şu annelerimizin yazdan kurduğu şeyin suyunu içtim inşallah birşeyimiz kalmaz
Ohhh afiyet olsun cnm :) hasta olmaktan çok korkuyorum yatak döşek allah korusun. Insallah tez zmnda atlatiriz bu kirginliklari. Bol bol mandalina portakal ye cnm c -vitamini iyi gelir. Hayatımda yemedigim meyveleri yiyorum "Hersey bebek icin" yeni sloganim

Haklısın cnm sloganını da tuttum Herşey bebek için hamileliğinizde tam kışa tehlikeli günlere denk geldi neyse buna da şükür atlatırız elbet

Canım ben crinone jel kullanıyorum, akıntım çok oluyor, su gibi aynı, bazen duramıyorum tuvalete koşuyorum, boşalıyor sanki, sormadım kimseye ama jelden dolayı normaldir herhalde
o akıntıyı crinone da yapıyo bende kullandım 1 hafta oldu bırakalı ama o akıntı devam ediyor normalmiş o akıntı

Arkadaslar bir sey soracagim. Tup bebek yaptirdigim doktor hibor ve clione jeli 10 haftaya kadar kullan dedi ama su an bulundugum sehirdeki doktorum hiboru doguma kadar kullanacaksin dedi jelide kullanmaya devam et dedi ne yapacagimi bilemedim. Doguma kadar hiboru kullanan var mi ikiz gebeligim var 8. Haftadayim. Birde dualarinizi eksik etkeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…