Ayyy bunu duyduğum çok iyi oldu hiç su içemiyorumm ben geçen gittiğimde kanımda da çıktı susuzluk doktor katı şeyler yiyip su iç dedi ama hala başaramıyordum Allah razı olsun hemen deniyorum :)ben 19. haftaya kadar kustum mide bulantısından çok çektim.içtiğim suyun içine bir iki damla limon suyu sıktım mideme birazda olsa iyi geldi hergün su içmeme faydasıda oldu
amin ecmainAyyy bunu duyduğum çok iyi oldu hiç su içemiyorumm ben geçen gittiğimde kanımda da çıktı susuzluk doktor katı şeyler yiyip su iç dedi ama hala başaramıyordum Allah razı olsun hemen deniyorum :)
Cok sukur insallAh seninde bisey cikmaz :) arada su gibi akintin oluyormu bende oluyorda normalmi merak ediyorum :)
Ben de 37 Yaşında çok yeni bir hamileyim ama geçen yıl 40 yaşında bir arkadaşım doğum yaptı. Amniyosentez yerine Harmony testini yaptırmıştı. Bir araştır istersen.
Cnm gecmis olsun bende bugun iyi degildim su kaynattim bir bardak icine iki dilim limon ve bir tatli kasigi bal attimm ilik ilik ictim iyi geldi umarim sifa olur...Merhaba tazecik annişler ben bugün pek iyi değilim boğazlarım şişti ne yapacağımı da bilmiyorum ne îçebilirim acaba ?
Bende yaptım cnm şimdi birde böle kışın yenilen hani şu annelerimizin yazdan kurduğu şeyin suyunu içtim inşallah birşeyimiz kalmazCnm gecmis olsun bende bugun iyi degildim su kaynattim bir bardak icine iki dilim limon ve bir tatli kasigi bal attimm ilik ilik ictim iyi geldi umarim sifa olur...
Rabbim inşallah sağlıklı bebişler verir amniyosrntez yaptırdıktan sonra da düşük yapma ihtimali var zaten tüp bebekler en kaliteli yumurta ile en kaliteli spermler olduğu için kötü birşey olma ihtimali düşük ayrıca diyelim Allah korusun da kötü bişey çıktı kıyamazsınız aldıramazsınız Rabbim sağlık versin diye dua ediyorum hamileliğinizi bu stresle geçirmeyin nacizane fikrim :)teşekkür ederim, araştırdım biraz sadece down sendromunu söylüyormuş o test, başka test varmıdır acaba :)
Ohhh afiyet olsun cnm :) hasta olmaktan çok korkuyorum yatak döşek allah korusun. Insallah tez zmnda atlatiriz bu kirginliklari. Bol bol mandalina portakal ye cnm c -vitamini iyi gelir. Hayatımda yemedigim meyveleri yiyorum "Hersey bebek icin" yeni sloganimBende yaptım cnm şimdi birde böle kışın yenilen hani şu annelerimizin yazdan kurduğu şeyin suyunu içtim inşallah birşeyimiz kalmaz
Haklısın cnm sloganını da tuttum Herşey bebek içinOhhh afiyet olsun cnm :) hasta olmaktan çok korkuyorum yatak döşek allah korusun. Insallah tez zmnda atlatiriz bu kirginliklari. Bol bol mandalina portakal ye cnm c -vitamini iyi gelir. Hayatımda yemedigim meyveleri yiyorum "Hersey bebek icin" yeni sloganim
Insallah cnm atlatiriz kendini iyi bakHaklısın cnm sloganını da tuttum Herşey bebek içinhamileliğinizde tam kışa tehlikeli günlere denk geldi neyse buna da şükür atlatırız elbet
Yes cnm ben iciyorum bir haftadirhayırlı aksamlar arkadaslar progestan 200 kapsül içen var mı acaba
o akıntıyı crinone da yapıyo bende kullandım 1 hafta oldu bırakalı ama o akıntı devam ediyor normalmiş o akıntıCanım ben crinone jel kullanıyorum, akıntım çok oluyor, su gibi aynı, bazen duramıyorum tuvalete koşuyorum, boşalıyor sanki, sormadım kimseye ama jelden dolayı normaldir herhalde
hic sormayın bende hep progestan iğne vuruluyordum simdi proluton depot progestan 200 gündr üc kezhayat masal naz progestan ve ben 3 bucuk aydir bir butun olduk :) gunde 4 tane ondan vajinal koyuyordum simdi 2 ye dustu kullandigim pro. İgnesininde sayisi yoktur
Bende sabah akşam vajinadan kullanıyorum, gün aşırı da iğnesinihayırlı aksamlar arkadaslar progestan 200 kapsül içen var mı acaba
Sonuca bakmadan riskli diyemessin canım kanda bakacaklar öncecanım senin risk yok çok şükür, 35 yaş üstü riskli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?