valla önemli olan öncelikle anlamı bence :) sonra da senin ve eşinin ortak bi kararla bu ismi beğeniyor olması :) büyüklere bakarsan zor olur seçim yapmak :)
Aslıhan İsminin Anlamı Nedir?
Kökeni soylu han soyundan gelen anlamına gelmektedir. Aslıhan İsminin Analizi Sonucu
Algılaması yüksek, mantıklı, hayattan sert dersler alan, proje üreten, sanatsal yetenekleri olan, hassas, duygusal bir kişilik enerjisi verir.
Aslıhan İsminin Anlamı Nedir?
Kökeni soylu han soyundan gelen anlamına gelmektedir. Aslıhan İsminin Analizi Sonucu
Algılaması yüksek, mantıklı, hayattan sert dersler alan, proje üreten, sanatsal yetenekleri olan, hassas, duygusal bir kişilik enerjisi verir.
değişik bi isim :):) sanki aslıhanda aynı gibi geldi bana analizleri :) ama tabi burası internet çok da güvenmemek lazım bu sonuçlara :):)
Algılaması yüksek mantığını çok iyi kullanabilme özelliğine sahiptir. Sanatsal yetenekleri çok yüksektir. Ticarette pratik bir zekâya sahiptir. Hassastır. Yaratıcı ve sağduyuludur. Mantıklı ve atılgandır.
Merhaba Sevgili Anne adayları
Gebeliğimin 10. haftasındayın-m ve şimdiye kadar sorunsuz geçti çok şükür. 12. haftaya yaklaşırken 2 li 3 lü testler ve amniyosentez yerine yapılan testler hakkında bilgi almaya çalışıyorum. Kafam çok karışık 37 yaşım bitti, amniyosentez yaptırmam gereklimi yada yerine hangi test uygun. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. Hepimize sağlıklı ve huzurlu bir süreç diliyorum :)
Ben de 37 Yaşında çok yeni bir hamileyim ama geçen yıl 40 yaşında bir arkadaşım doğum yaptı. Amniyosentez yerine Harmony testini yaptırmıştı. Bir araştır istersen.