Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar hastaneden geldim :) % 80 erkek dedi ... Oğlum oluyor rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın
8. günü unut , 8. günde neden test yaptınki :) 11. günkü 164.5 olan değerin çok iyi maşallah , şimdi 13. günde değerinin katlanmasını bekleyeceğiz. Umarım herşey gönlüne göre olur canımKızlar merhabalar 8.gunum 12.5 çıkmıştı ve bugün 11.gunum ve değerim 164.5 çıktı nasıl :)
Pimpirikli anneler diye bi topik varsa ben oraya geçim en iyisi..bazen cok düşünüyorum galiba ama elimde degil :)Hamilelikte oluyor o canım telaş etme
canım benim gözün aydın :) yakışıklı prenslerimiz geliyo Allahın izniyleEveeeeeeeeeeet canım Sağol sen naptin gittin mi doktora :)
Merhaba kızlar hastaneden geldim :) % 80 erkek dedi ... Oğlum oluyor rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın
canım sanırım bhcg değerini soruyosun değerin gayet güzel bende senin gibi sabırsızlandım 7. gün yapmıştım 9. ve 11. günler tam ikiye katlamadı ama 2 katına yakındı. en son 13. gün 423 çıktı. dr um gerek yok bida baktırma dedi. sende 2 gün sonra bida baktır ikiye katlar inşallah.. önemli olan o.Cvpp verinnn lutfennn
aynen canım.. benim eşim kız çok istiyordu hatta ben moralinin bozulduğunu bile farkedebildim erkek diye düşün yani.. adam o kadar adapte etmiş kendini kıza.. hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar tek.. ne kızlar gördüm anasına babasına hiç bi hayrı olmayan tam tersi anne babasına çook düşkün sözünden çıkamayan erkekler de var.. bize her ikisi de lazım yıllardır hasretini çekiyoruz sonuçta. ikinci yine tüp bebek yaptırsam o da erkek olsa yine de hiiç üzülmem..Rabbim bizlere bağışlasın inşallah yavrularımızıHepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar benimle zarar olur mu diye merak etmiştim demekki olmuyor, bu arada topiğe çok sevdim çok canlısınız cinsiyet öğrenenlerinde gözü Aydın darısı bizlere inşallah, çoğu ilk çocuk sanırım kıza da erkeğe de ihtiyac var daha Bağkur SSK belli olmaz
Yesil kartlı oluyor cantan3m belki devlet bakarhadi bakalım bağ-kurlu oluyorsun demekhayırlısı uğurlusu olsun
Tatlim anlamaman mumkun degil.boyle tarif edemiyorum kiCanim ya ilk hareketler nerede hissediliyor yani karnin hangi bolumund3 bende kipirdanmalar hissediyorum ama anlayamıyorum:)
Karnin hangi bolumu old.merak ettim gobegimin yukarisinda hissediyorum okadar buyumemistir dimi bagirsak hareketlerimdir heraldeTatlim anlamaman mumkun degil.boyle tarif edemiyorum ki
Icten biseyler ufaktan vuruyor.minik pitpitlar iste anlatamiyorum ozur dilerim
canım ben gec cevap vermiş oluyorum k. bakma..bizim ilk denememizdi. benim yaş 25 eşim 31..Allahım tamamına erdirir inşallah.. problem eşimdeydi sayısı az ve şekil bozukluğu vardı. tüp bebek tedavisinde eğer kadında bi problem yoksa erkekten kaynaklanan sorunlar tabi uygun sperm bulunursa daha kolay halloluyormuş öyle duymuştum. inşallah sizinde ilk denemede tutunur bebişiniz. dualarımız seninle... Allahım kolaylıklar versin sonu güzel olsun inşallah..
evettt ben de şimdi geldim doktordannnn... öğrendimmm :):):)Eveeeeeeeeeeet canım Sağol sen naptin gittin mi doktora :)
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınkızlarr ben de oğlan annesi oluyorum inşallah :):):):) oğluşum oluyo çok şükür Rabbime... kız erkek ne olursa olsun sevinecektik tabi ki :):) Allahım herkese nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim canım amin hepimiiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.. :):):)Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Kızlar merhabalar 8.gunum 12.5 çıkmıştı ve bugün 11.gunum ve değerim 164.5 çıktı nasıl :)
Sağol canım teşekkür ederim :) evet öyle olsaydı nasıl olurdu acabaAmin cnm insallah cok sevindim bir prensimiz daha geliyooo ne guzel erkenden ogrenmek ya annem benim cinsiyetimi kucagina alinca ogrenmis ayy biz olsak hayatta duramazdik bu kadar meraklaa :)
yeşil kart ssk hiç fark etmez veren rabbim en güzelini bilir siz nerden bu konuya geldiniz valla önceden çocuğum olsun diye bakuyorduk şimdi düştün uz ssk Bağkur peşine. Rabbim ne eylerse güzel eyler. . Size kimin bakacagini bilemezsinizYesil kartlı oluyor cantan3m belki devlet bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?