- 18 Ekim 2011
- 1.495
- 414
- 198
Ohhh maaşallah canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :)Kızlar çok şükür hamileyimmmm değerim 420.6 çıktı doktorum da çok sevindi Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh maaşallah canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :)Kızlar çok şükür hamileyimmmm değerim 420.6 çıktı doktorum da çok sevindi Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin çok şükür
Allah dan ümit kesilmez. Rabbim ol derse olur. Cok sevindim senin adına. Rabbimize çok şükür. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahHepinize merhaba. Mucizemi sizinle paylaşmak istedim. İlk tup ebek denememizi 2012aralık ayında yaptırdık sonuç pozitifti ama 8.haftada başlayan kanamaların arkası kesilmedi ne yazıkki 18.haftada ikiz oğullarımı kaybettim toparlanır toparlanmaz donmuş embiyo transferimiz oldu 2defa malesef ikiside tutmadı son olarak geçtiğimiz eylu ayında yeniden başladık tedaviye 3embriyo transfer edildi ve gün saymaya başladık heyecan korku endişe ağlamakla geçen günler... 9.gün betahcg 75
12.gün 95
15.gün100
17.gün 11 ve ağlamakla geçen 3ay... Adet düzensizliğide cabası... Hergün ağlayarak yalvardım rabbime mutlu yuvamıza bir melek göndersin diye. Geçen hafta rutin kontrole gıttığimde mucizemle karşılaştım. Mucizem diyorum çunkü 12haftalık olmuştu bebeğim içimde:) evet tutmuş sımsıkı tutunmuş annesine. Tahliller niye oyleydi bilmiyorum hala şaşkınız evde bi bayram var sanki hersabah uyandığımda şukrediyorum rabbime... Şuan tek dileğim sağlıkla doğduğu günü görebilmek... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)
Gözün Aydın canım maaşallah bebişimize de :)
geçmiş olsun canım.
Kizlar hepinizden allah razi olsun kotu günümde destek oldunuz cok minnettarim sizlere. Bebek bekleyen tum anneler, Bebislerimizi saglikla mutlulukla kucagimiza almak nasip olsun.Ay sevindim hadi gecmis olsun tatlim.lekelenmen devam edecek.endiselenme.mumkun oldugunca dinlen
canım gözün aydın :)Kızlar çok şükür hamileyimmmm değerim 420.6 çıktı doktorum da çok sevindi Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin çok şükür
Böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum. Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olsun inşallah.Hepinize merhaba. Mucizemi sizinle paylaşmak istedim. İlk tup ebek denememizi 2012aralık ayında yaptırdık sonuç pozitifti ama 8.haftada başlayan kanamaların arkası kesilmedi ne yazıkki 18.haftada ikiz oğullarımı kaybettim toparlanır toparlanmaz donmuş embiyo transferimiz oldu 2defa malesef ikiside tutmadı son olarak geçtiğimiz eylu ayında yeniden başladık tedaviye 3embriyo transfer edildi ve gün saymaya başladık heyecan korku endişe ağlamakla geçen günler... 9.gün betahcg 75
12.gün 95
15.gün100
17.gün 11 ve ağlamakla geçen 3ay... Adet düzensizliğide cabası... Hergün ağlayarak yalvardım rabbime mutlu yuvamıza bir melek göndersin diye. Geçen hafta rutin kontrole gıttığimde mucizemle karşılaştım. Mucizem diyorum çunkü 12haftalık olmuştu bebeğim içimde:) evet tutmuş sımsıkı tutunmuş annesine. Tahliller niye oyleydi bilmiyorum hala şaşkınız evde bi bayram var sanki hersabah uyandığımda şukrediyorum rabbime... Şuan tek dileğim sağlıkla doğduğu günü görebilmek... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)
Bu gercekten mucize.allahim nazardan saklasin.insallah bu sefer saglikla sihhatle kucagina almak nasip olur.Hepinize merhaba. Mucizemi sizinle paylaşmak istedim. İlk tup ebek denememizi 2012aralık ayında yaptırdık sonuç pozitifti ama 8.haftada başlayan kanamaların arkası kesilmedi ne yazıkki 18.haftada ikiz oğullarımı kaybettim toparlanır toparlanmaz donmuş embiyo transferimiz oldu 2defa malesef ikiside tutmadı son olarak geçtiğimiz eylu ayında yeniden başladık tedaviye 3embriyo transfer edildi ve gün saymaya başladık heyecan korku endişe ağlamakla geçen günler... 9.gün betahcg 75
12.gün 95
15.gün100
tüylerim diken diken oldu okurken malum olmuş sana ne güzel :):) ben de bekarken rüyamda görürdüm hep oğlum olduğunu ve adının samed olduğunu aslında bu ismi koymam gerekiyo biliyorum ama tek başıma verebileceğim bi karar değil o yüzden şimdilik bekliyorum :):)Isim konusu zor ya.ben dogum servisinde verilen tum isimlere bakiyorum.mesela az once biri kizina asel adini koydu.arapcada bal demekmis.farkli farkli o kadar cok isim var ki.ben yumurtalar toplanduktan sonra narkozdan cikarken bi kizim bi oglum olacak.kizim azra oglum arda olacak demisim.allaha sukur bi kizim bi oglum olacak.azra bakire demekmis.begenmedim anlamini.ada ve arda olabilir belki.simdilik aklimdan gecen
maaşallah canım maaşallah Rabbim dualarını kabul etmiş, herkesin yuvasını şenlendirsin inşallah.. ama değerin niye düşmüş ben onu merak ettim doktorun ne dedi acaba bu duruma :)Hepinize merhaba. Mucizemi sizinle paylaşmak istedim. İlk tup ebek denememizi 2012aralık ayında yaptırdık sonuç pozitifti ama 8.haftada başlayan kanamaların arkası kesilmedi ne yazıkki 18.haftada ikiz oğullarımı kaybettim toparlanır toparlanmaz donmuş embiyo transferimiz oldu 2defa malesef ikiside tutmadı son olarak geçtiğimiz eylu ayında yeniden başladık tedaviye 3embriyo transfer edildi ve gün saymaya başladık heyecan korku endişe ağlamakla geçen günler... 9.gün betahcg 75
12.gün 95
15.gün100
Benim bu konudaki düşüncem şöyle ; iki isim taşımak kolay değil sıkıntı olabiliyor , artık bilgisayar çağındayız ismin içerisinde ş-ç-ğ gibi türkçe karekterlerin olmasıda sıkıntı olabiliyor. Ayrıca isim ve anlamı çocuğun gelişiminde etkili olabiliyor, örneğin; Yasemin yada Buse gibi isimleri olan çocuklar daha farklı olurken Güçlü yada Başar gibi isimleri olanlar daha farlı olabiliyor. Bende daha isim konusunu düşünmedim , bakacağız artık.günaydın herkeslere :):):) eet isim konusunu konuşalım bugün :) düşündünüzmü prenslerinize prenseslerinize ne isim koyacaksınız.. benim oğlumun adı belli Ali Yiğit :):)
tabi ki.. çocuklara konulan isimler kişiliği çok etkilermiş.. :):)Benim bu konudaki düşüncem şöyle ; iki isim taşımak kolay değil sıkıntı olabiliyor , artık bilgisayar çağındayız ismin içerisinde ş-ç-ğ gibi türkçe karekterlerin olmasıda sıkıntı olabiliyor. Ayrıca isim ve anlamı çocuğun gelişiminde etkili olabiliyor, örneğin; Yasemin yada Buse gibi isimleri olan çocuklar daha farklı olurken Güçlü yada Başar gibi isimleri olanlar daha farlı olabiliyor. Bende daha isim konusunu düşünmedim , bakacağız artık.