2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Aslıhan İsminin Anlamı Nedir?
Kökeni soylu han soyundan gelen anlamına gelmektedir.
Aslıhan İsminin Analizi Sonucu
Algılaması yüksek, mantıklı, hayattan sert dersler alan, proje üreten, sanatsal yetenekleri olan, hassas, duygusal bir kişilik enerjisi verir.

:):):)

Evet bak anlami cok guzel :)) almina nasil oda cok hosuma giidiyor

Evet bak anlami cok guzel :)) almina nasil oda cok hosuma giidiyor
değişik bi isim :):) sanki aslıhanda aynı gibi geldi bana analizleri :) ama tabi burası internet çok da güvenmemek lazım bu sonuçlara :):)

Algılaması yüksek mantığını çok iyi kullanabilme özelliğine sahiptir. Sanatsal yetenekleri çok yüksektir. Ticarette pratik bir zekâya sahiptir. Hassastır. Yaratıcı ve sağduyuludur. Mantıklı ve atılgandır.

iyi akşamlar kızlar, dün akşam yazdım ama okuyan olmamış, yada hiç test yaptıran sanırım. Bana yardımcı olurmusunuz :)

iyi akşamlar kızlar, dün akşam yazdım ama okuyan olmamış, yada hiç test yaptıran sanırım. Bana yardımcı olurmusunuz :)
Ben de 37 Yaşında çok yeni bir hamileyim ama geçen yıl 40 yaşında bir arkadaşım doğum yaptı. Amniyosentez yerine Harmony testini yaptırmıştı. Bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…